Grip op digitaal samenwerken

De werkplek van nu is net zo divers als uw medewerkers. Ambulant, aan het bed, in de wijk of in een staffunctie: met de Werkplek voor de Zorg biedt KPN aan elke medewerker een passende digitale werkplek. Daarmee maken we digitaal samenwerken in de zorg mogelijk.

Zo werkt de zorg werkplek

Elke medewerker krijgt via een eigen account toegang tot de persoonlijke werkomgeving. Die werkomgeving kan gebruikt kan worden vanaf verschillende devices en biedt toegang tot precies die zorgdata die een medewerker nodig heeft.

Altijd veilig en up-to-date

Een digitale werkplek moet goed aansluiten op de behoeftes en werkstijlen van uw verschillende medewerkers. Dat kan best pittig zijn voor uw zorginstelling. Kies daarom uit onze vooraf samengestelde werkprofielen speciaal voor de zorg. Altijd veilig en up-to-date. En de installatie? Die is in de tijd van een kopje koffie gedaan.

Meer weten over de werkplek voor de zorg?

Speciaal voor ziekenhuizen
CAMCUBE

Een digitale werkplekomgeving is ook mogelijk vanuit uw eigen private cloud. Daarvoor is er CAMCUBE, een onderdeel van CAM. Dit platform geeft ziekenhuismedewerkers toegang tot een scala aan koppelingen en applicaties – van uw eigen applicaties tot aan die van grote leveranciers; beschikbaar in webversies en voor mobiel. CAMCUBE is nu al 35 jaar een begrip in de zorg en heeft inmiddels ruim 50.000 gebruikers.

CAMCUBE is ook geschikt voor thuiswerkers

Wat als u een groot deel van uw ziekenhuiswerk óók vanuit huis kunt doen? Met CAMCUBE werkt u als zorgverlener net zo makkelijk thuis. Zoals voor administratietaken of zorg waarbij u niet direct patiënten ziet.

Daarom werkplek voor de zorg


  • Makkelijk samenwerken
    Werk samen in diverse teams via 1 veilige cloudomgeving vanaf elk device.
  • Altijd up-to-date
    Volledige oplossing met praktische selfservice en rapportages.
  • Veilig
    Compliant en veilig, met databeveiliging aan de bron en biometrisch inloggen.

Meer weten over de werkplek voor de zorg?
Maak een vrijblijvende terugbelafspraak

Bel mij terug