Bescherm je netwerk en applicaties tegen steeds veranderende bedreigingen

Uitval van cruciale ICT-systemen, onbereikbaarheid van je website of het wegvallen van interne communicatiemogelijkheden kan grote gevolgen hebben voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering en het imago van je bedrijf. Goede netwerkbeveiliging is dus cruciaal voor je organisatie, maar tegelijkertijd nog nooit zo uitdagend geweest.

Daarom bieden we bij KPN passende oplossingen op het gebied van network security. Traditionele oplossingen die je netwerk beschermen, maar ook ‘next generation’ oplossingen om je network security te monitoren en testen, applicaties die niet op he netwerk staan veilig te beheren en gebruikers veilig toegang te geven tot je bedrijfsapplicaties.

Onze oplossingen om je netwerk te beveiligen

Managed Firewall

Met Managed Firewall heb je geen omkijken meer naar het beheer van je firewall. Je firewall is altijd up-to-date zonder dat het je veel tijd kost. En je netwerk en data zijn altijd goed beschermd.

Anti-DDoS

DDoS-aanvallen zijn 1 van de grootste bedreigingen voor de bereikbaarheid van je netwerken en systemen. Met Anti-DDoS monitoren wij je netwerkverkeersstromen en grijpen we in als dat nodig is.

Onze oplossingen voor software-defined networking (SDN)

SD-WAN

Software defined WAN biedt inzicht, beveiliging en controle op datastromen, applicaties en gebruikers.

SD-LAN

Veilig communiceren via je eigen betrouwbare software defined Local Area Network.

Onze oplossingen voor veilige toegang en applicatiebescherming

Application Security

Application Security biedt een uitgebreid pakket aan beveiligingsmethoden voor het veilig ontwikkelen, testen en beheren van webapplicaties.

Smart Access

Met Smart Access bied je medewerkers en andere gebruikers veilig toegang tot je online bedrijfsapplicaties. Op ieder moment, vanaf iedere locatie en met ieder apparaat.

Secure Connect

Met Secure Connect heb je alles in huis voor makkelijk en veilig werken in de cloud. Van ingebouwde cybersecurity tot prioriteringsopties voor je netwerk.

Kies slim met Secure Networking
Al je connectiviteit in 1 bundel

Je zoekt een netwerk dat met je behoeftes meegroeit. Of je nou opschaalt of afschaalt; vanuit huis werkt of op kantoor. Altijd met de gerustheid dat je qua veiligheid zeker goed zit.

Dat is Secure Networking, een bundel aan slimme en veilige netwerkdiensten voor de moderne organisatie. Met naast Network Security ook internet, VPN, SD-WAN en SD-LAN. Je bent in 1x klaar.

Meer weten over de toekomst van netwerken en Secure Networking? Download de gratis whitepaper en ontdek de mogelijkheden.

Download

Op zoek naar een andere oplossing
op het gebied van network security?

Neem contact op