13 Evenementen
Segment
Branche
Categorie

28 januari 2020 NBC Congrescentrum Nieuwegein

NLSecure[ID]: hét securityevent van 2020!

Als securityprofessional hoort u bij de community die Nederland veiliger maakt. Bijblijven met alle nieuwe ontwikkelingen is echter niet eenvoudig. Daarom organiseert KPN Security NLSecure[ID], een event vol interessante sprekers, inhoudelijke sessies en inspirerende activiteiten

Meer informatie
7 februari 2020 Digital Dutch Xperience

Digitale Klantinteractie met CX

Bent u al 24/7 bereikbaar voor uw klanten, via verschillende kanalen? Waar staat u ten opzichte van uw collega’s op het gebied van Customer Experience? Hoe maakt u van AI en Contact Center agenten èchte collega’s? Tijdens deze verdiepingssessie zoomt u samen met experts en consultants in op de wereld van klantcontact!

Meer informatie
20 februari 2020 Digital Dutch Xperience Zoetermeer

Secure Networking Xperience

Is uw netwerk in staat om uw bedrijfsdoelstellingen optimaal te ondersteunen? Hoe brengt u uw huidige netwerkinfrastructuur op een veilige manier naar de toekomst?

Meer informatie
13 maart 2020 KPN Digital Dutch Xperience

Modern Workplace Xperience

Weten hoe u uw medewerkers in staat stelt om altijd en overal hun werk te doen en samen te werken? Kom naar de Modern Workplace Xperience op 13 maart.

Meer informatie
23 april 2020 Jaarbeurs Utrecht

The Digital Dutch 2020

Op 23 april organiseert KPN de vijfde editie van The Digital Dutch. Een unieke kans om te leren van elkaar en samen nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Meer informatie

Evenementen in het verleden

31 oktober 2019 t/m 1 november RDM Innovation Dock

Internet of Things Update

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen rondom 5G, dataverwerking en IoT-security? Kom dan op 31 oktober naar de IoT Update!

Meer informatie