Zakelijk Internet & Bellen

Ondernemen doe je nooit alleen. Of je nu contact hebt met klanten of schakelt met medewerkers: goede bereikbaarheid is essentieel. Zorg daarom dat je bereikbaarheid goed geregeld is met Zakelijk Internet en Bellen van KPN. Met de verschillende opties stel je het pakket samen dat bij jouw onderneming past.

Kleine (thuis)kantoren
Kleinzakelijk Internet en bellen

Geen poespas: gewoon zorgeloos ondernemen.

Kleinzakelijk Internet + Bellen
Nu de eerste 6 maanden vanaf
31,65/mnd

Groeiende bedrijven
KPN EEN MKB Internet en bellen

Helemaal af te stemmen op jouw bedrijf met uitgebreide (telefooncentrale) opties.

  • Snelheden tot 1 Gbit/s
  • Extra Veilig Internet
  • Vast IP-adres
  • 4G Back-up
  • (Premium) servicedesk
  • Uitgebreide telefooncentrale
  • Tot 150 telefoonlijnen
KPN EEN MKB Internet + Bellen
Nu de eerste 9 maanden vanaf
35,50/mnd

Zakelijk alles in 1
Combineer internet, vast bellen, televisie en mobiel in 1 pakket.

Zakelijk alles in 1

De voordelen van KPN Zakelijk internet en bellen

Onbeperkt bellen

Bel zoveel als je wilt voor een vast maandbedrag. Liever geen onbeperkt bellen? De keuze is aan jou.

Zakelijk glasvezel

Snelheden tot 1 Gigabit per seconde. Nog sneller downloaden, uploaden en streamen.

Startende ondernemer

Net een bedrijf gestart? Wij helpen jou met internet en telefonie aanleggen op jouw nieuwe (thuis)werkplek.

Vast op mobiel bellen

Altijd en overal bellen met je vaste nummer op je mobiele telefoon. Handig als je even niet op je plek zit.

Combinatiekorting

Combineer jouw zakelijke internetverbinding bij KPN met telefonie, mobiel of TV en verzamel extra voordeel.

Met KPN Zakelijk kies je voor

KPN is klimaatneutraal
Eén van 's werelds groenste telecombedrijven

Nee, dit is geen grap over de kleur van ons logo. KPN is echt één van groenste bedrijven ter wereld! We recyclen apparatuur zoals modems en telefoons, gebruiken 100% groene energie en ons energieverbruik daalt al sinds 2010. Bij KPN vinden we ons klimaat belangrijk. Jij ook?

Zonder zorgen naar KPN overstappen

Waarom overstappen?
Een instabiele internet verbinding op kantoor of onderweg staat ondernemen in de weg. Ervaar je dit probleem? Bij KPN krijg je stabiel internet met 24/7 zakelijke service. Wij staan dag en nacht voor je klaar zodat jij je kunt focussen op jouw business.

Overstappen is eenvoudig
Met de overstapservice van KPN ervaar je een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij jouw huidige provider en activeren KPN Kleinzakelijk.

Nog niet contractvrij?
Zet de overstapwekker

Loopt je contract nog langer dan 3 maanden? Zet de wekker en krijg een goed aanbod zodra je kunt overstappen.

Ondernemen met KPN

Een eigen bedrijf starten? Of van je hobbybedrijfje serieus werk gaan maken? Dan is het belangrijk dat je altijd en overal kan werken. Zo haal je toch net even die deal binnen en zorg je dat jouw klanten tevreden zijn. Vaak kan het nog lastig zijn wat je nou allemaal nodig hebt op het gebied van telecom. KPN helpt jou en jouw bedrijf graag verder.

Goed om te weten

VoIP is ook wel bekend als internettelefonie of bellen over jouw internetverbinding. Hiermee heb je geen telefoonlijn nodig, maak je gebruik van meer standaardfuncties dan bij PSTN en bespaar je op telefoonkosten. Je belt gewoon zoals je altijd gewend bent bij KPN: snel, veilig en flexibel.

In je bestelling kun je gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen jouw huidige abonnement dan voor je op. Dat geldt ook voor extra's zoals tv-zenders.

Wij bieden in het bestelproces een veld aan waarin je jouw huidige nummer kan doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw huidige telefoonnummer wordt meegenomen als je overstapt naar KPN.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren je graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
 en 7 dagen per week bereikbaar.

Graag ontvangen wij jouw verhuizing 8 weken van tevoren, zodat je continue verbonden blijft. Bekijk hier wat je moet doen.

Nee dat is niet erg, het alternatief is namelijk ook héél goed. Bij het aanvragen van jouw internet pakket geven wij aan wat jouw internetsnelheid is. In bijna alle gevallen is de internetsnelheid meer dan hoog genoeg om betrouwbaar en snel online te ondernemen.

Goed om te weten: KPN is hard aan het werk om miljoenen huishoudens van Glasvezel te voorzien. Als je nu geen Glasvezel internet hebt, dan is de kans aanwezig dat het op kort termijn komt. Zodra Glasvezel op jouw adres beschikbaar is, zorgen wij ervoor dat je zonder extra kosten naar het Glasvezelnetwerk overschakelt.

Doe de postcode check en ontdek jouw internetsnelheid!

Postcode check
Nee, dit is niet mogelijk tijdens jouw lopende contract. Zet de overstapwekker om een melding te krijgen dat je kunt overstappen.

Antwoord niet gevonden of liever persoonlijk contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar. Of ga naar de winkel.