482 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

AVG: deze tools versnellen de eindsprint

5 april 2018 3 min

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zadelt organisaties met flink wat werk op. Zo kan het opstellen van een verwerkingsregister een aardige kluif zijn. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Handige hulpmiddelen zijn inmiddels breed beschikbaar. Een overzicht.


SAP S4/HANA als versneller in uw Smart Industry strategie

20 maart 2018 3 min

SAP is een veelgebruikte Enterprise Resource Planning (ERP) applicatie in de maakindustrie. Hoe kan SAP bijdragen aan uw digitale transformatie naar Smart Industry / Industry 4.0? Wat zijn de implicaties voor uw huidige SAP landschap? Welke technische- en functionele migratiescenario’s zijn er te onderkennen? Wat is de toegevoegde waarde van HANA en van SAP S4? En hoe beheer je dit nieuwe SAP landschap met veel nieuwe technologie erin?

Chatbots: beter bereikbaar met kunstmatige intelligentie

1 maart 2018 2 min

Voor een succesvolle onderneming is het belangrijk dat alle communicatie goed geregeld is. Bereikbaarheid begint met stabiel internet en een goede telefoonverbinding. Op de zaak én onderweg.


Veilige communicatie via de Zorg Messenger

27 februari 2018 2 min

Als je op je 95e praat over je leven, dan hoop je dat je meer kunt vertellen dan ‘de wijkverpleegkundige was vanochtend op tijd’ of ‘het aantrekken van mijn steunkousen is goed gegaan’. Wat ík zou willen vertellen is dat ik met mijn kleinzoon naar een voetbalwedstrijd ben gegaan, dat ik een concert heb bezocht of heb getuinierd.


Biometrie: veiliger dan wachtwoorden?

26 februari 2018 3 min

Boarden met behulp van gezichtsherkenning? Of betalen met een lach? Identificatie op basis van persoonlijke kenmerken wordt steeds gebruikelijker. Daarmee komen ook de tekortkomingen van biometrie aan het licht. Waar zitten de zwakke plekken?