469 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Digital Capability Day: Een stap dichter bij Digital Maturity

1 februari 2018 2.5 min

Om als CIO de Digitale Transformatie te leiden is het niet zozeer de vraag: Wat moeten we doen? als wel: Waar zijn we als organisatie toe in staat?


DDoS: hoe het werkt en hoe u zich kunt beschermen

31 januari 2018 4 min

De afgelopen periode werden veel banken en instellingen in Nederland het slachtoffer van DDoS-aanvallen. Moeten we ons zorgen maken? En welke preventieve maatregelen kunnen organisaties nemen? Wij praten u bij over DDoS-aanvallen.

Dit zijn de 5 best gelezen security blogs van 2017

29 januari 2018 1 min

2017 was een enerverend cyber security jaar. Van grootschalige ransomwareaanvallen en de voorbereiding op de AVG tot de lancering van de nieuwe stichting Cyber Central: de ontwikkelingen in de securitywereld volgden elkaar in hoog tempo op. Dit zijn op The Digital Dutch de 5 best gelezen security blogs van 2017.


KPN Push-To-Talk ondergaat een missiekritische make-over in 2018

26 januari 2018 2 min

Veel bedrijfstakken gebruiken op dit moment portofonie. Bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, in de industrie en bij de politie en veiligheidsdiensten. Met portofonie kunnen mensen snel communiceren tijdens acties waarbij coördinatie van een team medewerkers noodzakelijk is. Niet alleen bij dagelijkse werkzaamheden, maar ook bij escalaties en calamiteiten. Portofonie biedt een snelle verbindingsopbouw, een hoge beschikbaarheid, noodoproepen en het toekennen van gespreksgroepen.


IoT in de openbare ruimte: laat beveiliging geen spelbreker zijn

19 januari 2018 3 min

Sensoren die alarm slaan als de luchtkwaliteit op straat ongezond is, een sluis die bij hoog water een bericht naar het waterschap stuurt en verkeerslichten die zelf een storing melden. Ook in de stad zijn de mogelijkheden van Internet of Things (IoT) ongekend. Natuurlijk is de slimme stad ook een interessante prooi voor cybercriminelen. Maar security hoeft geen belemmering te zijn om de openbare ruimte met internet te verbinden.