360 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Ontzorg je hybrid cloud

De hybrid cloud wordt steeds meer gemeengoed. Maar hoe houd je overzicht over een steeds verder uitdijend applicatielandschap? En hoe benut je alle mogelijkheden optimaal? Een managed hybrid cloud en een cloudprovider kunnen je helpen. We lichten de voordelen hier toe.


De juiste cloud voor elke levensfase van je applicatie

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een hybrid cloud; een cloudinfrastructuur die bestaat uit 2 of meer cloud-omgevingen. Om de hybrid cloud optimaal te benutten, moet iedere applicatie tijdens zijn levenscyclus binnen de juiste cloud actief zijn.

4 tips voor een futureproof cloudbeleid

In de wapenwedloop tussen steeds slimmer opererende hackers en groeiende eisen op het gebied van compliance, is het een uitdaging cloudbeleid zo in te vullen dat uw online omgeving nu en in te toekomst veilig is. 4 adviezen om uw beleid aan te scherpen.


Sleutel tot succes: networking in de hybrid cloud

Steeds meer organisaties hanteren networking in de hybrid cloud om sneller en flexibeler te opereren. ICT, cloudtechnologie en de sterke digitaliseringsslag staan centraal in deze beslissing.


3 trends die de wereld van security en compliance veranderen

Security en compliance veranderen voortdurend. Maatschappelijke ontwikkelingen hebben direct effect op compliance. Ook de security binnen een organisatie kan snel veranderen als gevolg van zowel technologische als maatschappelijke gebeurtenissen.