Zakelijk Glasvezel

Razendsnel grote bestanden versturen, nooit meer offline, en extra veilig in verbinding zijn om onbezorgd te kunnen ondernemen. Glasvezel voor bedrijven is de meest geschikte internetverbinding om altijd in contact te zijn met klanten, partners en slimme apparaten. Met KPN bent u verzekerd van een razendsnelle en stabiele glasvezelverbinding tot wel 1 Gigabit!

Dit alles kan als glasvezel beschikbaar is op uw adres.
Kleinzakelijk Glasvezel Internet
 

 • Razendsnel glasvezelinternet, bijvoorbeeld 500Mbit/s voor up- én downloaden
 • Hoog servicelevel en 24/7 bereikbaarheid. Voor 17.00 gemeld = zelfde dag online
 • KPN zakelijk is door WUA beoordeeld als “favoriet van ondernemend Nederland”.
 • U betaalt niets extra’s voor glasvezelinternet
Nu 6 maanden voor 46,14
23,07
mnd

Een grotere internet behoefte?
Kies voor KPN EEN MKB

Ondernemer met een grotere telecombehoefte? Kies voor KPN EEN MKB als u behoefte hebt aan één van de onderstaande extra opties:

 • Vast IP-adres voor bijvoorbeeld een alarmlijn of beveiligde pinverbinding
 • Hoog servicelevel met oplostijd binnen 8 kantooruren of 8 klokuren (Premium optie)
 • Extra Veilig Internet optie waarbij je automatisch beschermd bent tegen malware, ransomware en virussen.

Waarom Zakelijk Glasvezel van KPN?

We werken steeds meer online en in de cloud met steeds meer slimme apparaten. Veilig en betrouwbaar internet zijn hierdoor belangrijk voor ondernemend Nederland. Met glasvezel voor bedrijven ben je altijd en overal in business. Realtime inzage in de voorraden of productiestanden, of het versturen van grote bestanden naar klanten en leveranciers. En mocht je vragen hebben of werkt er iets niet, dan zit de helpdesk van KPN 24/7 voor je klaar.Razendsnel en altijd in business

 • Supersnel bestanden versturen en ontvangen
 • Meer netwerkcapaciteit & ultrakorte responstijden
 • Hoog servicelevel en 24/7 bereikbaarheid

Slimmer werken
 

 • Haarscherp beeld bij videoconferencing
 • Online werken in de cloud met uw eigen bestanden en data, onderweg of bij uw klanten

Voorbereid op de toekomst

 • Verder digitaliseren met slimme IoT apparaten
 • Razendsnel, stabiel en betrouwbaar internet

Combineer voor extra voordeel

Door verschillende producten van KPN te combineren krijgt u meer voordelen. Denk naast glasvezel voor bedrijven aan telefonie of tv. En hoe meer u combineert, hoe groter de voordelen zijn.

 • Elke maand extra korting op uw abonnement
 • Meer data en belminuten
 • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer

Profiteer privé ook van glasvezel. Ga naar Glasvezel Internet voor thuis.

Veelgestelde vragen

Het grootste verschil is de maximale up- en downloadsnelheid. Met de koperleiding of dsl verbinding is uw maximale downloadsnelheid 200 Mbit/s terwijl de snelheid met glasvezel soms al 1 Gigabit is. Ook de uploadsnelheid is verschillend. Bij koper is de uploadsnelheid 10% van de downloadsnelheid en bij glasvezel is deze gelijk aan de downloadsnelheid. De tijdelijke uitzondering is voor de 1 Gb/s verbinding. Daar blijft de maximale upload nog even op 500 Mb/s staan maar ook deze wordt in 2020 verhoogd.
Een hoge uploadsnelheid lijkt niet belangrijk maar het versturen van data bepaald ook hoe snel een website of dienst zoals Netflix of Youtube reageert. Videobellen naar de andere kant van de wereld is met glasvezel stabiel, zonder haperingen of wegvallend beeld. Het synchroon up- en downloaden merkt u in alles wat u online doet.

Een ander verschil tussen koper en glasvezel is de techniek waarmee data verstuurd wordt. Elektrische stroompjes over de koperleiding en lichtsignalen door de glasvezel. Het internet over glasvezel is daarmee letterlijk zo snel als het licht. Bij koper bepaalt de lengte van de leiding de snelheid. Hoe groter de afstand tussen het verdeelstation en uw meterkast, hoe lager de kopersnelheid is. Woont u ver van een kopercentrale af dan is het signaal niet meer optimaal. Met glasvezel hebt u geen last van de afstand. Het licht dat door de vezels gaat blijft optimaal.

Als glasvezel bij u beschikbaar is dan kunt u gebruik maken van glasvezel. Is er nog geen glasvezel beschikbaar en wilt u graag weten wanneer het wel komt, schrijf u dan in op de “houd me op de hoogte pagina” en dan ontvangt bericht op het moment dat we uw adres in de planning hebben.

Postcodecheck

Ja, wanneer u een kvk inschrijving hebt op uw adres kunt u gebruik maken van KPN Zakelijk, van onze vaste- en onze mobiele diensten én husselvoordeel. Hebt u een lopend contract bij KPN of een andere provider en weet u uw einddatum? Neem dan contact met ons op voor uw mogelijkheden.

Wanneer glasvezel beschikbaar is op uw adres kunt u op een aantal manieren bestellen. Via deze website kunt u zelf uw gewenste Kleinzakelijk pakket husselen en samenstellen. Onze KPN EEN MKB pakketten zijn meer maatwerk waarbij we u graag telefonisch verder helpen. U kunt kiezen voor KPN 0800-0403 of voor één van onze Business Partners. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze KPN winkels voor Kleinzakelijk en in onze XL winkels voor KPN EEN MKB en Kleinzakelijk pakketten.

KPN zorgt voor de benodigde apparatuur. Denk hierbij aan het modem, televisiekastjes en eventueel wifiversterkers. Uiteraard wordt uw netwerk professioneel aangesloten door een monteur. Hebt u zelf een router of wifiversterker dan kunt u de blijven gebruiken. Ook het omzetten van uw abonnement regelen wij voor u.

Het verschil is de aparte BTW vermelding op de facturen en de toevoeging van zakelijke service. Stel dat u thuis een server hebt staan of een pinverbinding hebt dan kiest u voor KPN zakelijk internet. Werkt uw verbinding even niet optimaal? Verstoringen die vóór 17.00 gemeld zijn, worden dezelfde dag nog verholpen. Zo blijft u in Business.
* KPN EEN MKB is voor de ondernemer met grote telecombehoefte. Meerdere werkplekken en telefoonlijnen met uitgebreide telefooncentraleopties of een vast IP adres zijn voordelen van KPN EEN MKB. De diensten binnen het KPN EEN MKB contract zijn elke maand op en af te schalen.

*Met KPN Kleinzakelijk maakt u gebruik van internet, vaste telefoon met maximaal 2 lijnen en/of  interactieve televisie. Hussel uw abonnement voor de zaak met alles wat u nodig hebt inclusief Husselvoordeel op mobiel en entertainmentpakketten.


Hebt u meer vragen?

Een andere vraag? Bezoek dan de servicepagina's. Ook zijn wij 24/7 bereikbaar op 0800-0403, of ga naar de winkel.

Ga naar service

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten