Zakelijk Glasvezel

Snelheden tot 500 Mbit/s met het Nederlandse, betrouwbare en razendsnelle glasvezelnetwerk van KPN. Dat is internet waarmee u zonder problemen veilig kunt mailen, videobellen, grote bestanden met WeTransfer sturen, een filmpje op YouTube posten, uw eigen website bewerken met teksten, foto's of video's. En dat allemaal tegelijk.

Wij bieden u graag zakelijk glasvezel aan. Dat kan als glasvezel beschikbaar is op uw adres. Doe daarom eerst de postcodecheck.

Glasvezel zakelijk vergelijken

Vergelijk onze glasvezelpakketten en bestel online.

Glasvezel Mbit/s (down/up) Prijs /mnd Actie U bespaart
50/50 € 42,00 1e 6 maanden € 21,- /mnd € 126,-
100/100 € 46,14 1e 6 maanden € 23,07 /mnd € 138,42
200/200 € 48,20 1e 6 maanden € 24,10 /mnd € 144,60
500/500 € 52,33 1e 6 maanden € 26,17 /mnd € 156,99

Daarom glasvezel voor bedrijven

Onze glasvezelverbinding is supersnel, stabiel en groeit mee met uw bedrijf.

 • Razendsnel werken
  U krijgt een supersnelle verbinding tot 500 Mbit/s down/up.
 • Zelf bepalen welke internetsnelheid u nodig hebt
  Te veel of te weinig bandbreedte? U past deze eenvoudig maandelijks aan.
 • Altijd online
  Vertrouw op ons stabiele netwerk. Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar!

Zakelijk Glasvezel bestellen
Hoe werkt het

Nog geen klant van KPN?
Zonder zorgen overstappen

Meer informatie overstappen

Combineer voor extra voordeel

Door verschillende producten van KPN te combineren krijgt u meer voordelen. En hoe meer u combineert, hoe groter de voordelen zijn.

 • Elke maand extra korting op uw abonnement
 • Meer data en belminuten
 • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer

Een grotere internet behoefte?
Kies voor KPN EEN MKB

Ondernemer met een grotere telecom behoefte? Kies voor KPN EEN MKB als u behoefte hebt aan één van de onderstaande extra opties:

 • Vast IP-adres
 • Alarmlijn | Beveiligde pinverbinding
 • Meer dan 2 telefoonlijnen | Telefooncentrale

KPN EEN MKB internet

Nu 12 maanden voor 60,-
40,-
mnd

Ondernemen met KPN

Een eigen bedrijf starten? Of van uw hobbybedrijfje serieus werk gaan maken? Dan is het belangrijk dat u altijd en overal kan werken. Zo haalt u toch net even die deal binnen en zorgt u dat uw klanten tevreden zijn. Vaak kan het nog lastig zijn wat u nou allemaal nodig hebt op het gebied van telecom. KPN helpt u en uw bedrijf graag verder.

Veelgestelde vragen

Met glasvezel van KPN hebt u razendsnel internet tot 500 Mbit/s, voor zowel de download- als uploadsnelheid. Dit betekent dat het verkeer heen en terug met dezelfde snelheid verloopt, handig voor bijvoorbeeld meerdere videoconferenties tegelijk zonder haperingen.

Met meer snelheid is er meer ruimte om te werken in de cloud met meerdere collega’s. Ook wanneer u vanuit huis werkt en u dit moet delen met een fanatieke Netflix gebruiker en een online gamer is uw snelheid niet in gevaar. Met Zakelijk Glasvezel maakt u gebruik van het internet zoveel en zo snel als u wilt en krijgt u de service die u verwacht als ondernemer.

Wanneer glasvezel beschikbaar is op uw adres kunt u dit online bestellen. Check uw locatie en stel uw pakket naar smaak samen.

Postcodecheck

Nee dat is niet erg Het alternatief is namelijk ook héél goed. Bij het aanvragen van uw glasvezel internet pakket geven wij aan wat uw internetsnelheid is. In bijna alle gevallen is de internetsnelheid meer dan hoog genoeg om betrouwbaar en snel online te ondernemen.

Goed om te weten KPN is hard aan het werk om honderdduizenden bedrijven van glasvezel te voorzien. Als u nu geen glasvezel internet hebt, dan is de kans aanwezig dat het op korte termijn komt. Zodra glasvezel op uw adres beschikbaar is, zorgen wij ervoor dat u zonder extra kosten naar ons glasvezelnetwerk overschakelt.

Doe de postcodecheck en ontdek uw internetsnelheid

In uw bestelling kunt u gebruikmaken van onze gratis overstapservice. Klik op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw huidige abonnement dan voor u op. Dat geldt ook voor extra's zoals tv-zenders.

Hebt u meer vragen?

Een andere vraag? Bezoek dan de servicepagina's. Ook zijn wij 24/7 bereikbaar op 0800-0403.

Ga naar service

Heeft deze pagina u geholpen?

Graag leren wij van uw ervaring en verbeteren de pagina als het nodig is. U deelt uw ervaring door op "ja"of "nee" te klikken.

Telefonisch bestellen?

Onze KPN experts helpen u.

Laat uw gegevens achter. Wij bellen u de eerstvolgende werkdag terug.

Laat gegevens achter

Telefonisch bestellen?

×