Grip op digitaal samenwerken in de zorg

De werkplek van KPN voor de Zorg maakt digitaal samenwerken in de zorg mogelijk. Er is oog voor verschillende type medewerkers van verschillende generaties die verspreidt zijn over diverse locaties door Nederland. 

Voor veel zorginstellingen is het best overweldigend om een digitale werkplek in te richten. Daarom stellen wij op basis van onze expertise passende werkprofielen samen die altijd up-to-date zijn, speciaal voor de zorg. En de installatie? Die is in de tijd van een kopje koffie gedaan.

Elke zorg collega krijgt toegang tot een eigen werkomgeving die gebruikt kan worden vanaf verschillende devices. Zo heeft u toegang tot precies die zorgdata  die uw zorgverlener nodig heeft.

Webinar: De moderne werkplek voor de zorg

Onze werkplek wordt steeds digitaler. Voor veel zorginstelling is het best pittig om een goede digitale werkplek in te richten. In dit webinar leert u alles over veilig digitaal samenwerken in de zorg.

Whitepaper: De moderne werkplek voor de zorg

In dit whitepaper delen we onze expertise op het gebied van moderne werkplekken voor de zorg met u. U ontdekt wat er komt kijken bij de inrichting van zo’n werkplek en hoe KPN samen met u de best passende keuzes selecteert uit de duizenden opties die Microsoft 365 biedt.

Daarom Werkplek voor de Zorg


  • Makkelijk samenwerken
    Werk gemakkelijk samen in diverse teams via één veilige cloud omgeving en op elk device.
  • Altijd up-to-date
    Integrale en altijd up-to-date oplossing met praktische selfservice en inzichtelijke rapportages voor besluitvorming.
  • Veilig
    Compliant en veilig, met databeveiliging aan de bron en biometrisch inloggen.

Wilt u meer weten?
Wij helpen u graag

Neem contact met ons op