IT Security van KPN

Veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsgegevens

Digitalisering, de opkomst van de cloud, cybercriminaliteit en bedrijfsspionage maken beveiligen van uw bedrijfsprocessen complex en kostbaar. Daarnaast leggen deze ontwikkelingen druk op de continuïteit van uw onderneming. Bovendien moet informatie continu beschikbaar zijn voor medewerkers en klanten. Met KPN Security diensten, zoals Managed Firewall en Enterprise Mobility Management (EMM), is uw organisatie optimaal beveiligd en is de continuïteit gewaarborgd.

IT Security: wat wilt u beveiligen?

E-mail security

Veilig e-mail verzenden en ontvangen voor al uw medewerkers.

Internet security

Uw medewerkers en webapplicaties veilig online.

Identity & privacy

Beveilig de identiteit van uw gebruikers en de privacy van uw klanten.


Mobile security

Uw mobiele apparaten beschermd, uw medewerkers veilig mobiel.

Cyber security

Effectieve verdediging tegen cyberbedreigingen van morgen.

Ontdek de webinars van KPN Security

De digitale wereld is drukker dan ooit. Wat belooft dit voor uw bedrijf? The Digital Dutch neemt u in deze transitie mee. Ontdek digitale trends, innovaties en meer gewoon vanuit huis. Blijf vooruitkijken.

Webinar

Security, kwestie van basis op orde en uitbesteden?

Basis hygiëne is essentieel! Goede digitale beveiliging gaat echter verder dan alleen technische maatregelen. Als organisatie krijgt u uw informatiebeveiliging pas echt op orde als u zich focust op mens, proces en techniek. Daarnaast speelt ook altijd de vraag; ‘Hoe staat mijn bedrijf ervoor?’ Door het beantwoorden van die vraag kan een roadmap worden gemaakt.

Webinar

Behoud van Business Continuity, ook bij calamiteiten

U kunt de kans op een calamiteit verkleinen maar is nooit helemaal te voorkomen. Het is belangrijk dat de voortgang van uw business, ongeacht de situatie, nooit wordt belemmerd. Hoe waarborgt u die continuïteit en de reputatie van uw organisatie en tegelijkertijd voldoen aan wet- en regelgeving?

Webinar

Managed IAM, het gaat natuurlijk nog wel steeds over mens en business!

Bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd en uw medewerkers krijgen namens uw organisatie meer digitale bevoegdheden. Hoe voorkom je dat snel veranderende business-doelstellingen een IT- of compliance-vraagstuk worden? Managed IAM is een nieuwe service die nog dit jaar wordt gelanceerd. Het is een dienst die volledige ontzorging biedt bij identiteits- en toegangsmanagement van de klant via de hiervoor speciaal ingerichte serviceorganisatie.


KPN Security
Durf te ondernemen

In de digitaliserende wereld staat het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data binnen organisaties onder druk.

Met onze expertise, specialisten en technologie zorgen we dat uw data optimaal veilig zijn zodat u maximaal kunt profiteren van de eindeloze mogelijkheden van de digitale wereld.

Klantenservice KPN Security

Hebt u vragen of hulp nodig? Neem contact op met de klantenservice.

Telefoonnummer: +31 (0) 88 661 0577
E-mailadres: servicedesksecurity@kpn.com

KPN Security: voorbereid op de bedreigingen van morgenSecurity monitoring

Optimaliseer uw ICT-beveiliging met behulp van periodieke of continue monitoring.

Network security

Bescherm uw netwerk en applicaties tegen continu veranderende risico’s en bedreigingen.

Security testing

Test de veiligheid van uw mensen, processen en technologie.

Business continuity

Beperk de impact van incidenten en waarborg de continuïteit van uw organisatie.

Veilig en betrouwbaar

KPN stelt de allerhoogste eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Alleen zo kunnen we die kwaliteit blijven waarborgen.

ISO
Etsi
ISEA