KPN alles in 1 zakelijk

Met alles in 1 combineert u gemakkelijk zakelijk Internet, Telefonie, Televisie en Mobiel met elkaar. Geniet van razendsnel internet tot wel 1 Gbit/s, onbeperkt vast bellen, vele mogelijkheden voor televisie en tot wel 150 mobiele abonnementen met 5G!

Bekijk welk alles-in-1 pakket bij u past


1

Check uw maximale snelheid

Wat is uw postcode?

Op uw adres is het volgende beschikbaar:
tot 200 Mbit/s
downloadsnelheid
2

Wat heeft uw bedrijf nodig?

3

Kies extra opties

4

Ons advies

Uw overzicht

✓ Razendsnel internet

Snelheden tot wel 1 Gbit/s, nooit meer offline, en extra veilig in verbinding zijn om onbezorgd te ondernemen.

✓ Voordelig onbeperkt bellen

Voer gelijktijdige gesprekken, professionele voicemail en doorschakelfunctie.

✓ Interactieve TV

Kijk eenvoudig programma's terug met begin gemist & opnemen. Ook kijkt u online TV op uw mobiel of tablet.

✓ Mobiele abonnementen

Combineer de nieuwste smartphones met het 5G netwerk van KPN. Handig met Toestel Vervangservice, geen BKR-registratie en Business VoiceMail.

Alles in 1 met zakelijk Mobiel

Bij KPN neemt u echt alles in 1. Dus ook met mobiel! Met de mobiele abonnementen van KPN bent u klaar voor de toekomst. Word 5G ready, kies uit de nieuwste smartphones en profiteer van Unlimited Data! Zo doet u echt altijd en overal zaken, zelfs in het buitenland. Mobiel van KPN is ook handig als u wilt doorschakelen, alles in 1 systeem wilt hebben of simpelweg alles bij 1 provider met 1 factuur.

Alles in 1 met zakelijk Internet

Razendsnel en betrouwbaar internet. Dat is wat iedere ondernemer blij maakt. Met het glasvezelnetwerk ervaart u een internetsnelheid tot wel 1 Gbit/s. Het modem levert een stabiel en draadloos netwerk in en rondom uw bedrijf. Zo bent u altijd verbonden. Interesse in een vast IP-adres of 4G back-up? Neem dan een kijkje bij KPN EEN MKB.

Alles in 1 met zakelijk Vast bellen

Al sinds 1881 wordt via het KPN netwerk gebeld. Met deze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat u altijd bereikbaar bent. Voer tot 2 gelijktijdige gesprekken, bel onbeperkt, stel een professionele voicemail in en schakel nummers door. Een grotere belbehoefte? Met KPN EEN MKB krijgt u een digitale telefooncentrale en kunt u tot 150 gelijktijdige gesprekken voeren.

Alles in 1 met zakelijk Televisie

Zakelijke TV van KPN is tv-kijken zoals u dat wilt. Ontvang de beste zenders in haarscherpe kwaliteit en vul aan met eindeloze zenderpakketten. Op de zaak, of thuis! Met interactieve tv kijkt u gemakkelijk programma's terug. Steek uw televisie in een professioneel jasje met KPN EEN MKB en maak gebruik van narrowcasting, of op locatie met een eigen informatiezender.

Combineer voor extra voordeel
Zakelijk alles in 1 geregeld

Door verschillende producten van KPN te combineren krijgt u meer voordelen. En hoe meer u combineert, hoe groter de voordelen zijn.

  • Elke maand extra korting op uw abonnement
  • Meer data en belminuten
  • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer

Mobiel nog niet verlengbaar? Zet de overstapwekker.

Veelgestelde vragen

Veel ondernemers hebben de angst dat het regelen van alle telecom zaken bij één provider een risico is. Wat als er een storing is? Het is belangrijk dat u zonder problemen uw werkzaamheden uitvoert. Bij KPN zorgen we ook dat uw business draaiende blijft. Met ons betrouwbare netwerk en uitstekende zakelijke service kunt u zorgeloos ondernemen.
Wij bieden in het bestelproces een veld aan waarin u uw huidige nummer kan doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw huidige telefoonnummer wordt meegenomen als u overstapt naar KPN.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
en 7 dagen per week bereikbaar.

Benieuwd welke internetsnelheid u nu heeft? En of u deze snelheid nog kunt verbeteren? Check het op de speedtest pagina!

Tijdens uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik tijdens de bestelling op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw abonnement en extra's zoals tv-zenders voor u op aan de hand van uw gegevens. De voordelen:

 Wij zeggen uw oude diensten voor u op  Uw nieuwe pakket is eenvoudig te installeren  Geen dag zonder zakelijke diensten met naadloze overstap

Graag ontvangen wij uw verhuizing 8 weken van tevoren, zodat u continue verbonden blijft. Bekijk hier wat u moet doen.
Nee, dit is niet mogelijk tijdens uw lopende contract. Zet de overstapwekker om een melding te krijgen dat u kunt overstappen.

Antwoord niet gevonden of liever persoonlijk contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar. Of ga naar de winkel.


Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten