MobileHealthcare Congres

Het Mobile Healthcare congres gaat 6 oktober weer van start. Tijdens het congres hoort u alles over de kansen van mobile in de zorg en de talrijke ontwikkelingen en oplossingen. Maar als u dan weer aan het werk gaat, wat gaat u dan anders doen in uw organisatie? Hoe gaat u aan de slag om uw organisatie klaar te maken voor deze toekomstige ontwikkelingen?


Veilig appen in de zorg

KPN breidt zijn aanbod van diensten voor de zorgmarkt uit met de Zorg Messenger, een veilige e-mail en messaging-oplossing voor de zorg.


Slimme gemeenten hebben hun basis op orde

De wereld van ruimtelijke inrichting en beheer van infrastructuur wordt alsmaar complexer. Kwalitatief goede, actuele en gestructureerde omgevingsinformatie is noodzakelijk voor goed beleid, beheer en onderhoud.


Dunea: werken aan waterdichte beveiliging

Dunea levert elke dag lekker en betrouwbaar drinkwater aan 1,3 miljoen klanten in het westelijk deel van Zuid-Holland. Drinkwaterbedrijven maken deel uit van de vitale sector. Daarom moeten zij voldoen aan strenge veiligheidseisen, ook voor de beveiliging van de informatievoorziening.


Beter samenwerken met unified communications

Medewerkers bepalen tegenwoordig zelf waar, wanneer en hoe ze werken. Die vrijheid is natuurlijk mooi. Maar samenwerken binnen zo’n flexibel team kan zo ook een uitdaging zijn. Unified communications maakt het mogelijk afstanden te verkleinen en mensen samen te laten werken. Waar ze zich ook bevinden.


Hartbewaking met een pleister

Eerder thuis herstellen na een hartoperatie. Patiënten zijn er vaak erg mee gebaat. Het Academisch Medisch Centrum (AMC) verkent daarom samen met KPN de mogelijkheden om patiënten in de toekomst te monitoren met draadloze sensoren. Deze sensoren meten lichaamsfuncties, zoals het hartritme, ademhaling en beweging.


ICT in het veld: op oefening met Defensie

Defensie heeft te maken met unieke ICT-uitdagingen. De aard van het werk en de vaak extreme omstandigheden waaronder eenheden hun werk doen, stellen extra eisen aan systemen en verbindingen.


Waarom je toch weer kiest voor de iPhone 7

Hunkeren jouw handen al naar de iPhone 7? Verschillende media meldden dat het toestel eigenlijk nauwelijks vernieuwingen bevat. Maar dat is niet helemaal waar hebben we gemerkt op het Apple event van 7 september. Op veel fronten is de iPhone 7 een stap vooruit, zeker voor zakelijk gebruik. 4 redenen waarom jij straks weer kiest voor de iPhone 7.


Power to the people

Veranderen, organisaties zijn er druk mee. De digitale transformatie en nieuwe technologie bieden zoveel kansen dat veel organisaties zich volledig richten op ICT. En zo een cruciale succesfactor uit het oog dreigen te verliezen: hun mensen. Want de wijze waarop zij de nieuwe ICT toepassen, bepaalt de werkelijke winst.


Flexibel werken: ook iets voor u?

Het Nieuwe Werken is allang niet meer zo nieuw. Meer en meer medewerkers werken thuis, onderweg of vanaf hun zeilboot op de Friese meren. In de vroege ochtend of in de late uurtjes. Flexibel werken is in zwang. Maar wat is het nu precies en voor wie is het precies?