9 Evenementen
Segment
Branche
Categorie

15 mei 2018 KPN kantoor, Houten

Meetup: Internet of Things KPN

Wilt u ontdekken wat IoT voor úw organisatie kan betekenen? Kom dan op 15 mei naar de IoT meetup en laat u kosteloos informeren!

Meer informatie

Evenementen in het verleden

12 april 2018 Hangaar 2, Katwijk

The Digital Dutch 2018

Samen met de top van het Nederlandse bedrijfsleven praten over de next steps in de digitale transformatie? Noteer dan 12 april in de agenda.

Meer informatie
22 februari 2018 Online webinar

Webinar: AVG & Azure Stack

De GDPR is de Engelse benaming voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de gehele Europese Unie. Hoe staat uw organisatie er qua databeveiliging voor ten opzichte van anderen organisaties? Onze AVG expert vertelt u precies wat u moet doen om aan wet- en regelgeving te voldoen.

Meer informatie
28 november 2017 Online

Webinar: Infrastructure-as-a-code

Volg het webinar Infrastructure-as-a-code en u bent in minder dan een uur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Cloud en leer hoe u nog sneller en effectiever kunt werken

Meer informatie
15 november 2017 Online webinar

Webinar: Internet of Things

Volg het webinar Internet of Things (IoT) en ben in minder dan een uur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IoT. Hoe kunt u uw bedrijf nog slimmer maken.

Meer informatie
28 september 2017 Online

Webinar: Hoe veilig is uw ICT-omgeving?

Wat zijn de mogelijkheden en risico’s van de digitale transformatie? En wat betekent dit voor de security van uw ICT-omgeving?

Meer informatie