Een betrouwbaar, snel en
veilig netwerk voor de zorg

Ontdek Secure Networking

Of je nu in een ziekenhuis, de verzorging of eerstelijnszorg werkt: om je werk goed te kunnen doen heb je een betrouwbare en veilige netwerkverbinding nodig.

Een netwerk waarbij privacy en security is ingebakken. Waarop je altijd kan vertrouwen dat het werkt. Maar ook een slim netwerk, dat samenwerkt met applicaties en toepassingen zoals ZorgCloud en Werkplek voor de zorg. Een netwerk dat de fysieke locaties van je organisatie met elkaar verbindt en klaar is voor de toekomst. Die mogelijkheden biedt Secure Networking van KPN.

Meer weten over onze netwerkoplossing voor de zorg? Download de whitepaper of neem vrijblijvend contact op voor een terugbelafspaak.

Download eBook


Hoe ziet de toekomst van networking eruit?
Waar zorg en ICT samenkomen

 Samenwerken met collega’s op een andere zorglocatie. Het werken met nieuwe, cloud-based applicaties in combinatie met oude legacy-systemen. De beveiliging van patiëntendossiers, medische apparatuur en de privacy van medewerkers, ook als die steeds vaker digitaal of op locatie werken. Meer tijd voor de zorg, minder voor de automatisering. Welke trends beïnvloeden nu de toekomst van networking in de zorg?

Data en applicaties verplaatsen

Organisaties gebruiken steeds meer SaaS- en cloudoplossingen. Hierdoor raken ze de controle van een eigen datacenter kwijt.

Zorg wordt steeds vaker digitaal verleend

Door de opkomst van het hybride werken stellen we meer eisen aan de veiligheid en flexibiliteit van ons netwerk.

We sluiten meer en meer apparaten aan

Zorgapparatuur wordt connected maar moet net als wearables optimaal werken en secure zijn.

Partners krijgen toegang tot ons netwerk

ICT-ketens van organisaties raken met elkaar vervlochten. Voor continuïteit moet je verder kijken dan je eigen bedrijfsnetwerk.

Zo houd je grip op je netwerk in 3 stappen

1. Richt voor je locaties, gebruikers en apparaten de juiste access & networking in. Maak keuzes over onder meer bandbreedte en redundantie.

2. Denk na over hoe je data en applicaties in de multicloud het beste kan laten werken. Zoals de juiste koppelingen met SaaS-aanbieders. 

3. Breng end-2-end je netwerk onder controle en richt daarbij de optimale network security in. Mét behoud van flexibiliteit en snelheid.

secure networking


Wat is er allemaal mogelijk met Secure Networking?
Onze connectivity oplossingen op een rij

Secure Networking biedt een groot scala aan oplossingen voor zorgorganisaties. Je kiest zelf welke modules en oplossingen je nodig hebt. KPN regelt het operationele beheer, maar je zit zelf aan de knoppen. Zo kan je bijvoorbeeld voorrang geven aan organisatiekritische applicaties of processen, of de thuiswerker onderdeel maken van je bedrijfsnetwerk. Ook is Secure Networking direct te koppelen aan de ZorgCloud en andere zorgspecifieke oplossingen als Health Exchange. KPN levert de netwerkoplossing die jou de beste zorg laat leveren. 

Glasvezel

Glasvezel is de toekomst van internet. Het is sneller, stabieler en duurzamer. Weten of glasvezel op jouw locatie mogelijk is?

Netwerk security

Het netwerk van KPN is secure by design. Daarnaast zijn er nog extra mogelijkheden. Ontdek de veiligheid van KPN, speciaal voor de zorg.

Health Exchange

Koppel en ontsluit informatie uit het EPD en applicatie-landschap met andere zorgnetwerken. Voor zorg waarin de patiënt centraal staat.

ZorgCloud

Werk samen in een beveiligde omgeving met zorginstellingen, zorgprofessionals, patiënten en ICT-leveranciers.

Op zoek naar een andere oplossing? Bekijk al onze digitale oplossingen voor de zorgsector.Waarom kiezen zorgorganisaties voor KPN?

Modulair

Modulair

Eenvoudig op- en af te schalen en uit te breiden.

Secure

Secure

Extra beschermd met onze KPN Security Policy.

Snel & stabiel

Snel & stabiel

KPN biedt het snelste en meest stabiele netwerk van Nederland.

Service

Service

Wij staan 24/7 voor je klaar om te helpen waar nodig.Awards voor ons netwerk en onze dienstverlening

awardsMeer weten over innovatie en digitalisering in de
gezondheidszorg?

Download het eBook

Over digitalisering in de zorg heeft KPN Health dit actuele eBook geschreven.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie of laat je inspireren door de innovatieve cases bij andere instellingen.

Download

Meer weten over KPN Health?
Neem contact op met onze zorgadviseurs

Neem contact met ons op