MijnKPN Zakelijk appAls je vooruit wil

Ervaar het gemak van de MijnKPN Zakelijk app; supersnel toegang tot jouw persoonlijke omgeving. Zo heb je altijd inzicht in actueel verbruik, kun je eenvoudig facturen inzien en regel je alles voor je mobiele abonnementen in de app. Dat maakt het beheren van jouw KPN EEN MKB-diensten een stuk fijner.

 • Altijd actueel verbruik inzichtelijk
 • Altijd up-to-date met app notificaties
 • Facturen eenvoudig bekijken en delen


De app is nu gratis te downloaden op jouw iPhone of Android.

Voordelen van de MijnKPN Zakelijk app

Veelgestelde vragen over de MijnKPN Zakelijk app

Bij de levering van het KPN EEN MKB product hebben we automatisch een account voor je aangemaakt. Het e-mailadres dat is opgegeven bij de bestelling is je gebruikersnaam.

Weet je het wachtwoord niet meer? Geef dan aan dat je het wachtwoord bent vergeten en doorloop de verificatie stappen.

Tip: Na de eerste keer inloggen in de app kun je gebruik maken van een persoonlijke pincode, gezichtsherkenning of vingerafdruk. Zo kun je altijd snel en eenvoudig inloggen.

Open MijnKPN Zakelijk

  Nee, het gebruik van de MijnKPN Zakelijk app is gratis.

  De MijnKPN Zakelijk app blijft zich ontwikkelen en zal iedere keer nieuwe functionaliteiten toevoegen. Nu is het mogelijk om onder andere het actuele verbruik te monitoren, facturen te bekijken en eenvoudig delen, simkaarten activeren of (de)blokkeren en Extra Veilig Internet te activeren.

  Jazeker, in de app zie je jouw actuele verbruik onder 'inzicht'.

    Eenvoudig inloggen met gezichtsherkenning, pincode of vingerafdruk, notificaties wanneer er een nieuwe factuur beschikbaar is, snel in contact met een KPN expert en altijd op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen met de blogs van de Digital Dutch.

     In de app open 'inzicht' en klik je op de factuur die je wilt inzien.

     Voor KPN EEN MKB klanten hebben wij de MijnGesprek app. Een app waarmee je eenvoudig jouw bereikbaarheid kunt beheren. Bekijk hier meer informatie over de MijnGesprek app.

       iOS 12.1 of nieuwer

       Android 8.0 en hoger