Vaste telefonie op de werkplek

Bellen uw medewerkers met een vaste telefoon? Dan is vaste telefonie op de werkplek van KPN de oplossing die u zoekt. Zakelijke Telefonie bij KPN combineert u met een internet abonnement. Hebt u maar 1 telefoonlijn nodig, bijvoorbeeld in uw thuiskantoor? Dan is Zakelijk alles in 1 voor u het meest geschikt. Hebt u medewerkers die vast bellen, of wilt u gebruik maken van extra mogelijkheden met cloud telefonie? Kies dan voor KPN EEN MKB telefonie + internet.

Vaste telefonie voor kleine ondernemers
Ideaal voor kleine (thuis)kantoren

Combineer uw zakelijk internet abonnement met vaste telefonie. Perfect voor kantoren met 1 of 2 toestellen.

  • Tot 2 telefoonnummers
  • Per minuut betalen of onbeperkt bellen
  • Voicemail en naar mobiel doorschakelen
Kleinzakelijk Telefonie + Internet
Nu tijdelijk de eerste 9 maanden vanaf
31,65/mnd

KPN EEN MKB Vaste Telefonie
Verhoog de productiviteit van uw team

Flexibele digitale telefooncentrale

  • Voordeliger dan vaste telefooncentrale / ISDN
  • Tot 150 gesprekken tegelijkertijd
  • Mobiel bellen met een vast nummer
  • Zelf een receptie, keuzemenu of service desk inrichten
KPN EEN MKB Telefonie + Internet
Nu tijdelijk de eerste 6 maanden vanaf
35,50/mnd

Waar kunnen wij u bij helpen?

Vast op mobiel bellen

Bel met uw vaste nummer op uw mobiele telefoon voor flexibelere bereikbaarheid als u even niet op uw plek zit.

Receptie inrichten

Met de KPN MijnGesprek app richt u zelf een receptie in op uw vaste nummer. Of koppel uw eigen software.

Startende ondernemer

Net een bedrijf gestart? Wij helpen u internet en telefonie aanleggen op uw nieuwe (thuis)werkplek.

ISDN vervangen

Per 1 april 2022 is er een einde gekomen aan alle vormen van ISDN. Wij helpen u met de overstap naar VoIP.

Bellen met Teams

Met KPN kunt u vast of mobiel bellen via Microsoft Teams. Zo bent u nog beter bereikbaar voor klanten en collega's op al uw devices.Overstappen naar KPN

Verhuizing? Nieuw bedrijf? Of om andere redenen overstappen naar vaste telefonie en internet van KPN? Natuurlijk wilt u dan een naadloze overstap!

Wij staan 24/7 voor u klaar. Ook ontvangt u tijdig alle informatie en benodigdheden voor uw nieuwe telefonie-aansluiting. Zo maken we overstappen zorgeloos.

Tarieven vaste telefonie

Met vaste telefonie voor kleine bedrijven bepaalt u zelf hoeveel u betaalt. Belt u weinig maar wilt u wel een vast nummer? Dat kan al voor € 1,65 per maand. U betaalt dan € 0,13 p/minuut als u zelf belt.

Belt u veel? Kies dan voor BelOnbeperkt NL. Voor € 8,26 per maand belt u onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland. En met BelOnbeperkt Altijd ook in 80 andere landen voor maar € 13,64 per maand.

Telefoontoestellen shop
Vaste toestellen en andere hardware

Hebt u bureautelefoons nodig voor op de werkplek? Of bent u op zoek naar een goede speakerphone voor in de vergaderruimte? Ook een deurtelefoon voor bij de entree kunnen we leveren.

Goed om te weten

VoIP is ook wel bekend als internettelefonie of bellen over uw internetverbinding. Hiermee hebt u geen telefoonlijn nodig, maakt u gebruik van meer standaardfuncties dan bij PSTN en bespaart u op telefoonkosten. U belt gewoon zoals u altijd gewend bent bij KPN: snel, veilig en flexibel.

In uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw huidige abonnement dan voor u op. Dat geldt ook voor extra's zoals tv-zenders.

Wij bieden in het bestelproces een veld aan waarin u uw huidige nummer kan doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw huidige telefoonnummer wordt meegenomen als u overstapt naar KPN.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice.

Graag ontvangen wij uw verhuizing 8 weken van tevoren, zodat u continue verbonden blijft. Bekijk hier wat u moet doen.

Nee dat is niet erg, het alternatief is namelijk ook héél goed. Bij het aanvragen van uw internet pakket geven wij aan wat uw internetsnelheid is. In bijna alle gevallen is de internetsnelheid meer dan hoog genoeg om betrouwbaar en snel online te ondernemen.

Goed om te weten: KPN is hard aan het werk om miljoenen huishoudens van Glasvezel te voorzien. Als u nu geen Glasvezel internet hebt, dan is de kans aanwezig dat het op kort termijn komt. Zodra Glasvezel op uw adres beschikbaar is, zorgen wij ervoor dat u zonder extra kosten naar het Glasvezelnetwerk overschakelt.

Doe de postcode check en ontdek uw internetsnelheid!

Postcode check
Nee, dit is niet mogelijk tijdens uw lopende contract. Zet de overstapwekker om een melding te krijgen dat u kunt overstappen.

Meer informatie over de mogelijkheden
van vaste telefonie bij KPN?

Bel mij terug

Antwoord niet gevonden of liever persoonlijk contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar. Of ga naar de winkel.