Hartritmediagnostiek

Efficiënt vastleggen van hartklachten

Huisartsen, cardiologen maar ook bijvoorbeeld specialisten ouderengeneeskunde gebruiken Hartritmediagnostiek (HRD) van KPN. Zij hebben vaak patiënten met onverwacht voorkomende hartklachten. Deze klachten kunnen nu vastgelegd en beoordeeld worden, ook als de patient niet in de spreekkamer zit. Op dit moment maken al zo'n 1200 praktijken en 2200 individuele artsen gebruik van KPN Hartritmediagnostiek. Hiermee wil KPN een bijdrage leveren aan de kwaliteit en betaalbaarheid van medische zorg in heel Nederland.

Neem contact met mij op
Voordelen Hartritmediagnostiek

Voordelen Hartritmediagnostiek

  • Snel
    Elke ingezonden ritmestrook wordt binnen 24 uur beoordeeld, zo duurt een onderzoek nooit langer dan nodig.
  • Persoonlijk contact
    Patiënten hebben persoonlijk contact met de beoordelaar.
  • Declaratie van kosten
    Hartritmediagnostiek heeft met elke zorgverzekeraar een contract en declareert de kosten.

Modules

Eventrecording

Eventrecording

Wanneer klachten zich voordoen maakt de patiënt met de Eventrecorder met één druk op de knop zelf een opname van zijn of haar hartritme. Deze opname wordt automatisch direct en beveiligd verstuurd met de ingebouwde SIM.

12-Kanaals rust ECG

12-Kanaals Rust ECG

Artsen hebben een 12-kanaals ECG-apparaat in hun tas of op de praktijk. Hiermee maken ze een momentopname van het hart. Deze opname levert de arts meer informatie over eventuele afwijkingen aan het hart.

Video: Hartritmediagnostiek

De oplossing van KPN Zorg voor patiënten met hartritmeklachten. Patiënten krijgen van de huisarts meetapparatuur in bruikleen. Deze apparatuur meet hun hartritme en stuurt deze gegevens door naar een medische service centrale.

Bekijk de video voor meer informatie.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.