509 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Zo blijft uw zaak óók tijdens de vakantie bereikbaar

13 juli 2018 1 min

Eindelijk vakantie! Na een jaar hard werken is het tijd voor welverdiende rust, ontspanning en tijd met de familie. Als ondernemer kunt u echter niet zomaar de deur achter u dichttrekken en volledig onbereikbaar zijn. U gaat pas echt ontspannen op vakantie als u weet dat u goed bereikbaar bent voor relaties en medewerkers.


unchain.io biedt samen met KPN en Microsoft blockchain-as-a-service

10 juli 2018 3 min

Tech startup unchain.io gaat samenwerken met KPN en Microsoft van het aanbieden voor een ‘Blockchain-as-a-service-stack’ met daarin The Blockchain Gateway van unchain.io.

Stem op de Computable Awards 2018

2 juli 2018 1 min

Van 5 juli tot 7 oktober kan gestemd worden voor dé ICT prijzen van het jaar: de Computable Awards 2018. Tijdens de extra speciale awards show (Computable bestaat dit jaar 50 jaar) op 30 oktober in het Beatrix Theater in Utrecht worden de winnaars bekend gemaakt.


De 5 belangrijkste security lessen

2 juli 2018 3 min

Kennis is nog altijd het machtigste wapen tegen cybercriminaliteit. Daarom stond het securityevent D3NH4CK, georganiseerd door dochteronderneming DearBytes, in het teken van het delen van die kennis. Deze vijf inzichten stonden centraal.


Het Nederlandse IT Partner Preference onderzoek 2018

28 juni 2018 1 min

Het Nederlandse IT Partner Preference onderzoek van IDG Research is erop gericht om IT managers en CIO s te helpen in hun keuze voor IT-partners. Onder de lezers en bezoekers van Webwereld, Computerworld en voornamelijk CIO.nl is een selectieve enquête gehouden met de vraag: Met welke bedrijven doet u het liefste zaken op de volgende gebieden?