Grip op digitaal samenwerken in de zorg

De werkplek van KPN voor de Zorg maakt digitaal samenwerken in de zorg mogelijk. Er is oog voor verschillende type medewerkers van verschillende generaties die verspreidt zijn over diverse locaties door Nederland. 

Voor veel zorginstellingen is het best overweldigend om een digitale werkplek in te richten. Daarom stellen wij op basis van onze expertise passende werkprofielen samen die altijd up-to-date zijn, speciaal voor de zorg. En de installatie? Die is in de tijd van een kopje koffie gedaan.

Elke zorg collega krijgt toegang tot een eigen werkomgeving die gebruikt kan worden vanaf verschillende devices. Zo heeft u toegang tot precies die zorgdata  die uw zorgverlener nodig heeft.

E-book: Werkplek voor de Zorg

De transitie van uw ICT naar de cloud vereist een zorgvuldige aanpak, met specifieke aandacht voor de vernieuwde zorgspecifieke werkprocessen. In dit e-book laten we zien hoe u deze ontwikkeling op gang brengt: door te starten met de ICT van de werkplek. Dat is wat gebruikers zien van ICT, waardoor ze ervaren dat er verandering op komst is en er alvast aan wennen. Tegelijk wordt het duidelijk aan welke eisen de toepassingen uit de cloud moeten voldoen. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Daarom Werkplek voor de Zorg


  • Makkelijk samenwerken
    Werk gemakkelijk samen in diverse teams via één veilige cloud omgeving en op elk device.
  • Altijd up-to-date
    Integrale en altijd up-to-date oplossing met praktische selfservice en inzichtelijke rapportages voor besluitvorming.
  • Veilig
    Compliant en veilig, met databeveiliging aan de bron en biometrisch inloggen.

Wilt u meer weten?
Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op