KPN Zakelijk Glasvezel Internet

Tot 1 gigabit per seconde up- en downloaden

Zakelijk Glasvezel van KPN is supersnel en superstabiel internet. Waarmee je altijd op volle snelheid onderneemt. We trekken een lijn naar ieder pand: zo kun je altijd door. Hoe groot je databehoefte ook wordt, met glasvezel ben je er klaar voor. Nu en in de toekomst. Of je nu in videovergaderingen zit of supersnel wilt up- en downloaden, met Zakelijk Glasvezel van KPN weet je zeker dat je internet doet wat jij wilt.

Hoogste snelheid
Tot 1 Gbit/s up- en downloaden

Altijd betrouwbaar internet
Minder last van storingen

Supersnel up- en downloaden
Net zo snel up- als downloaden

Zakelijk Glasvezel Internet pakketten

Supersnel Internet
200 Mbit/s

Glasvezel internet voor kleine ondernemers of thuiskantoren.

 • Glasvezel 200 Mbit/s
 • Zakelijk modem met wifi
 • 24/7 zakelijke service
 • Geen aansluitkosten

Actie: Nu de eerste 12 maanden voor 30,-/mnd!

Daarna vanaf
52,-/mnd

Ultrasnel Internet
1 Gbit/s

Glasvezel internet voor kleine ondernemers of thuiskantoren.

 • Glasvezel 1 Gbit/s
 • Zakelijk modem met wifi
 • 24/7 zakelijke service
 • Geen aansluitkosten

Actie: Nu de eerste 12 maanden voor 30,-/mnd!

Daarna vanaf
57,50/mnd

Snel Internet MKB
Vanaf 50 Mbit/s

Internet voor bedrijfspanden en winkels met extra opties.

 • Glasvezel vanaf 50 Mbit/s
 • Zakelijk modem met wifi
 • Vast IP-adres
 • Web- en DNS-beveiliging
 • 4G Back-up
 • Pinverbinding

Actie: Nu de eerste 6 maanden voor 30,-/mnd!

Daarna vanaf
60,-/mnd

Houd mij op de hoogte
Glasvezel bij mij in de buurt

Wil je weten hoe de glasvezel werkzaamheden bij jou in de buurt verlopen? Of een melding ontvangen als glasvezel gaan aanleggen op jouw adres? Laat je gegevens achter voor de KPN Zakelijk glasvezel-nieuwsbrief. Ook handig als we in jouw stad nog niet aan het graven zijn. Je ontvangt automatisch updates over de glasvezel aanleg in jouw stad. En we brengen je op de hoogte wanneer glasvezel aansluiten mogelijk wordt.Waarom zou je zakelijk glasvezel nemen?

Snel, sneller, snelst

Glasvezel gebruikt lichtsignalen en verliest daardoor geen snelheid. Ook kun je met glas net zo snel up- als downloaden.

Je business is altijd online

Een glasvezelverbinding is betrouwbaarder en heeft minder last van storing. Je hebt dus geen ‘drops’ meer in je internetverbinding.

Even duur als gewoon internet

KPN legt glasvezel in heel Nederland aan. Je betaalt voor glasvezel net zoveel als voor een koperaansluiting met dezelfde snelheid.

Duurzaam en beter voor milieu

Glas heeft geen onderhoud nodig en lekt ook geen schadelijke stoffen in de bodem. Daarnaast verbruikt het minder energie.

glasvezel multitasken

Overstappen naar glasvezel zakelijk

Heb jij vaak last van drops in je internetverbinding? Of hapert jouw verbinding als je aan het videobellen bent? Dan is overstappen naar glasvezel een goed idee. Bij KPN krijg je namelijk een supersnelle en superstabiele internetverbinding. En we staan 24/7 voor onze zakelijke klanten klaar. Maak een afspraak voor een advies op maat.

Wat is glasvezel?

Glasvezel is de snelst mogelijke internetverbinding. Via haarfijne glasvezel draden worden lichtsignalen verstuurd, waardoor er amper signaalverlies optreedt. Het is een zeer betrouwbare en duurzame manier om signalen over grote afstanden te vervoeren. KPN legt glasvezel aan onder de grond tot in je meterkast zodat jij profiteert van deze hoge snelheid. Dit noemen we 'Fiber to the Home' (FTTH).

Waar is glasvezel beschikbaar?

Zakelijk glasvezel is beschikbaar op steeds meer plekken in Nederland. KPN en partners werken op dit moment namelijk hard aan de uitrol van glasvezel in heel Nederland. Door de grote omvang van dit project verloopt de aanlegging in stappen. Dit geldt voor zowel privé als zakelijke glasvezel. Ontdek met de postcodecheck of glasvezel al beschikbaar is op jouw bedrijfsadres of kantoor aan huis.

Glasvezel uitrol: hoe werkt dat?

Heb je een brief van ons ontvangen dat we binnenkort glasvezel op jouw bedrijfsadres komen aanleggen? Dan kun jij binnenkort overstappen naar zakelijk glasvezel van KPN. Maar eerst zijn daarvoor nog een aantal stappen nodig. Hoe de glasvezel uitrol in jouw buurt precies in zijn werk gaat lees je op deze pagina.

Privé ook over op glasvezel? Ontdek de voordelen op Glasvezel Internet voor thuis.

Goed om te weten

Glasvezel is een zeer kleine vezel van glas. Van dit glas worden speciale draden gemaakt waar laserlichten doorheen flitsen. Hoe sneller de lichten flitsen, hoe sneller je internet. Glasvezel is dus letterlijk zo snel als het licht. Het materiaal is daarnaast een stuk duurzamer dan koper: het is toekomstbestendig, tast de bodem niet aan en is recyclebaar.

Met een hoge uploadsnelheid deel je grote bestanden razendsnel met collega's, klanten of leveranciers. Lang wachten is verleden tijd; vaak duurt uploaden maar een paar seconden.

Glaspoort legt jouw glasvezelverbinding aan. Nadat de toestemming is gegeven maakt glaspoort een planning voor je adres. Daar krijg je bericht over van Glaspoort. Na de werkzaamheden komt er op afspraak een monteur langs voor de montage van het glasmodem. Ook hierover krijgt je apart een bericht. 

Als glasvezel bij jou beschikbaar is dan kun je gebruik maken van glasvezel. Is er nog geen glasvezel beschikbaar en wil je graag weten wanneer het wel komt, schrijf je dan in voor de 'Glasvezelwekker' en ontvang bericht op het moment dat we jouw adres in de planning hebben.

Postcodecheck Glasvezelwekker

De aanleg van glasvezel is kosteloos. Je betaalt enkel voor je abonnement. Kies zelf het abonnement dat bij jouw onderneming past.

Ja, wanneer je een kvk inschrijving hebt op jouw adres kunt je gebruik maken van KPN Zakelijk, van onze vaste- en onze mobiele diensten én husselvoordeel. Heb je een lopend contract bij KPN of een andere provider en weet je jouw einddatum? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zodra je toestemming hebt gegeven voor de aanleg van glasvezel kunnen wij je koperverbinding omzetten. Het kan zijn dat je huidige abonnement verandert. Zodra we weten wanneer glasvezel geactiveerd wordt nemen we contact met je op om je Zakelijk Internet abonnement te bespreken.

 

Het verschil is de aparte BTW vermelding op de facturen en de toevoeging van zakelijke service. Stel dat je thuis een server hebt staan of een pinverbinding hebt dan kies je voor KPN zakelijk internet. Werkt je verbinding even niet optimaal? Verstoringen die vóór 17.00 gemeld zijn, worden dezelfde dag nog verholpen. Zo blijf je in Business.

KPN EEN MKB is voor de ondernemer met een brede telecombehoefte. Zoals meerdere werkplekken en telefoonlijnen met uitgebreide telefooncentraleopties of een vast IP adres. De diensten binnen het KPN EEN MKB contract zijn elke maand op en af te schalen. Met Kleinzakelijk maak je gebruik van internet, vaste telefoon met maximaal 2 lijnen en/of  interactieve televisie. Hussel jouw abonnement voor de zaak met alles wat je nodig hebt inclusief Husselvoordeel op mobiel en entertainmentpakketten.

Meer weten over Glasvezel Zakelijk?
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Maak belafspraak