325 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Verrijk je online werkplek

Veel werkgevers bieden hun medewerkers tegenwoordig een online werkplek, waarmee ze gemakkelijk en veilig op hun tablet of smartphone kunnen werken. Maar benutten bedrijven wel alle mogelijkheden van de online werkplek? KPN werkplek-expert Harald den Houter vertelt je er meer over.


Volckaert maakt overstap naar werken in de cloud

Zorgorganisatie Volckaert vindt het belangrijk dat cliënten regie en eigenaarschap houden over hun leven. ICT kan hierbij een uitstekend hulpmiddel zijn. Maar dan moet de infrastructuur wel werken. Reden genoeg voor Volckaert om over te stappen op werken in de cloud.

10 tips voor veilig mobiel werken

Smartphones en tablets zijn een zegen voor internetcriminelen. De apparaten bieden hen alle mogelijkheden om gebruikers te bespioneren en beroven van geld en data. Daarbij maken ze niet alleen persoonlijke data buit, maar vaak ook gevoelige bedrijfsinformatie. Met deze tien maatregelen steekt u daar een stokje voor.


Klantbeleving en digitalisering moeten hand in hand gaan

Om de kansen van de huidige digitale transformatie volop te benutten en een optimale klantbeleving te realiseren, moeten Customer Care en ICT op een andere manier gaan samenwerken. Dat is de boodschap van KPN vandaag tijdens het interactieve evenement The Digital Dutch.


Bedrijven vaker slachtoffer van slamming

Na één belletje ongewild vastzitten aan een telefoonabonnement bij een andere provider. Het overkomt steeds meer MKB’ers: slamming. Wat kunt u hieraan doen?