475 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

SAP S4/HANA als versneller in uw Smart Industry strategie

20 maart 2018 3 min

SAP is een veelgebruikte Enterprise Resource Planning (ERP) applicatie in de maakindustrie. Hoe kan SAP bijdragen aan uw digitale transformatie naar Smart Industry / Industry 4.0? Wat zijn de implicaties voor uw huidige SAP landschap? Welke technische- en functionele migratiescenario’s zijn er te onderkennen? Wat is de toegevoegde waarde van HANA en van SAP S4? En hoe beheer je dit nieuwe SAP landschap met veel nieuwe technologie erin?


KPN opgenomen in ‘Cyber Security Innovators’ rapport van HardenStance

19 februari 2018 1.5 min

KPN is opgenomen in het op 19 februari 2018 gepubliceerde ‘Cyber Security Innovators’ rapport van HardenStance, een internationaal marktonderzoeksbureau binnen het telecom en ICT-security domein

Digitale innovatie vergroot welzijn van mensen met een beperking

9 februari 2018 1 min

Ridvan heeft autisme en een auditieve beperking en woont op één van de zorglocaties van ’s Heeren Loo. Iedereen in zijn familie is zeer betrokken bij de zorg voor Ridvan, zijn broer Yasin komt eens in de twee weken koffiedrinken. Overdag gaat Ridvan naar de dagbesteding en ‘s avonds hebben de broers contact via Facetime. Verbondenheid, gefaciliteerd door digitale innovatie, geeft zowel Ridvan als zijn familie veel rust.


10 tips om cybercrime tegen te gaan

8 februari 2018 2 min

Helemaal voorkomen kan niet. Cybercrime is een kat-en-muis spel waarbij de cybercrimineel steeds nieuwe invalshoeken bedenkt zodra u zich beter beschermt. Daarom is het belangrijk dat u doorlopend werk maakt van uw online veiligheid. Hoe kunt u zelf uw online veiligheid op orde brengen?


Hartfilmpje maken met de smartphone is straks heel gewoon

3 februari 2018 2 min

Ruim 1100 Nederlandse huisartsenpraktijken kunnen binnenkort gebruikmaken van een nieuwe dienst van technologiebedrijf KPN, waarbij het mogelijk wordt om met een smartphone of tablet bij de huisarts of de patiënt thuis een volwaardig hartfilmpje (ECG) te maken.