422 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Ik geloof in de kansen van KPN Zorg

16 oktober 3 min

Kees Donkervoort is sinds begin september Directeur KPN Zorg. De voormalig directievoorzitter van het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is aangetrokken om de op zorg gerichte activiteiten van KPN te gaan leiden. ‘De digitalisering van de zorg gaat snel en biedt kansen aan KPN om haar maatschappelijke taak uit te breiden. Of het nu gaat om diagnostiek op afstand, thuismonitoring of het bieden van een keuzemogelijkheid voor patiënten.’


Veilig én gebruiksvriendelijk e-mailen in de zorg

16 oktober 3 min

Veilig én gebruiksvriendelijk mailen: een lastige combinatie. Toch was dat waar Regionaal Elektronisch Netwerk (REN) West-Brabant naar streefde. Via Zorg Messenger van KPN werd de combinatie uiteindelijk gerealiseerd voor de 700 aangesloten zorginstellingen, vertelt RENcoördinator Bert Huisman. Eerst voor e-mail; het gebruik van de chatfunctie is de volgende stap.

Lefgozer in hightech hardware

12 oktober 4 min

Groninger Hans Meeske vertrok via allerlei internationale omzwervingen naar het zuiden van het land. Naar Eindhoven, om precies te zijn. Best een logische plek voor een innovator. Al had hij dat aan het begin van zijn loopbaan niet zo uitgekiend. Hans startte zijn carrière namelijk als productontwikkelaar bij Philips in Drachten. Inmiddels is hij druk bezig met het verbinden van mensen en organisaties. Vooral startups krijgen zijn onverdeelde aandacht. Volgens Hans zijn zij dé versnellers van de digitale transformatie. Met zijn eigen Holland Innovative op de Hightech Campus in Eindhoven helpt hij zowel grote als kleine bedrijven op weg om robuuste producten met een voorspelbare levensduur te ontwikkelen en te vermarkten. We spreken met Hans in het hippe, industriële Radio Royaal in Eindhoven en horen zijn bespiegelingen op smart industries.


Zo verbetert EMM uw security én AVG-compliance

10 oktober 3 min

Smartphones en tablets zijn onmisbaar in een moderne bedrijfsvoering, maar vergroten ook de risico’s op een datalek. De nieuwe Europese privacywetgeving wil die risico’s beperken met verplichte securitymaatregelen. Enterprise Mobility Management (EMM) levert een belangrijke bijdrage aan het verkleinen van de kans op datalekken en daarmee ook aan de compliance met de nieuwe Europese privacywetgeving.


Cyber Central: een krachtige vuist tegen cybercriminaliteit

5 oktober 2 min

De mens en zijn gedrag zijn in de ‘rat race’ tegen cybercriminelen zowel de zwakste schakel als de beste verdediging. Daarom vinden Cisco, DearBytes, KPN en McAfee het hoog tijd om de mens centraal te stellen in het securitydomein. We hebben daartoe de stichting Cyber Central opgezet. Dit is wat we gezamenlijk gaan doen.