Meer tijd voor aandachtige zorg
Dankzij digitalisering

Speciaal voor praktijken en zorginstellingen met grote ambities is er KPN EEN MKB. Een pakket van vast internet, vaste telefonie, mobiel, TV en werkplek dat je zelf naar wens samen kan stellen. Daarnaast biedt KPN EEN MKB een aantal specifieke software- en werkplekintegraties voor eerstelijns zorgverleners. Download onze KPN EEN MKB brochure voor meer informatie.

ICT voor zorgprofessionals en zelfstandige praktijken

Als huisarts of verloskundige heb je net iets andere internet- en telefoniebehoeften dan bijvoorbeeld een bouwbedrijf. Zo wil je graag een efficiënte en geoliede receptie inrichten. Ook als je geen vaste receptionist hebt.

Daarnaast is cyber security, privacy en een altijd werkende internetverbinding cruciaal. Ook werken zorgprofessionals vaak met hun eigen CRM-systemen, zorg-apps en het EPD. Hoe gebruik je deze snel en optimaal op elk apparaat?

Wat is KPN EEN MKB?

KPN EEN MKB is een combinatie van vast internet, televisie, vaste telefonie, mobiel en werkplek. Je bepaalt zelf welke van deze diensten je voor jouw praktijk nodig hebt.

Het mooie is dat ze elkaar onderling versterken. Met een internetverbinding van KPN EEN MKB kan je bijvoorbeeld bellen met je vaste nummer via je computer of receptiesoftware. Ook is de vaste lijn extra beschermd tegen cybercriminaliteit en sluit je er makkelijk en veilig een pinautomaat, camera- of alarmsysteem op aan.

Meer weten? Download de KPN EEN MKB productbrochure.

Wat is er mogelijk met KPN EEN MKB voor de zorg?

Beter bereikbaar, betere service

Met KPN EEN MKB richt je jouw eigen receptiedesk in. Met een antwoordapparaat, wachtmuziek of keuzemenu voor cliënten.

Veilig en snel betalen via pin

Je cliënten kunnen direct afrekenen via een snelle en goed beveiligde pinverbinding. Ontdek pinnen over IP (PoIP).

Koppel je apps of zorgsoftware

Dankzij een directe koppeling met jouw zorgsoftware met je telefoonlijn en internet zie je direct welke patiënt er belt of een afspraak maakt.

Wat kan er allemaal nog meer met KPN EEN MKB?

Gratis adviesgesprek
Of download de productbrochure voor meer info

KPN EEN MKB is een bundel die je helemaal zelf samen stelt. Internet, telefonie, TV, mobiel of een werkplek voor de zorg: kies zelf wat je nodig hebt.

Download de KPN EEN MKB Brochure voor een overzicht van de mogelijkheden, of maak een afspraak met onze adviseurs voor een gratis adviesgesprek.

Meer weten over KPN Health?
Neem contact op met onze zorgadviseurs.

Neem contact met ons op