The Digital Dutch 2022 gemist? Ga met ons op tour

Op 21 april organiseerde KPN voor de 7e keer The Digital Dutch. Hét online evenement vol digitale kansen voor zakelijk Nederland. The Digital Dutch 2022 gemist? Kijk het hele evenement nú terug.

En er is meer: The Digital Dutch is op tour! Een digitale tour door innoverend Nederland. Bekijk snel het hele tourprogramma.

Ontdek The Digital Dutch On Tour

Sprekers The Digital Dutch 2022

Menno Lanting
Leiderschapsexpert

Strateeg en leiderschapsexpert Menno Lanting neemt je mee in het transformeren van organisaties. En vertelt precies wat ervoor nodig is om dat te laten slagen.

Prof. Lokke Moerel
Global Cyber & Tech Expert

Europees beleid transformeert onze digitale infrastructuur en diensten. Nieuwe beperkingen, maar vooral kansen op innoveren. Lokke Moerel deelt 3 cruciale inzichten.

Willem Hendrik Jakobs
Tech & innovatiemanager

Van voicebots en AI tot MX en CX: tech & innovatiemanager Willem Hendrik Jakobs is erin thuis. Als Tech Lead bij Yource weet hij alles over klantinteracties.Aart Rupert
CDO Damen Shipyards

Aart Rupert drijft de digitale transformatie. Als CDO bij Damen Shipyards focust hij steeds op het écht realiseren van waarde met digitale technologie.

Lotte Terwindt
Cardio-anesthesiologist

Cardio-anesthesioloog, onderzoeker én projectleider: Lotte Terwindt is alle 3. Zo leidt ze het HIGH 5 project, dat live verbindingen wil realiseren tussen ambulances en de SEH.

Michiel Vos
Amerika correspondent

Correspondent Michiel Vos deelt vanuit New York zijn kijk op digitalisering in Amerika. Wat zijn de laatste ontwikkelingen, en wat staat er te gebeuren op techvlak?

Jim Stolze
Host

Je kent tech-ondernemer en AI-specialist Jim Stolze van TEDxAmsterdam en zijn bedrijf Aigency. Of van ons eigen Digital Dutch-evenement: dit jaar presenteert hij voor de 5e keer!

Marieke Snoep
Host

Marieke Snoep is Chief Business Market en lid van de RvB van KPN. Zij plaatst de nieuwste ontwikkelingen in perspectief en motiveert de betekenis voor ondernemend Nederland.

Gina Doekhie
Host

Voorheen digitaal forensisch rechercheur bij Fox-IT, nu deel van het Cybercrime Team van de Nederlandse Politie. Het FD verkoos cybercrime specialist Gina Doekhie in 2020 al tot jong talent.

Programma The Digital Dutch 2022

1 reis

Een reis langs bedrijven, uitdagingen en nieuwe inzichten waar je direct wat aan hebt.

 • Inspirerende business- en digitaliseringsvoorbeelden
 • Een kijkje achter de schermen bij andere bedrijven
 • Exclusieve beelden met spectaculaire drones

3 perspectieven

Tijdens het hele event bekeken we casussen vanuit de 3 meest relevante perspectieven van nu.

 • Innovatie-kansen op verschillende vlakken
 • Security-uitdagingen in de
  online wereld
 • Nieuwe manieren van samenwerken

5 vraagstukken

We gingen op zoek naar antwoorden op vragen die nu spelen in de zakelijke markt. Met onder andere:

 • Hoe maak ik mijn organisatie weerbaar?
 • Hoe bouw ik aan de ultieme customer experience?
 • Hoe maak ik mijn ICT simpel, flexibel en schaalbaar?

The Digital Dutch wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners

partners

Wat kan ik verwachten van The Digital Dutch?

The Digital Dutch is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét evenement voor zakelijk Nederland. Voorheen fysiek, nu volledig digitaal vanuit de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens het evenement zoomen we ruim 1 uur lang in op allerlei relevante vraagstukken. Ook krijg je een kijkje achter de schermen bij grote bedrijven en organisaties. Hoe maak ik mijn organisatie weerbaar? Hoe haal ik waarde uit mijn data Je vindt antwoorden op deze vragen én meer tijdens The Digital Dutch 2022.

We maken samen een reis door heel Nederland. Langs bedrijven, langs innovaties, langs kansen. Je doet inspiratie op en leert van sprekers en andere bedrijven. Terwijl Kensington je muzikaal entertaint met exclusieve optredens. Reken op grootse innovaties. Laat je omverblazen.

The Digital Dutch richt zich op heel zakelijk Nederland. Van kleine tot grote bedrijven en organisaties, HR-medewerkers tot IT-managers. Kijk je graag vooruit? Ben je geïnteresseerd in het nieuwste én het beste op gebied van technologie? Dan is The Digital Dutch het evenement voor jou.

The Digital Dutch 2022 gaat over samen vooruitgaan. En hoe je dit kan doen met behulp van data, ICT en andere technologie. Tijdens het evenement behandelen we 5 vraagstuken:

 • Hoe maak ik mijn organisatie veerkrachtig?
 • Hoe maak ik mijn ICT simpel, flexibel en schaalbaar?
 • Hoe bouw ik aan de ultieme customer experience?

 • Hoe kunnen we door digitalisering samen slimmer werken?

 • Hoe haal ik waarde uit mijn data?

Dit alles bekijken we vanuit 3 perspectieven: innovatiekansen, security-uitdagingen en nieuwe manieren van samenwerken.

Op 21 april 2022 om 14.00 uur start de liveshow vanuit de Jaarbeurs. Het event duurt tot 15.15 uur. Verwacht interessante sprekers, een kijkje achter de schermen bij bedrijven, grootse licht- en geluidshows én spectaculaire drone-beelden. Afgewisseld met exclusieve optredens van Kensington, de grootste Nederlandse rockband en in 2018 winnaar van de Popprijs.

The Digital Dutch 2022 is helemaal gratis, of je nou klant bent bij ons of niet. The Digital Dutch 2022 is er voor iedereen die samen vooruit wil. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om hier zoveel mogelijk bedrijven en organisaties in Nederland bij te betrekken.