374 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Er is geen weg terug, tijd om te transformeren

De Europese maakindustrie kan tussen nu en 2025 potentieel 605 miljard euro aan toegevoegde waarde mislopen als het nu niet profiteert van de digitale transformatie, volgens strategy consultant Roland Berger. Daarentegen, als het erin slaagt de nodige veranderingen door te voeren is er potentieel 1,25 biljoen euro aan waarde te genereren in de komende tien jaar!


KPN breidt Managed Hybrid Cloud dienstverlening uit met Microsoft Azure Stack

Microsoft heeft op 10 juli 2017 aangekondigd Azure Stack te lanceren. Microsoft brengt hiermee, als eerste publieke cloud provider, publieke Azure functionaliteiten op basis van een private cloudplatform naar het eigen datacenter. Hiermee houden klanten controle over de locatie van hun data om zo te kunnen voldoen aan wet- en regelgeving.

Ransomware bedreigt ook de cloud

Tot voor kort werden vooral lokale devices getroffen door ransomware. Maar cybercriminelen beginnen hun aandacht te verleggen naar de cloud. Met een aanval op een cloudprovider kunnen talloze klanten het slachtoffer worden. Veel bedrijven realiseren zich onvoldoende dat hun data ook in de digitale wolken vatbaar voor malware zijn.


Kunst als maatschappelijk instrument

Spontaan komt Edwin Stolk op ons pad. Via een twitterberichtje. En dat leidt tot een mooi gesprek in Zoku in Amsterdam, waar we op een vrijdagmiddag elkaar ontmoeten. Marco van Gelder, Edwin en ik.


Industroyer: gevaarlijker dan Stuxnet?

De afgelopen week besteedden de media veel aandacht aan Industroyer, het virus dat stroomnetwerken platlegt en ook wel wordt gezien als het ‘nieuwe Stuxnet’. Wat kunt u doen om een doemscenario te voorkomen?