490 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Flexibiliteit door tijd- en plaatsonafhankelijk werken met Skype for Business

3 mei 2018 2 min

Enexis Groep is een Nederlandse, regionale netbeheerder. Met ruim 4300 medewerkers leggen wij het energienet aan, onderhouden wij het en verzorgen wij het transport van energie van de centrale of het gasstation naar de klant. Dit doen wij voor 2,7 miljoen elektriciteitsaansluitingen en ruim 2,3 miljoen gasaansluitingen.


The Digital Dutch 2018

24 april 2018 1 min

Op 12 april heeft KPN, in samenwerking met zijn Technology Partners, de derde editie van The Digital Dutch georganiseerd. Hét ICT evenement met dit jaar vooral aandacht voor de vraag: 'hoe kun je in de digitale transformatie succesvol zijn'. Samen met de top van het Nederlandse bedrijfsleven werd gesproken over de next steps in digitale transformatie. Hoe maak je een succes van je digitalisering? En hoe slaag je erin om customer experience te veranderen in customer excellence?

Huawei, Ehang en KPN testen passagiersdrone in de Arena

24 april 2018 2 min

Maandag 16 april ging de tweepersoons drone-taxi Ehang 216 voor het eerst in Europa de lucht in. Omdat de drone in Nederland (nog) niet buiten mag vliegen vond de testvlucht plaats in de Amsterdam ArenA met het dak dicht. De drone werd bestuurd vanaf een laptop op de tribune.


Cryptojacking is niet zo onschuldig als het lijkt

19 april 2018 4 min

Cryptojacking lijkt op het eerste oog vrij onschuldig. Er worden geen data buitgemaakt, geen geld ontvreemd, geen systemen neergehaald en geen software vernield. Toch kan cryptojacking flink wat schade aanrichten, aldus Erik Remmelzwaal, directeur van KPN Security Services en ons dochterbedrijf DearBytes. We stelden hem een aantal prangende vragen over dit groeiende fenomeen.


Bedrijfsleven mist kansen op het gebied van digitalisering

12 april 2018 2 min

Zakelijk Nederland moet digitaal een flinke slag slaan. Meer dan de helft van de bedrijven is daar inmiddels van doordrongen: bij hen heeft digitalisering een (zeer) hoge prioriteit. Dat blijkt uit een onderzoek dat Blauw Research in opdracht van KPN uitvoerde. Een positieve ontwikkeling, want digitalisering biedt strategische kansen en heeft een positieve impact op de bedrijfsvoering. Maar we zien ook nog barrières voor digitale transformatie in het Nederlandse bedrijfsleven. Wat zijn de drijfveren en drempels om digitale stappen te zetten? En hoe kijken medewerkers eigenlijk tegen deze ontwikkelingen aan?


KPN eerste gevalideerde Nederlandse partner voor VMware Cloud op AWS

12 april 2018 2 min

ICT-dienstverlener KPN breidt het succesvolle en langdurige partnership met VMware voor het leveren van clouddiensten uit en is de eerste gevalideerde partner voor VMware Cloud op Amazon Web Services (AWS) binnen het VMware Cloud Provider Program in Nederland. Op VMware gebaseerde managed diensten kunnen geleverd worden op locatie van de klant, in KPN-datacenters en in Amazon Web Services. Door de samenwerking van VMware met AWS wordt KPN de belangrijkste aanbieder van hybride clouddiensten in de Nederlandse markt.


AVG: deze tools versnellen de eindsprint

5 april 2018 3 min

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zadelt organisaties met flink wat werk op. Zo kan het opstellen van een verwerkingsregister een aardige kluif zijn. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Handige hulpmiddelen zijn inmiddels breed beschikbaar. Een overzicht.


SAP S4/HANA als versneller in uw Smart Industry strategie

20 maart 2018 3 min

SAP is een veelgebruikte Enterprise Resource Planning (ERP) applicatie in de maakindustrie. Hoe kan SAP bijdragen aan uw digitale transformatie naar Smart Industry / Industry 4.0? Wat zijn de implicaties voor uw huidige SAP landschap? Welke technische- en functionele migratiescenario’s zijn er te onderkennen? Wat is de toegevoegde waarde van HANA en van SAP S4? En hoe beheer je dit nieuwe SAP landschap met veel nieuwe technologie erin?