Ons mobiele netwerk voor
grote organisaties

Klaar voor de toekomst

Wil je als organisatie vooruit, dan investeer je in digitalisering. Of dat nu in je producten en diensten, of in je complete bedrijfsvoering is.

Je wil altijd en overal kunnen vertrouwen op een veilig, stabiel en snel netwerk. Zeker nu we hybride gaan werken, wat vraagt om uitgebreide dekking en extra betrouwbaarheid.

KPN heeft het beste mobiele netwerk van Nederland. Dat vinden we niet alleen zelf, maar ook diverse onderzoeken die ons hiervoor de afgelopen jaren hebben beloond.

Ontdek ons mobiele netwerk en wat het voor jou kan doen.

Download eBook

Het mobiele netwerk van KPN

5G

Innovatief

Met ons mobiele 5G-netwerk lopen we voorop en testen we volop verder voor de toekomst.

Veilig

Veilig

Ons mobiele netwerk wordt 24/7 beschermd tegen cyberaanvallen door ons security team.

Dekking

Dekking

Optimale dekking in heel Nederland, schaalbaar en altijd bereikbaar bij noodsituaties.

Nederlands

Nederlands

Ons netwerk is 100% Nederlands en valt daarom onder lokale wet- en regelgeving.

Secure by design

Vanuit het KPN Security Operation Center (SOC) bewaken we 24/7 ons mobiele netwerk tegen cybercriminelen, DDoS-aanvallen, hacks en ander misbruik. Dat doen we lokaal, dus gewoon vanuit Nederland. We scannen continu op kwetsbaarheden, hebben een fraudemanagementsysteem en monitoren verdacht verkeer. Zo voorkomen we bijvoorbeeld ook hoge telefoniekosten door misbruik van het mobiele netwerk. Ook waarschuwen we onze klanten als zij van buitenaf veel lijken te worden aangevallen.

Gemaakt voor het nieuwe werken

Steeds meer mensen werken mobiel. Omdat we steeds vaker thuis werken, of juist omdat we voor ons werk veel in beweging zijn. Het mobiele netwerk van KPN is klaar voor deze ontwikkeling. 5G is geoptimaliseerd voor hoge snelheden en piekbelasting op drukke momenten. In onze 5G FieldLabs experimenten we hier mee in samenwerking met onze klanten, en werken we continu door aan de ontwikkeling van nieuwe diensten.

Wat zeggen onze klanten?

Johan Cruijff Arena

In de Johan Cruijff ArenA legden we een mobiel netwerk op maat aan zodat elke supporter bereik heeft.

Shell
Pernis

Dankzij 5G en AR kunnen monteurs op afstand meekijken met onderhoud en inspectierondes.

Nederlandse Spoorwegen

Push-To-Talk in het OV laat beveiligers en machinisten hun smartphone ook als portofoon gebruiken.

Helmond FieldLab

Het 5G Automotive FieldLab Helmond experimenteert met de connectiviteit van zelfrijdende auto's.

Netwerk KPN

Futureproof & schaalbaar

Ons netwerk kan grote drukte prima aan. Is het door evenementen, zoals voetbalwedstrijden, popconcerten of festivals extra druk? Dan zetten wij op verzoek mobiele zendapparatuur in. Zo kan iedereen ook tijdens die drukbezochte evenementen blijven bellen en internetten. En is er bij je bedrijf in de buurt een groot evenement of festival, dan kunnen we met aanvullende diensten - denk aan gegarandeerde bandbreedte - ervoor zorgen dat je daar geen last van hebt.

Het netwerk van Nederland

KPN noemt zichzelf niet voor niets 'Het netwerk van Nederland'. Zowel onze ruim 5.000 zendmasten als onze 3 centrale 'backbone' locaties staan in Nederland en vallen dus ook onder Nederlands recht. Bij een calamiteit nemen de andere locaties het verkeer over. Is er een storing, dan gaan de opstelpunten automatisch over op noodstroom. Het netwerkverkeer kan eventueel ook nog worden teruggebracht tot alleen het strikt noodzakelijke (telefoon)verkeer.

Het beste mobiele netwerk van Nederland
Dankzij eigen beheer en service

We beheren ons mobiele netwerk grotendeels zelf. En dat geldt voor zowel de software als de apparatuur. Onderdelen die we vroeger nog uitbesteedden, hebben we de laatste jaren weer terug in huis gehaald. Dat geeft ons de juiste controle over veiligheid en beschikbaarheid. Zowel op het eerste niveau (operationeel beheer) als op het tweede niveau (complexe storingen of onderhoud) doen wij alles zelf. Pas op het derde niveau, als het onderhoud of een incident specialistisch en hardwarematig is schakelen we de leverancier in, maar nooit zonder zelf toezicht te houden.

Dankzij deze inspanningen heeft Ookla® Speedtest® KPN opnieuw erkend als het ‘Beste Mobiele Netwerk’ van Nederland. Dat blijkt uit de 4e onafhankelijke krachtmeting van de Nederlandse netwerken.

Awards voor ons Mobiele Netwerk

awards

Smart Bundels
Onze mobiele oplossing voor grote organisaties

Medewerkers zijn tegenwoordig niet meer gebonden aan een vaste werkplek op kantoor. Ze zijn onderweg of werken op wisselende locaties. Daarbij is het belangrijk om altijd bereikbaar te blijven voor klanten, leveranciers en collega's. KPN biedt met Smart Bundels een oplossing voor deze uitdaging.

Door een keuze te maken uit onze abonnementen, zijn je medewerkers mobiel, flexibel en bereikbaar. Je kunt gemakkelijk inspelen op nieuwe of vertrekkende werknemers. Bovendien maken de Smart Bundels de kosten voorspelbaar. Daarnaast bieden Smart Bundels extra functionaliteiten, zoals eSIM, (Business) VoiceMail en Mobiel via wifi. Smart Bundels zijn geschikt voor smartphone, laptop en/of tablet en machine-to-machine-gebruik (M2M).

Kies uit 3 soorten Smart Bundels

Smartphone Abonnement

Een Smartphone Abonnement waarmee medewerkers onbeperkt kunnen bellen, sms'en en internetten in Nederland en de EU (incl. onbeperkt internationaal bellen en sms'en vanuit Nederland naar EU-nummers).

Laptop/Tablet Abonnement

Met dit Laptop/Tablet Abonnement kunnen medewerkers onbeperkt internetten op hun laptop of tablet. Dit data-abonnement is alleen voor deze devices geschikt.

IoT Abonnement

Een IoT Abonnement dat speciaal geschikt is voor datagebruik van Machine To Machine-communicatie. Je kan kiezen uit 5 individuele M2M- abonnementsbundels.

Elke Sim Only-aansluiting is uit te breiden met 1 of meerdere van onze Bedrijfsbundels met verschillende tegoeden voor bellen en internet. Hoe meer tegoed je afneemt, hoe voordeliger het tarief per minuut/sms of MB. De Bedrijfsbundels zijn er voor gebruik zowel binnen als buiten de EU. De Bedrijfsbundels bevatten een tegoed dat voor je hele organisatie geldt. Je medewerkers delen dus uit het tegoed dat je voor de hele organisatie afneemt. Op deze manier wordt het tegoed dus maximaal benut.De simkaart van de toekomst
Overstappen op e-sim of ecosim

E-sim is een digitale simkaart die de plastic simkaart vervangt. Als je toestel e-sim ondersteunt, activeer je het telefoonnummer simpelweg met een QR-code op de telefoon. En kan je direct aan de slag.

Ondersteunt je toestel geen e-sim? Binnenkort kies je bij KPN ook uit de gloednieuwe ecosim, een simkaart gemaakt van gerecyclede koelkasten. Zodat je met een fysieke simkaart toch duurzaam bezig bent.

  • Eenvoudig installeren
    Scan de QR-code en activeer e-sim. Ecosim plaats je net als een gewone sim
  • Duurzaam en flexibel
    Vervangt tonnen plastic per jaar. Ook ecosim is keer op keer te recyclen
  • Toekomstbestendig
    De nieuwe standaard voor simkaarten. Ook bij meer nummers op 1 toestel


Onze grootzakelijke mobiele diensten

Application Priority

Met 5G kan KPN voorrang geven aan dataverkeer van speciale toepassingen, ook bij drukte op het netwerk.

Guaranteed Bandwidth

De garantie op een goede verbinding op je bedrijfs-terrein of in de fabriek voor tal van toepassingen.

Coverage on Demand

Mobiele (5G-)dekking op maat in gebouwen of een buitengebied bijvoorbeeld voor slimme toepassingen.

Push-To-Talk

Een volwaardig alternatief voor portofoonverkeer, waar je medewerkers zich ook bevinden.

Voice Priority

Voorrang op telefoonverkeer via het mobiele netwerk wanneer er congestie optreedt in verband met grote drukte.

Mobile Voice Recording

Maak opnames van alle in- en uitgaande telefoongesprek-ken van geselecteerde mobiele toestellen.


Meer weten over ons mobiele
netwerk voor grote bedrijven?

Download het eBook

Over ons mobiele netwerk is nog veel meer te vertellen. In dit eBook leggen we uit hoe ons mobiele netwerk aansluit op jouw organisatie. Zo zijn we niet alleen het beste, meest snelle en beveiligde netwerk van Nederland, maar ook het duurzaamste.

Download het eBook en ontdek alle voordelen van ons mobiele netwerk.

Download


Meer weten over onze mobiele diensten voor grote bedrijven?

Neem contact met ons op