Een status raadplegen in de lift, thuis alvast patiëntengegevens bijwerken of online overleggen met collega’s. Het scheelt veel tijd en geld. Toch lijken bestaande applicaties, systemen en werkplektoepassingen niet altijd mee te groeien met de behoeftes van instellingen, zorgverleners en patiënten. KPN Werkplek voor de Zorg doet dat wel. KPN Werkplek voor de Zorg biedt elke medewerker een digitale werkomgeving waar mensen, informatie en middelen veilig met elkaar worden verbonden. Niet alleen op de werklocatie, maar ook thuis en onderweg. Met een laptop, tablet, of smartphone heeft uw medewerker snel en gemakkelijk toegang tot de persoonlijke werkplek op de centrale server in een veilig datacenter. Alle benodigde bestanden, applicaties en patiënt- of cliëntgegevens zijn altijd en overal direct ter beschikking.

E-book: Werkplek voor de Zorg

De transitie van uw ICT naar de cloud vereist een zorgvuldige aanpak, met specifieke aandacht voor de vernieuwde zorgspecifieke werkprocessen. In dit e-book laten we zien hoe u deze ontwikkeling op gang brengt: door te starten met de ICT van de werkplek. Dat is wat gebruikers zien van ICT, waardoor ze ervaren dat er verandering op komst is en er alvast aan wennen. Tegelijk wordt het duidelijk aan welke eisen de toepassingen uit de cloud moeten voldoen. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Daarom Werkplek voor de Zorg


  • Transparante kosten
    Voorspelbare kosten dankzij flexibel op- en afschalen. Zo betaalt u naar gebruik. Ook ontvangt u overzichtelijke maandelijkse kostenrapportages in uw beheerportal.
  • Veilig
    Goed beveiligd, met centrale opslag en beheer in Nederland. Ook kunt u direct veilig inloggen in zorgsystemen van bijvoorbeeld Huisarts- of Apotheek Informatie Systeem (HIS/AIS).
  • Service
    Prettige service, met gebruiksvriendelijke self service portals en 24/7 bereikbare business servicedesk.

Wilt u meer informatie?
Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op