349 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Elke massa begint met een kleine beweging

Het is een donderdagavond. Vanavond praat ik met Robert van Ieperen. Op de Hoge Hotelschool in Maastricht waren we klasgenoten. Na Maastricht ging Robert Bouwkunde studeren. Niet echt een voor-de-hand-liggende route voor een hotello. Dat kenmerkt Robert ook. Voor-de-hand-liggend heeft nooit zijn voorkeur.


De nieuwe privacywetgeving: kent u alle spelregels?

Door de digitale transformatie verwerken organisaties meer persoonsgegevens dan ooit. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend als de General Data Protection Regulation, (GDPR) helpt u om de privacy van uw klanten en medewerkers te beschermen. De AVG zorgt echter ook voor de nodige uitdagingen, onder andere op het gebied van ICT-security. Waar moet u tijdens de voorbereidingen op de AVG op letten?

Versnel je softwareontwikkeling met Continuous Delivery

Continuous Delivery is een manier van softwareontwikkeling die de best bewezen werkmethoden en laatste inzichten op het gebied van agile werken combineert met geavanceerde softwaretools die veel werkzaamheden automatiseren. Continuous Delivery gaat uit van het voortdurend, in korte cycli opleveren en optimaliseren van producten of diensten.


Ransomware: dit kunt u doen tegen datagijzeling

Op uw zakelijke laptop verschijnt een pop-up: 'Alle bestanden zijn versleuteld. Betaal 500 euro om de versleuteling ongedaan te maken'. Even denkt u dat het om een grap gaat, maar al snel dringt het tot u door: uw data worden gegijzeld door ransomware. Verbazing maakt plaats voor frustratie. Wat nu?


Beste dienstverlener door digitale transformatie

Ook bij KPN is digitale transformatie aan de orde van de dag. Vorig jaar leverde dat ons de Digital World Award – een internationale prijs voor de beste digitale transformatie. Het betekent een kroon op het werk van Bouke Hoving, CIO en executive vice president van het simplificatieprogramma – het programma waarmee KPN zijn diensten versimpelt en de klantervaring over alle kanalen hetzelfde maakt. Hij vertelt hoe de digitale transformatie binnen KPN verloopt en wat die transformatie tot dusver heeft opgeleverd.