17 Evenementen
Segment
Branche
Categorie

1 januari 2019 t/m 31 december Zoetermeer

KPN Digital Dutch Xperience

In een maatwerksessie van één dagdeel wordt helder gemaakt hoe uw organisatie (extra) kan profiteren van digitalisering.

Meer informatie
19 december 2019 Buitenplaats Sparrendaal

KPN Security Wintermarkt 2019

Op donderdagmiddag 19 december organiseert KPN Security voor de 12e keer onze jaarlijkse Wintermarkt. Als trouwe of potentiële nieuwe relatie bent u van harte welkom!

Meer informatie
23 januari 2020 KPN Digital Dutch Xperience

Modern Workplace Xperience

Weten hoe u uw medewerkers in staat stelt om altijd en overal hun werk te doen en samen te werken? Kom naar de Modern Workplace Xperience op 23 januari.

Meer informatie
28 januari 2020 NBC Congrescentrum Nieuwegein

NLSecure[ID]: hét securityevent van 2020!

Als securityprofessional hoort u bij de community die Nederland veiliger maakt. Bijblijven met alle nieuwe ontwikkelingen is echter niet eenvoudig. Daarom organiseert KPN Security NLSecure[ID], een event vol interessante sprekers, inhoudelijke sessies en inspirerende activiteiten

Meer informatie
20 februari 2020 Digital Dutch Xperience Zoetermeer

Secure Networking Xperience

Is uw netwerk in staat om uw bedrijfsdoelstellingen optimaal te ondersteunen? Hoe brengt u uw huidige netwerkinfrastructuur op een veilige manier naar de toekomst?

Meer informatie

Evenementen in het verleden

12 december 2019 KPN Digital Dutch Xperience

Kennissessie VNG GGI-Veilig

Hoe vergroot u uw zicht op wat er zich werkelijk afspeelt in uw netwerk? Dat legt KPN Security u graag uit in de Kennissessie.

Meer informatie