Combineer zelf met KPN EEN MKB

Speciaal voor praktijken en zorginstellingen met grote ambities is er KPN EEN MKB. Een pakket van vast internet, vaste telefonie, mobiel of TV dat u zelf naar wens samen kunt stellen. Voor organisaties van 1 tot 150 medewerkers. Bepaal zelf hoeveel toestellen u nodig heeft of welke internetsnelheid het beste werkt voor uw organisatie.

Beter bereikbaar, betere service

Met KPN EEN MKB richt u uw eigen receptiedesk in. Met een antwoordapparaat, wachtmuziek of keuzemenu voor cliënten. Verbind door naar collega’s of specialisten. Of schakel uw vaste nummer door naar een mobiel toestel als u op locatie aan het werk bent. Het kan met cloud telefonie (VoIP).

Veilig afrekenen via pinautomaat

Uw cliënten kunnen hun behandeling of medicijnen direct afrekenen via een snelle en goed beveiligde pinverbinding. Zakelijk pinnen van KPN is te combineren met een KPN EEN MKB abonnement voor maar €10 per maand.

TV in de wachtkamer

Met een TV abonnement van KPN EEN MKB kunnen uw cliënten TV kijken terwijl ze wachten op hun afspraak. Ook kunt u gebruik maken van narrowcasting: een themakanaal met eigen content of actuele nieuwsinformatie zonder geluid.

Klaar om aan de slag te gaan?

Wat kunt u met KPN EEN MKB?

✓ Vast internet tot 1 Gbit/s

Snel uw website bijwerken, video streamen of uw voorraadbeheersysteem updaten dankzij razendsnel vast internet.

✓ Mobiele en vaste telefonie

Uw vaste telefonie en mobiele telefonie is makkelijk geregeld in één abonnement. Zowel voor u als al uw medewerkers.

✓ 5G Ready mobiele data

Met een mobiel abonnement bij KPN EEN MKB maakt u straks automatisch gebruik van ons nieuwe, snelle 5G netwerk.

✓ 4G Back-up

Valt uw vaste internetverbinding uit door een storing? Dankzij 4G back-up is uw complete bedrijf op zo’n moment toch gewoon online.

✓ Veilig E-Zorg internet

KPN werkt samen met E-Zorg aan het leveren van de best mogelijke beveiliging van uw internetverbinding.

✓ Software integratie

Koppel vertrouwde diensten zoals Uw Zorg Online, Zivver of Microsoft 365 voor optimale patientenzorg en begeleiding.

✓ Receptiemanager

Snel uw website bijwerken, video streamen of uw voorraadbeheersysteem updaten dankzij razendsnel vast internet.

✓ TV in de wachtruimte

Laat uw cliënten TV kijken terwijl ze in de wachtruimte zitten met een TV abonnement bij KPN EEN MKB.

Zorg in de toekomst

Patiëntenzorg en de rol van communicatie is de afgelopen jaren flink
veranderd. Lees er meer over op ons zakelijke blog The Digital Dutch.

App voor opsporen huidkanker

Een nieuwe app die gebruikt van artificial inteligence (AI) heeft wereldwijd al meer dan 40.000 gevallen van huidkanker opgespoord.

De beste smartphone?

Wat zijn de beste smartphones voor ondernemers en waar moet je op letten? Dit zijn de 7 toestellen die we op dit moment het meest verkopen.

Veilig samenwerken in de zorg

Thuiswerken is momenteel ook de realiteit voor veel mensen in de zorg. Met een online werkplek kan er toch intensief en veilig worden samengewerkt.

Goed om te weten

KPN EEN MKB is een zelf samen te stellen bundel van mobiele telefonie, vaste telefonie, vast internet en TV voor bedrijven tussen de 1 en 150 medewerkers. U bepaalt zelf welke producten en diensten u wel of niet nodig heeft. U kunt dus ook alleen mobiele abonnementen voor uw personeel afnemen. Wie meerdere diensten combineert ontvangt een aantrekkelijke combinatiekorting.

Naast internet, telefonie, mobiel en TV biedt KPN EEN MKB tal van aanvullende diensten en oplossingen die de connectiviteit van uw organisatie verbetert. Zo kunt u bijvoorbeeld een koppeling maken tussen uw (vaste) telefonie-verbinding en CRM systeem om gesprekken automatisch te koppelen aan klantgegevens. Uw medewerkers zijn overal bereikbaar op een vast telefoonnummer via hun mobiel. Of u neemt additioneel Zakelijk Pinnen, waarmee de kans op een pinstoring aanzienlijk verkleind wordt.

KPN EEN MKB is maatwerk waarbij u zelf aan het roer staat. Een schaalbare en integrale ICT-oplossing die u zelf kunt beheren, waarbij u altijd kunt rekenen op onze service. Wilt u zich laten adviseren over de beste oplossing voor uw bedrijf? Laat u dan terugbellen door één van onze medewerkers.

U hebt bij KPN EEN MKB de keuze uit twee verschillende service levels: Standaard- of Premium Level. Het Standaard Service Level garandeert service binnen 8 kantooruren. Dit service level is standaard bij een KPN EEN MKB abonnement. Het Premium Service Level garandeert 24/7 service binnen 8 klokuren. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Dit kost €10,- per maand, exclusief btw.
Download het tariefblad en bekijk de mobiele tarieven van KPN EEN MKB.

Na uw bestelling plannen wij samen met u een afspraak met een monteur in. Wij stemmen de installatiedatum nauwkeurig met u af. Het verdere proces verschilt per situatie. Meer weten over uw overstap naar KPN EEN MKB? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

Bel mij terug
Het behoud van eigen apparatuur is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn.

Download de productbrochure

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van KPN EEN MKB voor uw bedrijf?
Download onze productbrochure voor een compleet overzicht.

Download brochure