KPN alles in 1 zakelijk

Met alles in 1 combineer je gemakkelijk zakelijk Internet, Telefonie, Televisie en Mobiel met elkaar. Geniet van razendsnel internet tot wel 1 Gbit/s, onbeperkt vast bellen, vele mogelijkheden voor televisie en tot wel 150 mobiele abonnementen met 5G!

✓ Razendsnel internet

Snelheden tot wel 1 Gbit/s, nooit meer offline, en extra veilig in verbinding zijn om onbezorgd te ondernemen.

✓ Voordelig onbeperkt bellen

Voer tot 2 gelijktijdige gesprekken (met 2 nummers), professionele voicemail en doorschakelfunctie.

✓ Interactieve TV

Kijk eenvoudig programma's terug met begin gemist & opnemen. Ook kijk je online TV op je mobiel of tablet.

✓ Mobiele abonnementen

Combineer de nieuwste smartphones met het 5G netwerk van KPN. Handig met Toestel Vervangservice, geen BKR-registratie en Business VoiceMail.

Bekijk welk alles-in-1 pakket bij je past


1

Check jouw maximale snelheid

Wat is je postcode?

Op jouw adres is het volgende beschikbaar:
tot 200 Mbit/s
downloadsnelheid
2

Wat heeft jouw bedrijf nodig?

3

Kies extra opties

4

Ons advies

Jouw overzicht

Alles in 1 met zakelijk Mobiel

Bij KPN neem je echt alles in 1. Dus ook met mobiel! Met de mobiele abonnementen van KPN ben je klaar voor de toekomst. Word 5G ready, kies uit de nieuwste smartphones en profiteer van Unlimited Data! Zo doe je echt altijd en overal zaken, zelfs in het buitenland. Mobiel van KPN is ook handig als je wilt doorschakelen, alles in 1 systeem wilt hebben of simpelweg alles bij 1 provider met 1 factuur.

Alles in 1 met zakelijk Internet

Razendsnel en betrouwbaar internet. Dat is wat iedere ondernemer blij maakt. Met het glasvezelnetwerk ervaar je een internetsnelheid tot wel 1 Gbit/s. Het modem levert een stabiel en draadloos netwerk in en rondom jouw bedrijf. Zo ben je altijd verbonden. Interesse in een vast IP-adres of 4G back-up? Neem dan een kijkje bij KPN EEN MKB.

Alles in 1 met zakelijk Vast bellen

Al sinds 1881 wordt via het KPN netwerk gebeld. Met deze jarenlange ervaring kun je erop vertrouwen dat jij altijd bereikbaar bent. Voer tot 2 gelijktijdige gesprekken, bel onbeperkt, stel een professionele voicemail in en schakel nummers door. Een grotere belbehoefte? Met KPN EEN MKB krijg je een digitale telefooncentrale en kun je tot 150 gelijktijdige gesprekken voeren.

Alles in 1 met zakelijk Televisie

Zakelijke TV van KPN is tv-kijken zoals jij dat wilt. Ontvang de beste zenders in haarscherpe kwaliteit en vul aan met eindeloze zenderpakketten. Op de zaak, of thuis! Met interactieve tv kijk je gemakkelijk programma's terug. Steek jouw televisie in een professioneel jasje met KPN EEN MKB en maak gebruik van narrowcasting, of op locatie met een eigen informatiezender.

Combineer voor extra voordeel
Zakelijk alles in 1 geregeld

Door verschillende producten van KPN te combineren, krijg je meer voordelen. En hoe meer je combineert, hoe groter de voordelen zijn.

  • Elke maand extra korting op je abonnement
  • Meer data en belminuten
  • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer

Mobiel nog niet verlengbaar? Zet de overstapwekker.

Veelgestelde vragen

Veel ondernemers hebben de angst dat het regelen van alle telecom zaken bij één provider een risico is. Wat als er een storing is? Het is belangrijk dat je zonder problemen je werkzaamheden uitvoert. Bij KPN zorgen we ook dat jouw business draaiende blijft. Met ons betrouwbare netwerk en uitstekende zakelijke service kun je zorgeloos ondernemen.
Wij bieden in het bestelproces een veld aan waarin je jouw huidige nummer kan doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw huidige telefoonnummer wordt meegenomen als je overstapt naar KPN.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren je graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Benieuwd welke internetsnelheid je nu hebt? En of je deze snelheid nog kunt verbeteren? Check het op de speedtest pagina!

Tijdens je bestelling kun je gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik tijdens de bestelling op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen je abonnement en extra's, zoals tv-zenders, voor je op aan de hand van jouw gegevens. De voordelen:

 Wij zeggen jouw oude diensten voor je op  Jouw nieuwe pakket is eenvoudig te installeren  Geen dag zonder zakelijke diensten met naadloze overstap

Graag ontvangen wij je verhuizing 8 weken van tevoren, zodat je continue verbonden blijft. Bekijk hier wat je moet doen.
Nee, dit is niet mogelijk tijdens je lopende contract. Zet de overstapwekker om een melding te krijgen dat je kunt overstappen.

Antwoord niet gevonden of liever persoonlijk contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar. Of ga naar de winkel.