Zakelijk internet & bellen

Met KPN Kleinzakelijk combineert u eenvoudig vast bellen met internet. Dit is de meest passende oplossing als u geen uitgebreide vaste telefonie en internet behoefte hebt.

Zakelijk Internet

Vaste telefonie

 • Tot 2 gelijktijdige gesprekken
 • Per minuut of onbeperkt
 • Voicemail en doorschakelen


Best geprijsde belpakketten. Nu nog voordeliger!

Internet & vast bellen is nu nog voordeliger. Tot wel 10 maanden lang voor 30,- per maand.

Bekijk pakketten

Zakelijk alles in 1
Combineer internet en bellen met televisie en mobiel

Zakelijk alles in 1

Een grotere telecom behoefte?
Internet en vast bellen

Uw kantoor is altijd verbonden

Onbeperkt bellen

Met KPN Zakelijk belt u zoveel als u wilt voor een vast maandbedrag. Zo voorkomt u onnodige verrassingen op de factuur. Liever geen onbeperkt bellen? De keuze is aan u.

Telefooncentrale

Met vaste telefonie van KPN Zakelijk is een fysieke telefooncentrale niet meer nodig. Met deze kostenbesparende innovatie krijgt u alle functionaliteiten door KPN geleverd. 

Alarmlijn

Om de risico's voor uw bedrijf zoveel mogelijk te beperken is een alarmlijn waardevol. U koopt het alarmsysteem, KPN verzorgt de betrouwbare verbinding met de meldkamer.

Zorgeloos ondernemen met KPN Zakelijk

WUA

Door WUA zijn wij beoordeeld als "favoriet van ondernemend Nederland". Voor zowel Kleinzakelijk Internet, Bellen & TV als voor Kleinzakelijk Mobiel.

WINMAG

Vaste telefonie van KPN Zakelijk is door WINMAG benoemd tot "MKB Best Choice 2018".

Cisco

We hebben de EMEAR Cisco Innovation Award gewonnen met het grootste VoIP Platform van Nederland voor het MKB. Met meer dan 70.000 MKB bedrijven die bellen vanuit de cloud zijn we marktleider.

 • ToestelVervangservice
  Binnen 4 uur een vervangend toestel in de Benelux
 • Altijd online
  Storing voor 17:00 gemeld = zelfde dag online
 • 24/7 service
  KPN is 24/7 gratis bereikbaarCombineer voor extra voordeel

Door verschillende producten van KPN te combineren krijgt u meer voordelen. En hoe meer u combineert, hoe groter de voordelen zijn.

 • Elke maand extra korting op uw abonnement
 • Meer data en belminuten
 • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer
Zonder zorgen naar KPN overstappen

Waarom overstappen?
Een instabiele internet verbinding op kantoor of onderweg staat ondernemen in de weg. Ervaart u dit probleem? Bij KPN krijgt u stabiel internet met 24/7 zakelijke service. Wij staan dag en nacht voor u klaar zodat u zich kunt focussen op uw business.

Overstappen is eenvoudig
Met de overstapservice van KPN ervaart u een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij uw huidige provider en activeren KPN Kleinzakelijk.

Glasvezel
Razendsnel & stabiel internet op kantoor

Snelheden tot 1 Gbit/s en een stabiel netwerk met glasvezel van KPN. Dat is supersnel internet waarmee u zonder problemen kunt mailen, videobellen, HD tv-kijken op meerdere tv's of grote bestanden down- en uploaden. En dat allemaal tegelijk.

Wij bieden u graag zakelijk glasvezel aan. Dat kan als uw adres is aangesloten op ons netwerk. Doe daarom eerst de glasvezelcheck.

KPN is klimaatneutraal
Eén van 's werelds groenste telecombedrijven

Nee, dit is geen grap over de kleur van ons logo. KPN is echt één van groenste bedrijven ter wereld! We recyclen apparatuur zoals modems en telefoons, we gebruiken 100% groene energie en ons energieverbruik daalt al sinds 2010. Bij KPN vinden we dit belangrijk. U ook?

Ondernemen met KPN

Een eigen bedrijf starten? Of van uw hobbybedrijfje serieus werk gaan maken? Dan is het belangrijk dat u altijd en overal kan werken. Zo haalt u toch net even die deal binnen en zorgt u dat uw klanten tevreden zijn. Vaak kan het nog lastig zijn wat u nou allemaal nodig hebt op het gebied van telecom. KPN helpt u en uw bedrijf graag verder.

Goed om te weten

VoIP is ook wel bekend als internettelefonie of bellen over uw internetverbinding. Hiermee hebt u geen telefoonlijn nodig, maakt uw gebruik van meer standaardfunctie dan bij PSTN of ISDN en bespaart u op telefoonkosten. U belt gewoon zoals u altijd gewend bent bij KPN: snel, veilig en flexibel.

In uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw huidige abonnement dan voor u op. Dat geldt ook voor extra's zoals tv-zenders.

Wij bieden in het bestelproces een veld aan waarin u uw huidige nummer kan doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw huidige telefoonnummer wordt meegenomen als u overstapt naar KPN.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
 en 7 dagen per week bereikbaar.

Graag ontvangen wij uw verhuizing 8 weken van tevoren, zodat u continue verbonden blijft. Bekijk hier wat u moet doen.

Nee dat is niet erg, het alternatief is namelijk ook héél goed. Bij het aanvragen van uw internet pakket geven wij aan wat uw internetsnelheid is. In bijna alle gevallen is de internetsnelheid meer dan hoog genoeg om betrouwbaar en snel online te ondernemen.

Goed om te weten: KPN is hard aan het werk om miljoenen huishoudens van Glasvezel te voorzien. Als u nu geen Glasvezel internet hebt, dan is de kans aanwezig dat het op kort termijn komt. Zodra Glasvezel op uw adres beschikbaar is, zorgen wij ervoor dat u zonder extra kosten naar het Glasvezelnetwerk overschakelt.

Doe de postcode check en ontdek uw internetsnelheid!

Postcode check
Nee, dit is niet mogelijk tijdens uw lopende contract. Zet de overstapwekker om een melding te krijgen dat u kunt overstappen.

Antwoord niet gevonden of liever persoonlijk contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar. Of ga naar de winkel.

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten