Zakelijke TV voor ieder bedrijf

Met zakelijke TV van KPN kijkt u eindeloos en haarscherp televisie, helemaal op uw manier. Of u nu een kantoor aan huis hebt, vaak onderweg bent, of juist behoefte hebt aan een professionelere uitstraling op locatie met een eigen informatiezender.
Wij hebben het pakket voor uw onderneming!


Welke zakelijke TV dienst past bij u?

Aantal HD TV-ontvangers

Voor maximaal 6 TV's

Afhankelijk van de maximaal te behalen internetsnelheid

Zenders

60+ tv zenders (40+ HD), 90+ radiozenders en meer

Extra zenderpakketten

11 zenderpakketten en Spotify

Online TV kijken

Online tv-kijken via tablet, smartphone of laptop in de hele EU.

Zakelijke TV Extra's

Niet beschikbaar

Internet

Altijd in combinatie met Kleinzakelijk Internet

Aantal HD TV-ontvangers

Voor onbeperkt aantal TV's

Afhankelijk van de maximaal te behalen internetsnelheid

Zenders

40+ tv-zenders, 18 radiozenders en meer

Extra zenderpakketten

2 zenderpakketten

Online TV kijken

Niet beschikbaar

Zakelijke TV Extra's

Beschikbaar

Internet

Altijd in combinatie met KPN EEN MKB Internet

Wat kan ik met TV op de zaak?

Kijk TV
vanuit uw thuiskantoor

Kantoor aan huis? Dan is het wel zo fijn als u uw televisie ook via de zaak kunt afnemen.

Met Kleinzakelijk Interactieve TV kijkt u eindeloos televisie zoals u dat thuis gewend bent, met de service van KPN Zakelijk.

Vermaak
collega's of bezoekers

Breng uw bezoekers bij de receptie vast in de stemming met de mooiste reisprogramma's.

Liever op de zaak tv-kijken in de kantine met uw collega's? Laat Formule 1 wagens voorbij scheuren of juich samen voor uw favoriete voetbalclub.

Informeer
in uw wachtruimte

Houd uw bezoekers of patiënten op de hoogte van wijzigingen en het uitlopen van afspraken via een informatiepagina.

Met KPN EEN MKB TV maakt u eenvoudig gebruik van zakelijke tv-features zoals narrowcasting. Laat de content zien die voor u belangrijk is.Waarom Zakelijke TV van KPN?

Flexibel abonnement
Bepaal zelf wat u wilt zien! Onze extra zenderpakketten zijn maandelijks aan te passen.

HD zenders
Ontvang haarscherpe televisie dankzij het ruime aanbod HD tv-zenders.

Snelle service
Onze collega's zijn 24/7 per dag bereikbaar.

Waaa

Een Zakelijk tv-pakket voor iedere onderneming

Iedere branche heeft eigen tv-behoeftes. Van uw woonkamer tot bedrijfskantines en lunchrooms, wij hebben een geschikt pakket voor u.

Thuiswerken

Met een kantoor aan huis is het vooral belangrijk dat u ook privé TV kunt kijken. Toch met het OV naar klanten toe? Neem uw TV met u mee met de online tv-kijken app!

 • 60+ tv-zenders
 • Onderweg tv-kijken
Vanaf
8,26 /mnd

Op kantoor

Op de kantoor kunt u zakelijk TV breed inzetten. Vermaak uw medewerkers in de bedrijfskantine, of informeer ze over de nieuwste sales targets via narrowcasting,

 • 40+ tv-zenders
 • Toon bedrijfslogo
 • Informeer medewerkers via narrowcasting
Vanaf
13,50/mnd

Horeca

Vermaak uw gasten met voetbalwedstrijden van de Eredivisie en beïnvloed hun bestellingen. Promoot bijvoorbeeld bepaalde items op uw menu of licht uw favoriete wijn uit.

 • 40+ tv-zenders
 • + ESPN pakket
 • Toon bedrijfslogo
 • Gebruik narrowcasting om uw menu/dranken te tonen
Vanaf
24,24/mnd

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u gratis adviseren.

Combineer Zakelijk TV voor extra voordeel

Door verschillende producten van KPN te combineren krijgt u meer voordelen. En hoe meer u combineert, hoe groter de voordelen zijn. Voeg bijvoorbeeld Zakelijke TV toe aan uw abonnement en ontvang extra korting!

 • Elke maand extra korting op uw abonnement
 • Meer data en belminuten
 • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer

Ondernemen met KPN

Een eigen bedrijf starten? Of van uw hobbybedrijfje serieus werk gaan maken? Dan is het belangrijk dat u altijd en overal kan werken. Zo haalt u toch net even die deal binnen en zorgt u dat uw klanten tevreden zijn. Vaak kan het nog lastig zijn wat u nou allemaal nodig hebt op het gebied van telecom. KPN helpt u en uw bedrijf graag verder.

Veelgestelde vragen over TV op de zaak

Met zakelijke TV van KPN geniet u van onze zakelijke service (24/7 bereikbaar) en hebt u het voordeel dat uw tv-abonnement op dezelfde factuur als uw internetabonnement staat. Daarnaast hebt u bij KPN EEN MKB TV zakelijke extra's zoals narrowcasting, het tonen van uw bedrijfslogo in het menu of het instellen van een lichtkrant/RRS feed.

Hiermee kunt u vermaken, informeren en beleving toevoegen. Bijvoorbeeld door uw klanten eenvoudig de weg te wijzen via de TV's in uw zaak, of uw menu op een flexibele manier te tonen achter de kassa.
Bij KPN kunt u kiezen uit 2 soorten abonnementen: Kleinzakelijk en KPN EEN MKB. Bekijk de vergelijkingstabel om te bekijken welk abonnement het beste bij u past. Binnen de abonnementen hebt u de vrijheid om meer- of minder tv-ontvangers te bestellen. Ook zenderpakketten zoals Film1 of ESPN bestelt u eenvoudig. Klaar met die extra zenders? In MijnKPN verwijdert u de extra zenderpakketten weer.
Ja! In uw MijnKPN omgeving kunt u maandelijks pakketten aan- of uitzetten. Zo zit u nergens aan vast en bepaalt u zelf waar u naar kijkt.
Als u al zakelijk internet van KPN hebt kunt u TV laten toevoegen aan uw abonnement. Zakelijke TV is dus alleen af te nemen in combinatie met internet.
Zakelijke televisie is voor iedere ondernemer: van ambitieuze éénpitters tot grote corporates! Met zakelijk TV van KPN is er altijd een eenvoudige oplossing voor uw bedrijf. Denk aan een enkele TV achter de kassa in uw winkel, meerdere beeldschermen in uw horeca onderneming, of meer dan 50 TV's in uw hotel.
Kleinzakelijk TV heeft alle gemakken die u thuis ook heeft, met een groot zenderpakket. U kunt ook buitenshuis tv-kijken via de app. Hierom is Kleinzakelijk TV vooral geschikt voor thuiswerkers, ondernemers met een kantoor aan huis of ondernemers die veel onderweg zijn.

KPN EEN MKB TV is televisie in een professioneel jasje. Een ruim aanbod aan HD-zenders en de belangrijkste zenderpakketten zijn aanwezig. Daarnaast kunt u TV optimaal inzetten op de zaak met zakelijke extra's zoals narrowcasting, het weergeven van uw logo of een RSS feed (lichtkrant).
Interactieve TV is, zoals de naam al zegt, interactief! U hebt dus zelf controle over wat er gebeurt op uw scherm. Denk aan het opnemen of pauzeren van programma's.

U kent het woord 'broadcasting' vast wel; wanneer iets uitgezonden wordt om een hele grote groep te bereiken. Narrowcasting is precies het tegenovergestelde. Met narrowcasting toont u op maat gemaakte content aan een bepaalde doelgroep. Dit kan informatie zijn of entertainment in allerlei soorten en maten. Toon bijvoorbeeld uw prijzen achter de kassa, of informeer uw bezoekers in de wachtruimte! U kunt content laten zien op één- of meerdere beeldschermen. Zo is het eenvoudig om uw boodschap over te brengen op een persoonljke manier.