KPN Zakelijk TV abonnementen

Met KPN Zakelijk TV kijkt u live televisie in HD kwaliteit. Of u nu een kantoor aan huis hebt of een werkvloer met 100 medewerkers, een wachtruimte, kantine of kroeg: TV voegt sfeer toe en kan helpen om uw gasten en personeel nog beter te informeren via narrowcasting.

Thuiskantoor

Met 65+ zenders, ideaal voor zzp’ers

 • Standaard zenderpakket met 65+ TV zenders in HD
 • Regionale en radiozenders
 • Breid uw zakelijke TV en internetabonnement uit met extra’s zoals Netflix of Spotify
Kleinzakelijk Internet + TV
Nu de eerste 6 maanden vanaf
35,-/mnd

TV voor MKB bedrijven

Met 50+ zenders en narrowcasting

 • Standaard zenderpakket met 50+ TV zenders
 • Regionale en radiozenders
 • Toon uw eigen logo, berichten, PDF's en video's
 • Groepeer tv's voor passende content in elke ruimte
KPN EEN MKB Internet + TV
Nu de eerste 6 maanden vanaf
40,-/mnd

Horeca en sportkantine

Met 50+ zenders, extra sportzenders en narrowcasting

 • Standaard zenderpakket met 50+ TV zenders in HD
 • Regionale en radiozenders
 • Breng uw eigen berichten in beeld met narrowcasting
 • Kies uit ESPN Compleet of Ziggo Sport Totaal met maar liefst 6 extra sportzenders
KPN EEN MKB Internet + TV + ESPN Compleet
Nu de eerste 6 maanden vanaf
48,25/mnd


Ontdek ons zenderoverzicht

Bekijk zenders

Ontdek de voordelen van KPN zakelijke televisie

Ook voor ZZP'ers

Hebt u een kleine onderneming of een kantoor aan huis? Dan kunt u televisie toevoegen aan uw kleinzakelijke internetabonnement. Alles op 1 factuur, en keuze uit meer dan 65 zenders (40 in HD) en extra zenderpakketten. Ook kunt u Netflix toevoegen aan uw zakelijke abonnement met een aantrekkelijke korting.

Beleef het samen live mee

Lekker voetbal kijken in de kroeg of niks missen van het sportseizoen met uw collega’s: waar de TV ook hangt, televisie op de werkvloer is samen herinneringen maken en alles live meebeleven. Televisie maakt het wachten aangenamer en gasten blijven langer in uw zaak. Ook zijn u en uw medewerkers altijd op de hoogte van het laatste (zakelijke) nieuws. En deel uw eigen updates via narrowcasting.

Sportzenders

Meer voetbal, Formule 1, tennis, wielrennen, hockey, NBA? Voeg ESPN Compleet of Ziggo Sport Totaal toe aan uw zakelijke abonnement.

Netflix

Kijk uw favoriete Netflix-films en series vanaf uw Interactieve TV op de zaak. Of gebruik Netflix zakelijk voor vermaak van medewerkers tijdens rustige (nacht)diensten.

Combinatievoordeel

Combineert u een Zakelijk TV abonnement met internet, telefonie of een mobiel abonnement? Dan ontvangt u diverse extra voordelen.

Zakelijk tv gebruik

Zakelijk tv gebruik kent vele voordelen voor ondernemers. Alleen al fiscaal. Ook levert het in de horeca makkelijk extra bezoekers op, bijvoorbeeld als u sport uitzendt in de zaak.

Vergelijk onze zakelijke tv abonnementen

Aantal HD TV-ontvangers

Voor maximaal 6 TV's

Afhankelijk van de maximaal te behalen internetsnelheid

Zenders

65+ tv zenders (40+ HD), 90+ radiozenders en meer

Extra zenderpakketten

11 zenderpakketten, Netflix en Spotify

Online TV kijken

Online tv-kijken via tablet, smartphone of laptop in de hele EU.

Zakelijke TV Extra's

Niet beschikbaar

Internet

Altijd in combinatie met Kleinzakelijk Internet

Aantal HD TV-ontvangers

Voor onbeperkt aantal TV's

Afhankelijk van de maximaal te behalen internetsnelheid

Zenders

50+ tv-zenders, 20 radiozenders en meer

Extra zenderpakketten

2 zenderpakketten

Online TV kijken

Niet beschikbaar

Zakelijke TV Extra's

Beschikbaar

Internet

Altijd in combinatie met KPN EEN MKB Internet


Veelgestelde vragen over TV op de zaak

Met zakelijke TV van KPN geniet u van onze zakelijke service (24/7 bereikbaar) en hebt u het voordeel dat uw tv-abonnement op dezelfde factuur als uw internetabonnement staat. Daarnaast hebt u bij KPN EEN MKB TV zakelijke extra's zoals narrowcasting, het tonen van uw bedrijfslogo in het menu of het instellen van een lichtkrant/RSS feed. Hiermee kunt u vermaken, informeren en beleving toevoegen. Bijvoorbeeld door uw klanten eenvoudig de weg te wijzen via de TV's in uw zaak, of uw menu op een flexibele manier te tonen achter de kassa.
Bij KPN kunt u kiezen uit 2 soorten abonnementen: Kleinzakelijk en KPN EEN MKB. Bekijk de vergelijkingstabel om te bekijken welk abonnement het beste bij u past. Binnen de abonnementen hebt u de vrijheid om meer- of minder tv-ontvangers te bestellen. Ook zenderpakketten zoals Film1 of ESPN Compleet bestelt u eenvoudig. Klaar met die extra zenders? In MijnKPN verwijdert u de extra zenderpakketten weer.
Ja! In uw MijnKPN omgeving kunt u maandelijks pakketten aan- of uitzetten. Zo zit u nergens aan vast en bepaalt u zelf waar u naar kijkt.
Als u al zakelijk internet van KPN hebt kunt u TV laten toevoegen aan uw abonnement. Zakelijke TV is dus alleen af te nemen in combinatie met internet.
Zakelijke televisie is voor iedere ondernemer: van ambitieuze éénpitters tot grote corporates! Met zakelijk TV van KPN is er altijd een eenvoudige oplossing voor uw bedrijf. Denk aan een enkele TV achter de kassa in uw winkel, meerdere beeldschermen in uw horeca onderneming, of meer dan 50 TV's in uw hotel.

Kleinzakelijk TV heeft alle gemakken die u thuis ook hebt, met een groot zenderpakket. U kunt ook buitenshuis tv-kijken via de app. Hierom is Kleinzakelijk TV vooral geschikt voor thuiswerkers, ondernemers met een kantoor aan huis of ondernemers die veel onderweg zijn.

KPN EEN MKB TV is televisie in een professioneel jasje. Een ruim aanbod aan HD-zenders en de belangrijkste zenderpakketten zijn aanwezig. Daarnaast kunt u TV optimaal inzetten op de zaak met zakelijke extra's zoals narrowcasting, het weergeven van uw logo of een RSS feed (lichtkrant).

Interactieve TV is, zoals de naam al zegt, interactief! U hebt dus zelf controle over wat er gebeurt op uw scherm. Denk aan het opnemen of pauzeren van programma's.

U kent het woord 'broadcasting' vast wel; wanneer iets uitgezonden wordt om een hele grote groep te bereiken. Iedereen kan het bekijken. Narrowcasting is precies het tegenovergestelde. Met narrowcasting toont u op maat gemaakte content aan een specifieke doelgroep. Die content zend u alleen uit op uw eigen tv's. Dit kan informatie zijn of entertainment in allerlei soorten en maten. Toon bijvoorbeeld uw prijzen achter de kassa, of informeer uw bezoekers in de wachtruimte! U kunt content laten zien op één- of meerdere beeldschermen. Zo is het eenvoudig om uw boodschap over te brengen op een persoonljke manier.