509 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Zo blijft uw zaak óók tijdens de vakantie bereikbaar

13 juli 2018 1 min

Eindelijk vakantie! Na een jaar hard werken is het tijd voor welverdiende rust, ontspanning en tijd met de familie. Als ondernemer kunt u echter niet zomaar de deur achter u dichttrekken en volledig onbereikbaar zijn. U gaat pas echt ontspannen op vakantie als u weet dat u goed bereikbaar bent voor relaties en medewerkers.


Van controle naar vrijheid

10 juli 2018 2 min

Als leidinggevende je medewerkers voortdurend in de gaten houden en op de huid zitten. Of vaste werk- en lunchtijden hanteren, en al je medewerkers zo veel mogelijk op kantoor om je heen hebben. Het is écht niet meer van deze tijd. Dankzij het internet is de manier waarop we werken totaal veranderd, want de grens tussen privé en werk is vervaagd. Maar wat betekent dat voor werkgevers?


unchain.io biedt samen met KPN en Microsoft blockchain-as-a-service

10 juli 2018 3 min

Tech startup unchain.io gaat samenwerken met KPN en Microsoft van het aanbieden voor een ‘Blockchain-as-a-service-stack’ met daarin The Blockchain Gateway van unchain.io.


9 basisprincipes voor veilig digitaal ondernemen

10 juli 2018 4 min

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) sprak in het Cybersecuritybeeld Nederland 2018 harde woorden. Veel organisaties hebben hun veiligheid niet op orde. De digitale weerbaarheid van Nederland staat daardoor onder druk. Met welke basismaatregelen kunnen we het tij keren?


Pentesten: dit moet je weten

6 juli 2018 7 min

Natuurlijk wil je hackers een stap voor blijven. Een beproefde methode hiervoor is het (laten) uitvoeren van een pentest. Maar wat is dat precies, welke varianten zijn er, wat komt erbij kijken en wat heb je nu eigenlijk aan een pentest? In deze Q&A vertellen we je alles wat je moet weten over dit instrument.