Onze top 3 best gelezen security artikelen

Dit zijn de 10 belangrijkste securitytrends voor 2022

Regeren is vooruitzien. Dat geldt zeker voor IT- en securityprofessionals. Daarom werpen wij samen...

Sterke wachtwoorden: tips, tricks & voorbeelden

Voor een hacker is een simpel wachtwoord een cadeautje. Met speciale software is de toegang tot bijvoorbeeld...

DDoS-aanvallen in 2020: dit moet u weten

Van een flinke piek in coronatijd tot DDoS-afpersing: in dit artikel bespreken we de laatste...Wat kan KPN Security
voor uw bedrijf doen?

Of uw cybersecurity strategie nu in de kinderschoenen staat of uw organisatie al op het allerhoogste volwassenheidsniveau zit: KPN Security is uw strategische partner in het voorkomen van security-incidenten en het veilig stellen van uw data en bedrijfscontinuïteit.

Hoe pakken we dat aan? We starten met het verkrijgen van inzicht wat moet leiden naar succes. Om daar te komen stellen we samen met u een roadmap op. Meer weten? Bekijk ons stappenplan.

Oplossingen in de spotlight

eHerkenning

Doet u zaken met officiele instellingen zoals de Belastingdienst of andere overheidsinstellingen? Dan is het gebruik van eHerkenning in veel gevallen veilig en verplicht. KPN is een van de officiële aanbieders van eHerkenning. Lees meer over het gebruik en de aanvraagprocedure.

IoT Security

Steeds meer bedrijven maken gebruik van slimme sensoren en IoT-oplossingen. Toepassingen die vaak weinig energie en bandbreedte gebruiken, maar geen kwetsbaarheid in uw netwerk mogen vormen. Lees meer over IoT security.

Security voor het mkb

KPN Security werkt samen met KPN voor Ondernemers aan veilige netwerkoplossingen voor het mkb. Denk aan Extra Veilig Internet, virusscanners en checklists om hacking en phishing te voorkomen. Meer weten? Bekijk KPN’s security-oplossingen voor het mkb.

Op zoek naar een andere security-
oplossing of advies nodig?

Neem contact op