Bescherm uw netwerk en applicaties tegen continu veranderende risico’s en bedreigingen

Uitval van cruciale ICT-systemen, onbereikbaarheid van uw website of het wegvallen van interne communicatiemogelijkheden kan grote gevolgen hebben voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering en het imago van uw bedrijf. Goede netwerkbeveiliging is dus cruciaal voor uw organisatie, maar tegelijkertijd nog nooit zo uitdagend geweest.

Daarom bieden we bij KPN passende oplossingen op het gebied van network security. Traditionele oplossingen die uw netwerk beschermen, maar ook ‘next generation’ oplossingen om uw network security te monitoren en testen, applicaties die niet op uw netwerk staan veilig te beheren en gebruikers veilig toegang te geven tot uw bedrijfsapplicaties.

Onze oplossingen om uw netwerk te beveiligen

Managed Firewall

Met Managed Firewall van KPN heeft u geen omkijken meer naar het beheer van uw firewall. Uw firewall is altijd up-to-date zonder dat het u veel tijd kost. En uw netwerk en data zijn altijd goed beschermd.

Anti DDoS

DDoS-aanvallen zijn één van de grootste bedreigingen voor de bereikbaarheid van uw netwerken en systemen. Met Anti DDoS van KPN monitoren wij uw netwerkverkeersstromen en grijpen we in als dat nodig is.

Onze oplossingen voor software-defined networking (SDN)

SD-WAN

Software defined WAN, inzicht, beveiliging en controle op datastromen, applicaties en gebruikers.

SD-LAN

Veilig communiceren via uw eigen betrouwbare software defined Local Area Network.

Onze oplossingen voor veilige toegang en om uw webapplicaties te beschermen

Application Delivery Control

Application Delivery Control van KPN bidet een uitgebreid pakket aan beveiligingsmethoden voor het veilig ontwikkelen, testen en beheren van webapplicaties.

Smart Access

Met Smart Access van KPN biedt u uw medewerkers en andere gebruikers veilig toegang tot uw online bedrijfsapplicaties. Op ieder moment, vanaf iedere locatie en met ieder apparaat.

Whitepaper: Veilig digitaal zaken doen

Lees in onze whitepaper ‘Veilig digitaal zakendoen’ hoe u uw bedrijfscontinuïteit beschermt bij bijvoorbeeld een DDoS-aanval.

Download whitepaper

Op zoek naar een andere oplossing
op het gebied van network security?

Neem contact met ons op

Of lees meer over netwerkbeveiliging in onze blogs