Probleemloze cloud-omgeving

Ambitious People Group (APG) is een internationaal recruitmentbureau dat in relatief korte tijd is uitgegroeid tot een succesvol internationaal recruitment consultancy met meer dan 100 medewerkers en 14 vestigingen. Het bedrijf wilde niet meer de last van het ICT-beheer dragen en koos daarom voor de cloud. ICT-specialist BSU, Excellence business partner van KPN, zorgde voor een probleemloze overgang.


Outside-in innovatie

Jan-Kees de Jager over de kracht van samenwerking


De 5 slechtste redenen om uw Contact Center-oplossing te behouden

Op een bepaald moment realiseert u dat uw huidige Contact Center-oplossing niet geheel meer voldoet aan de veranderende markt en ontwikkelingen. Huiverig voor de gevolgen van het overstappen naar een nieuw systeem houdt u tegen om eens rond te kijken naar alternatieven in de markt. De signalen zijn voor de meeste organisaties duidelijk. Maar toch blijven zij tegen beter weten in proberen de Customer Service op pijl te houden met verouderde systemen.


Informatieveiligheid boven alles

Schermen zwart, rondzwervende, klagende medewerkers die wachten tot het weer voorbij is. Elk bedrijf heeft ervaring met stroomstoringen en falende computersystemen. Op zulke momenten wordt het extra duidelijk hoe belangrijk het is dat computers goed werken. Zonder computer, tablet en smartphone zijn we kansloos in de digitale wereld. Aan een stroomstoring is niet veel te doen, maar de beveiliging van gegevens en systemen is wél goed te organiseren.


De digitale transformatie in het onderwijs

Van volle boekentas naar tablets


Naar de top met enthousiasme en visie

Jacco van de Ven, opleidingsmanager van ICT niveau 4 aan het ROC van Amsterdam, wijst naar een lijst op zijn prikbord. Geel gemarkeerd zijn de posities van de opleidingen tot ICT-beheerder en applicatieontwikkelaar. 'Dit is onze beginstand. 3 jaar geleden stonden we met beide studierichtingen bijna onderaan de ranglijst van ROC-¬opleidingen in Nederland.' Jacco kreeg van een collega van een ander ROC de tip om eens met KPN te praten. Misschien konden zij als ICT-expert wat voor de opleiding betekenen? Zo kwam Jacco in contact met KPN Consulting.


Op weg naar een federatie rond veilig appen

Zorgverleners moeten op zoek naar veilige alternatieven voor consumenten messaging oplossingen, zoals WhatsApp.


Consument koopt liever op zondag dan op zaterdag

Uit onderzoek van ING en RMC blijkt dat de consument veel makkelijker op zondag koopt dan bijvoorbeeld op zaterdag.


Zo voorkomt u een faillissement door cybercrime

Het aantal cyberaanvallen neemt met de jaren aanzienlijk toe. Het is niet meer de vraag of, maar wanneer uw organisatie het slachtoffer wordt van deze wanpraktijken.


Investeer in vertrouwen

‘Hoe kun je wearables gebruiken om medewerkers meer grip te geven op hun eigen gezondheid? Dat is voor ons de hoofdvraag.’ Hugo Velthuijsen is lector New Business en ICT aan de Hanzehogeschool in Groningen.