KPN Zakelijk TV abonnementen

Met KPN Zakelijk TV kijk je live televisie in HD kwaliteit. Of je nu een kantoor aan huis hebt of een werkvloer met 100 medewerkers, een wachtruimte, kantine of kroeg: TV voegt sfeer toe en kan helpen om jouw gasten en personeel nog beter te informeren via narrowcasting.

Thuiskantoor

Met 65+ zenders, ideaal voor zzp’ers

 • Standaard zenderpakket met 65+ TV zenders inclusief ESPN
 • Regionale en radiozenders
 • Je favoriete TV en streaming in 1 overzicht met de KPN TV+ Box
Kleinzakelijk TV
Nu de eerste 12 maanden
Gratis
*Exclusief je internetabonnement

TV voor MKB bedrijven

Met 50+ zenders en narrowcasting

 • Standaard zenderpakket met 50+ TV zenders
 • Regionale en radiozenders
 • Toon je eigen logo, berichten, PDF's en video's
 • Groepeer tv's voor passende content in elke ruimte
KPN EEN MKB Internet + TV
Nu de eerste 9 maanden vanaf
40,-/mnd

Horeca en sportkantine

Met 50+ zenders, extra sportzenders en narrowcasting

 • Standaard zenderpakket met 50+ TV zenders
 • Regionale en radiozenders
 • Breng uw eigen berichten in beeld met narrowcasting
 • Kies uit ESPN Compleet of Ziggo Sport Totaal met maar liefst 6 extra sportzenders
KPN EEN MKB Internet + TV + ESPN Compleet
Nu de eerste 9 maanden vanaf
48,25/mnd


Ontdek ons zenderoverzicht

Bekijk zenders

Ontdek de voordelen van KPN zakelijke televisie

Ook voor ZZP'ers

Heb je een kleine onderneming of een kantoor aan huis? Dan kan je Kleinzakelijk TV+ toevoegen aan jouw kleinzakelijke internetabonnement. Alles op 1 factuur, alles wat je wil zien op 1 plek. TV en entertainment. Van 65 zenders inclusief ESPN tot alleen streaming. Je kiest zelf welk abonnement bij jou past.

Beleef het samen live mee

Lekker voetbal kijken in de kroeg of niks missen van het sportseizoen met je collega’s: waar de TV ook hangt, televisie op de werkvloer is samen herinneringen maken en alles live meebeleven. Televisie maakt het wachten aangenamer en gasten blijven langer in jouw zaak. Ook zijn jij en jouw medewerkers altijd op de hoogte van het laatste (zakelijke) nieuws. En deel je eigen updates via narrowcasting.

Sportzenders

Meer voetbal, Formule 1, tennis, wielrennen, hockey, NBA? Voeg ESPN Compleet of Ziggo Sport Totaal toe aan jouw zakelijke abonnement.

Netflix

Kijk jouw favoriete Netflix-films en series vanaf je KPN TV+ Box op de zaak. Of gebruik Netflix zakelijk voor vermaak van medewerkers tijdens rustige (nacht)diensten.

Combinatievoordeel

Combineer je een Zakelijk TV abonnement met internet, telefonie of een mobiel abonnement? Dan ontvang je diverse extra voordelen.

Zakelijk tv gebruik

Zakelijk tv gebruik kent vele voordelen voor ondernemers. Alleen al fiscaal. Ook levert het in de horeca makkelijk extra bezoekers op, bijvoorbeeld als je sport uitzendt in de zaak.

Vergelijk onze zakelijke tv abonnementen

Aantal HD TV-ontvangers

Voor maximaal 5 TV's

Afhankelijk van de maximaal te behalen internetsnelheid

Zenders

65+ tv zenders (40+ HD), 90+ radiozenders en meer

Extra zenderpakketten

10 zenderpakketten, Netflix, Videoland, Disney+ en Spotify

Online TV kijken

Online tv-kijken via tablet, smartphone of laptop in de hele EU.

Zakelijke TV Extra's

Niet beschikbaar

Internet

Altijd in combinatie met Kleinzakelijk Internet

Aantal HD TV-ontvangers

Voor onbeperkt aantal TV's

Afhankelijk van de maximaal te behalen internetsnelheid

Zenders

50+ tv-zenders, 20 radiozenders en meer

Extra zenderpakketten

2 zenderpakketten

Online TV kijken

Niet beschikbaar

Zakelijke TV Extra's

Beschikbaar

Internet

Altijd in combinatie met KPN EEN MKB Internet


Veelgestelde vragen over TV op de zaak

Met zakelijke TV van KPN geniet je van onze zakelijke service (24/7 bereikbaar bij storingen) en heb je het voordeel dat jouw tv-abonnement op dezelfde factuur als je internetabonnement staat. Daarnaast heb je bij KPN EEN MKB TV zakelijke extra's zoals narrowcasting, het tonen van jouw bedrijfslogo in het menu of het instellen van een lichtkrant/RSS feed. Hiermee kun je vermaken, informeren en beleving toevoegen. Bijvoorbeeld door jouw klanten eenvoudig de weg te wijzen via de TV's in uw zaak, of je menu op een flexibele manier te tonen achter de kassa.
Bij KPN kan je kiezen uit 2 soorten abonnementen: Kleinzakelijk en KPN EEN MKB. Bekijk de vergelijkingstabel om te bekijken welk abonnement het beste bij je past. Binnen de abonnementen heb je de vrijheid om meer- of minder tv-ontvangers te bestellen. Ook zenderpakketten zoals Film1 of ESPN Compleet bestel je eenvoudig. Klaar met die extra zenders? In MijnKPN verwijder je de extra zenderpakketten weer.
Ja! In jouw MijnKPN omgeving kun je maandelijks pakketten aan- of uitzetten. Zo zit je nergens aan vast en bepaal je zelf waar je naar kijkt.
Als je al zakelijk internet van KPN hebt kun je TV laten toevoegen aan je abonnement. Zakelijke TV is dus alleen af te nemen in combinatie met internet.
Zakelijke televisie is voor iedere ondernemer: van ambitieuze éénpitters tot grote corporates! Met zakelijk TV van KPN is er altijd een eenvoudige oplossing voor jouw bedrijf. Denk aan een enkele TV achter de kassa in je winkel, meerdere beeldschermen in je horeca onderneming, of meer dan 50 TV's in je hotel.

Kleinzakelijk TV heeft alle gemakken die je thuis ook hebt, met de KPN TV+ Box en een groot zenderpakket. Je kunt ook buitenshuis tv-kijken via de app. Hierom is Kleinzakelijk TV vooral geschikt voor thuiswerkers, ondernemers met een kantoor aan huis of ondernemers die veel onderweg zijn.

KPN EEN MKB TV is televisie in een professioneel jasje. Een ruim aanbod aan HD-zenders en de belangrijkste zenderpakketten zijn aanwezig. Daarnaast kunt u TV optimaal inzetten op de zaak met zakelijke extra's zoals narrowcasting, het weergeven van jouw logo of een RSS feed (lichtkrant).

Interactieve TV is, zoals de naam al zegt, interactief! Je hebt dus zelf controle over wat er gebeurt op jouw scherm. Denk aan het opnemen of pauzeren van programma's.

Je kent het woord 'broadcasting' vast wel; wanneer iets uitgezonden wordt om een hele grote groep te bereiken. Iedereen kan het bekijken. Narrowcasting is precies het tegenovergestelde. Met narrowcasting toon je op maat gemaakte content aan een specifieke doelgroep. Die content zendt alleen uit op jouw eigen tv's. Dit kan informatie zijn of entertainment in allerlei soorten en maten. Toon bijvoorbeeld jouw prijzen achter de kassa, of informeer je bezoekers in de wachtruimte! Je kan content laten zien op één- of meerdere beeldschermen. Zo is het eenvoudig om jouw boodschap over te brengen op een persoonljke manier.