Vaste telefonie op de werkplek

Bellen jouw medewerkers met een vaste telefoon? Dan is vaste telefonie op de werkplek van KPN de oplossing die je zoekt. Zakelijke Telefonie bij KPN combineer je met een internet abonnement. Heb je maar 1 telefoonlijn nodig, bijvoorbeeld in jouw thuiskantoor? Dan is Zakelijk alles in 1 voor jou het meest geschikt. Heb je medewerkers die vast bellen, of wil je gebruik maken van extra mogelijkheden met cloud telefonie? Kies dan voor KPN EEN MKB telefonie + internet.

Vaste telefonie voor kleine ondernemers
Ideaal voor kleine (thuis)kantoren

Combineer jouw zakelijk internet abonnement met vaste telefonie. Perfect voor kantoren met 1 of 2 toestellen.

Kleinzakelijk Telefonie + Internet
Nu tijdelijk de eerste 9 maanden vanaf
31,65/mnd

KPN EEN MKB Vaste Telefonie
Verhoog de productiviteit van jouw team

Flexibele digitale telefooncentrale

  • Voordeliger dan vaste telefooncentrale / ISDN
  • Tot 150 gesprekken tegelijkertijd
  • Mobiel bellen met een vast nummer
  • Zelf een receptie, keuzemenu of servicedesk inrichten
KPN EEN MKB Telefonie + Internet
Nu tijdelijk de eerste 9 maanden vanaf
35,50/mnd

Waar kunnen wij je bij helpen?

Vast op mobiel bellen

Bel met je vaste nummer op jouw mobiele telefoon voor flexibelere bereikbaarheid als je even niet op jouw plek zit.

Receptie inrichten

Met de KPN MijnGesprek app richt je zelf een receptie in op je vaste nummer. Of koppel jouw eigen software.

Startende ondernemer

Net een bedrijf gestart? Wij helpen je internet en telefonie aanleggen op jouw nieuwe (thuis)werkplek.

ISDN vervangen

Per 1 april 2022 is er een einde gekomen aan alle vormen van ISDN. Wij helpen je met de overstap naar VoIP.

Bellen met Teams

Met KPN kun je vast of mobiel bellen via Microsoft Teams. Zo ben je nog beter bereikbaar voor klanten en collega's op al jouw devices.Overstappen naar KPN

Verhuizing? Nieuw bedrijf? Of om andere redenen overstappen naar vaste telefonie en internet van KPN? Natuurlijk wil je dan een naadloze overstap!

Wij staan 24/7 voor je klaar. Ook ontvang je tijdig alle informatie en benodigdheden voor jouw nieuwe telefonie-aansluiting. Zo maken we overstappen zorgeloos.

Tarieven vaste telefonie

Met vaste telefonie voor kleine bedrijven bepaal je zelf hoeveel je betaalt. Bel je weinig maar wil je wel een vast nummer? Dat kan al voor € 1,65 per maand. Je betaalt dan € 0,13 p/minuut als je zelf belt.

Bel je veel? Kies dan voor BelOnbeperkt NL. Voor € 8,26 per maand bel je onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland. En met BelOnbeperkt Altijd ook in 80 andere landen voor maar € 13,64 per maand.

Telefoontoestellen shop
Vaste toestellen en andere hardware

Heb je bureautelefoons nodig voor op de werkplek? Of ben je op zoek naar een goede speakerphone voor in de vergaderruimte? Ook een deurtelefoon voor bij de entree kunnen we leveren.

Goed om te weten

VoIP is ook wel bekend als internettelefonie of bellen over jouw internetverbinding. Hiermee heb je geen telefoonlijn nodig, maak je gebruik van meer standaardfuncties dan bij PSTN en bespaar je op telefoonkosten. Je belt gewoon zoals je altijd gewend bent bij KPN: snel, veilig en flexibel.

In jouw bestelling kun je gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen jouw huidige abonnement dan voor je op. Dat geldt ook voor extra's zoals tv-zenders.

Wij bieden in het bestelproces een veld aan waarin je jouw huidige nummer kan doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw huidige telefoonnummer wordt meegenomen als je overstapt naar KPN.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren je graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice.

Graag ontvangen wij jouw verhuizing 8 weken van tevoren, zodat je continue verbonden blijft. Bekijk hier wat je moet doen.

Nee dat is niet erg, het alternatief is namelijk ook héél goed. Bij het aanvragen van jouw internet pakket geven wij aan wat jouw internetsnelheid is. In bijna alle gevallen is de internetsnelheid meer dan hoog genoeg om betrouwbaar en snel online te ondernemen.

Goed om te weten: KPN is hard aan het werk om miljoenen huishoudens van Glasvezel te voorzien. Als je nu geen Glasvezel internet hebt, dan is de kans aanwezig dat het op kort termijn komt. Zodra Glasvezel op jouw adres beschikbaar is, zorgen wij ervoor dat je zonder extra kosten naar het Glasvezelnetwerk overschakelt.

Doe de postcode check en ontdek uw internetsnelheid!

Postcode check
Nee, dit is niet mogelijk tijdens je lopende contract. Zet de overstapwekker om een melding te krijgen dat je kunt overstappen.

Meer informatie over de mogelijkheden
van vaste telefonie bij KPN?

Bel mij terug

Antwoord niet gevonden of liever persoonlijk contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar. Of ga naar de winkel.