Wilt u advies of bestellen? In verband met het coronavirus helpen de adviseurs u graag telefonisch. Liever een KPN XL winkel bezoeken? Kijk dan hier om te zien welke KPN XL winkel bij u in de buurt is geopend.

KPN EEN MKB
Stabiel, betrouwbaar en veilig

Met KPN EEN MKB combineert u internet, vast bellen en/of mobiele telefonie. U kiest zelf welke combinatie van producten en diensten het beste bij uw organisatie past. Of het nu voor 1 of 150 medewerkers is, met KPN EEN MKB bent u altijd verbonden met het netwerk van Nederland. De voordelen:

 • Nieuw: altijd verbonden met het internet dankzij 4G Back-up
 • Internet met vast IP-adres
 • Extra beveiliging op uw internet verbinding
 • Alarmlijn
 • Beveiligde pinverbinding
 • Combineer en krijg extra voordeel

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf?

Nieuw: 4G Back-up

Een storing. Weg verbinding, weg bereikbaarheid. Wat dan? Met 4G Back-up schakelt uw modem automatisch naar het 4G mobiele netwerk zodra uw vaste verbinding wegvalt. Uw internet, mail, telefoon en pin blijven werken zoals gebruikelijk. U blijft in business.

Veelgekozen samenstellingen

Internet

 • Internet + Vast IP-adres

+ Gratis installatie
+ 4G Back-up
+ Extra Veilig Internet
+ Standaard 8 kantooruren oplostijd

De eerste 12 maanden niet 60,- maar vanaf
40,-/mnd

Internet & Bellen

 • Internet + Vast IP-adres
 • 1 vaste telefoonlijn

+ Gratis installatie
+ 4G Back-up
+ Extra Veilig Internet
+ Standaard 8 kantooruren oplostijd

De eerste 12 maanden niet 66,50 maar vanaf
46,50/mnd

Internet & TV

 • Internet + Vast IP-adres
 • 1 televisieaansluiting

+ Gratis installatie
+ 4G Back-up
+ Extra Veilig Internet
+ Standaard 8 kantooruren oplostijd

De eerste 12 maanden niet 71,50 maar vanaf
50,-/mnd

KPN EEN MKB Totaalpakket

 • Internet + Vast IP-adres
 • 1 vaste telefoonlijn
 • 1 televisieaansluiting
 • 1 mobiel abonnement met onbeperkt bellen
 • Beveiligingssoftware

+ Gratis installatie
+ 4G Back-up
+ Extra Veilig Internet
+ Standaard 8 kantooruren oplostijd
+ Combinatie voordelen

De eerste 12 maanden niet 91,24 maar vanaf
70,74/mndKPN EEN MKB is alleen telefonisch of in de winkel te bestellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Wij bellen u graag binnen 1 werkdag terug voor een vrijblijvend gesprek. In het gesprek nemen we uw wensen door en stellen het ideale pakket samen voor uw bedrijf.

Speciale acties voor het MKB

In deze periode is betrouwbaar, snel en veilig internet zeer belangrijk. Ook uw telefonie moet uitstekend geregeld zijn. Daarom nu speciale acties op KPN EEN MKB!

Meer weten over de speciale actie?

Dit doen we voor u

Als klant van KPN EEN MKB kunt u kiezen voor deze speciale acties:

 • 12 maanden € 20,- korting
 • 3 maanden gratis internet snelheidsupgrade
 • 3 maanden gratis onbeperkt mobiel bellen
 • 3 maanden gratis extra antivirus licenties
 • 3 maanden gratis VoIP en vast-mobiel licenties


Webinars voor het MKB

Meer weten over Samenwerken, Continuïteit en Veiligheid? Bekijk de webinars van KPN, speciaal voor het MKB.When digital becomes human: de nieuwe realiteit na Corona

Digitale transformatie van MKB-bedrijven staat in deze sessie centraal maar we gaan ook in op de impact van het Coronavirus op continuïteit, veiligheid en onze manier van samenwerken.

Continuïteit: Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie altijd verbonden bent?

ICT is de levensader van Ondernemend Nederland. Hoe zorg je er voor dat je bedrijf niet stil valt door bijvoorbeeld het wegvallen van internet- of telefoonverbinding? We laten u zien hoe u altijd in business kunt blijven.

Samenwerken: Hoe werk je als MKB-bedrijf effectief met elkaar samen?

Hoe zorgt u dat uw medewerkers effectief samenwerken? Hoe haalt u het maximale uit de mogelijkheden die Microsoft biedt op het gebied van de moderne werkplek? We nemen u mee in hoe je als bedrijf altijd en overal veilig kunt samenwerken.

Veiligheid: Hoe blijf je als Ondernemend Nederland altijd optimaal beschermd?

In deze moderne en snel veranderende wereld wordt er steeds meer van ons verwacht. Meer dan ooit willen we altijd en overal veilig kunnen werken. We bespreken de risico’s van flexibel werken én de oplossingen die we kunnen bieden. Denk daarbij aan Extra Veilig Internet en aanvullende diensten zoals F-Secure Protection Services.

Geen zorgen met KPN EEN MKB

Met KPN EEN MKB Internet bent altijd én veilig online dankzij een extra laag bescherming op uw internetverbinding en uitstekende Service Levels. Hiermee bent u beschermd tegen malware, ransomware en virussen op onveilige websites. Ook worden eventuele storingen standaard binnen 8 kantooruren opgelost. Zo bent u altijd in business.

Wilt u meer inzicht en controle hebben in uw afgenomen oplossing? Met de MijnKPN Zakelijk-omgeving krijgt u de mogelijkheid om uw diensten en verbruik in te zien, waarbij u ondere andere zelfstandig inzicht heeft in de inrichting van uw telefooncentrale. Deze kunt u ook naar wens aanpassen.

 • Van 1 tot 150 medewerkers
 • Eenvoudig en flexibel
 • Altijd internet met een gratis vast IP-adres

Producten & diensten KPN EEN MKB

Internet

De noodzakelijke basis om zorgeloos te ondernemen: zakelijk internet met vast IP-adres, tot 99,9% uptime en snelheden tot wel 500 Mbit/s.


De KPN EEN MKB internetverbinding heeft standaard een uptime van 95%. Met het Premium Servicelevel is de uptime zelfs 99,9% procent. Dat betekent dat uw verbinding gemiddeld 99,9% van het jaar actief is. Dat is ongeveer 364 dagen en 16 uur.

Razendsnel
Met KPN EEN MKB internet haalt u snelheden tot wel 500 Mbit/s*. Met hoge internetsnelheden kunt u grote bestanden up- en downloaden, eenvoudig online back-up's maken en al uw medewerkers gelijktijdig diensten als Office 365 laten gebruiken.

Veilige verbinding met F-secure
Protection Service for Business van F-Secure biedt u hoogwaardige beveiliging voor computers, mobiele apparaten en servers. Hiermee worden alle apparaten beschermd tegen alle mogelijke bedreigingen, van ransomware tot datalekken.

Beveiligde pinverbinding
U handelt altijd veilig uw transacties af met Zakelijk Pinnen door de certificering van Currence. Om uw internetverbinding te certificeren voor PIN transacties betaalt u € 10,- per maand. Onbeperkt pinnen is bij dit maandbedrag inbegrepen. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Vast Bellen

Beheer eenvoudig uw bereikbaarheid. Met vaste telefonie hebt u alle functionaliteiten van een telefooncentrale zonder investering.


Met vaste telefonie van KPN EEN MKB is een fysieke telefooncentrale niet meer nodig. Met deze kostenbesparende innovatie krijgt u alle functionaliteiten via het datacenter van KPN geleverd. U stelt gemakkelijk uw telefooncentrale in via de MijnGesprek App of via de beheerportal.

De mogelijkheden

 • Bedrijfsvoicemail
 • Belgroep
 • Geen doorschakelkosten
 • Integratie vast-mobiel
 • Nachtschakeling
 • Nummerweergave
 • Wachtstand
 • Wachtmuziek
 • Wisselgesprek
 • Doorverbinden
 • Doorschakelen
 • Niet storen

Betalen per minuut
Het gebruik van vast bellen verschilt per organisatie. Om KPN EEN MKB op uw behoefte te laten aansluiten hebt u de keuze uit onbeperkt bellen of betalen per minuut.

Televisie

Al het gemak van interactieve TV in een professioneel jasje. Vermaak uw collega's en bezoekers met de beste HD zenders, of informeer met uw eigen video- en informatiepagina.

KPN MKB TV is volledig te personaliseren voor uw bedrijf. Per televisie hebt u de mogelijkheid om extra zenders te laten ontvangen en of uw bedrijfslogo daar zichtbaar is. Stel zelfs een 'lichtkrant' in en laat automatisch een zelfgekozen tekst of de laatste artikelen van uw favoriete nieuwssite over het scherm vliegen.

Zenders
Met 32 HD tv-zenders biedt MKB TV u altijd haarscherp beeld. Daarnaast ontvangt u uiteraard ook regionale zenders, en 18 radiozenders! Nog niet genoeg? Breid dan eenvoudig uit met de extra zenderpakketten

Extra Zenderpakketten
Mis nooit meer een wedstrijd met Fox Sports of Ziggo Sport als uw extra zenderpakket. Eenvoudig aan- of uit te zetten in uw MijnKPN Zakelijk.

Narrowcasting
Narrowcasting geeft u in feite een eigen pagina op de televisie. Deze kunt u vullen met een statische webpagina, een PDF of een dynamische video. Zo kunt u uw bezoekers en medewerkers gemakkelijk informeren en vermaken.

Mobiel

Altijd en overal bereikbaar met het betrouwbare 4G(+) netwerk van KPN. Oók hebt u dezelfde functionaliteiten op uw mobiele telefoon als op uw vaste telefoon.

Met mobiele telefonie van KPN EEN MKB hebt u volledige regie over de bereikbaarheid van uw organisatie. Als uw situatie erom vraagt, verbindt KPN alle binnenkomende gesprekken automatisch door naar uw mobiele telefoon(s). Zo bent u altijd en overal bereikbaar met het 4G(+) netwerk van KPN.

Abonnementsvorm
U hebt de keuze uit verschillende mobiel abonnementen die u kunt combineren met een toestel. De toestelaflossing staat los van het mobiel abonnement. U kunt verschillende abonnementsvormen combineren. U kunt maximaal 150 mobiel abonnementen afnemen.

MB's delen
Goed om te weten: collega's kunnen onderling MB’s delen.

MKB M2M
Met onze M2M MKB abonnementen kunt u eenvoudig op afstand communiceren met slimme apparaten. Zo kunt u vanaf een centraal punt apparaten zoals sluizen aansturen of informatie over apparaten zoals locatie ontvangen. Zo maakt u uw bedrijfsprocessen efficiënter en blijft u in controle.

Tarieven
Wilt u weten wat de tarieven van KPN EEN MKB Mobiel zijn?

KPN Werkplek
Altijd en overal samenwerken

Met de MKB werkplek beschikken uw medewerkers altijd over de laatste versie van Windows en Office-applicaties zoals Word en Excel. Hierdoor kunnen ze altijd en overal (samen)werken. Een werkplek is zo geregeld.

Blijvend extra voordeel

Met KPN EEN MKB krijgt u extra voordelen. Om te kunnen profiteren van deze voordelen hebt u Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN EEN MKB nodig.

 • 5% korting op uw maandelijkse abonnementskosten*
 • Uw mobiele internet-, bel- en sms-bundel wordt gratis verdubbeld
 • U krijgt gratis licenties van F-Secure Computer Protection
*De 5% korting geldt niet op de maandelijkse KPN EEN MKB TV abonnement(en).

U bent al klant?

Sim Only
bijbestellen

U bent al klant? Bestel snel een Sim Only abonnement er bij.

 • Tip: Combineer Internet, Vast bellen en Mobiel bellen en krijg 5% korting op uw abonnementskosten.

Regel het eenvoudig
in MijnKPN Zakelijk

Altijd inzicht
in uw gegevens

U bent al klant? Krijg direct inzicht in uw gegevens. Bekijk uw facturen en factuurdetails in MijnKPN. Ook kunt u uw telefooncentrale beheren.

Goed om te weten

KPN EEN MKB is een oplossing voor totaalcommunicatie, die meegroeit met de ontwikkeling van uw bedrijf. U kunt KPN EEN MKB gefaseerd inzetten door stap-voor-stap uw dienstverlening uit te breiden en per dienst over te stappen. U profiteert direct van een aantal voordelen, zoals flexibiliteit in uw communicatieoplossing en betere bereikbaarheid.

Deze oplossing is geschikt voor bedrijven van 1 tot 150 medewerkers. KPN EEN MKB is een integrale oplossing voor uw ICT-omgeving. Een oplossing die bovendien makkelijk schaalbaar is en centraal beheersbaar tegen een vast maandelijks bedrag.

U hebt de keuze uit het Standaard- of Premium Service Level. Het Standaard Service Level garandeert binnen 8 kantooruren service. Dit krijgt u standaard bij KPN EEN MKB. Het Premium Service Level garandeert 24/7 service binnen 8 klokuren. Dit is dus ook 's nachts en in het weekend. Dit kost € 10,- per maand, exclusief btw.

Download het tariefblad en bekijk de mobiele tarieven van KPN EEN MKB.

Na uw bestelling bellen wij u binnen 2 werkdagen voor een telefonische vooropname. Hierbij krijgt u een persoonlijk aanspreekpunt, die met u alle gegevens langs gaat en plant samen met u een monteur in. Ook worden extra opties zoals werkplekken, nummerbehoud en pinnen direct geregeld.

Wij stemmen de opzegdatum van uw huidige aanbieder en de installatiedatum nauwkeurig met u af. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt aangesloten op zakelijk internet. Zo kunt u zich volledig focussen op uw bedrijfsdoelstellingen.

Het behoud van eigen apparatuur is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn.

Basis internet en telefonie nodig?

Goedwerkend internet en betrouwbare telefonie zijn essentieel voor elke ondernemer. Met KPN EEN MKB krijgt u dan ook de beste en meest complete telecomoplossing. Echter, zekerheden zoals een Vast IP-adres en telefooncentrale zijn niet voor elke onderneming nodig. Als u hier geen behoefte aan hebt, dan raden wij u KPN Kleinzakelijk aan.

KPN Kleinzakelijk

 • Zakelijk Internet
 • Vast Bellen en Interactieve TV
 • Tot 5 Mobiel abonnementen

Naar KPN overstappen

Overstap advies

KPN neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Zorgeloos en zorgvuldig

 • KPN regelt de overstap met uw huidige provider
 • Een KPN monteur installeert KPN EEN MKB bij u op locatie
 • Geen dag zonder Zakelijk alles in 1 met naadloze overstap

De ervaring van onze klanten


Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten