Kleinzakelijk Internet
Ideaal voor kleine (thuis)kantoren

Geen poespas. Snel en betrouwbaar internet in een flexibel pakket.

 • Up- en downloadsnelheden tot 1 Gbit/s
 • Korting bij combineren met TV en mobiel
 • 24/7 zakelijke service
 • Speciaal voor zzp'ers: 3-jarig ZZP Nederland lidmaatschap cadeau
 • Online only: tijdelijk zonder aansluitkosten t.w.v. € 20,66
Nu alle snelheden de eerste 6 maanden voor
30,-/mnd
*Bij nieuw 1-jarig Kleinzakelijk Internet abonnement

KPN EEN MKB Internet
Met extra opties voor mkb’ers

Je bent klaar voor de toekomst met KPN EEN MKB. Je contract groeit (of krimpt) namelijk ieder jaar met je mee.

 • Up- en downloadsnelheden tot 1 Gbit/s
 • Korting bij combineren met vast bellen en mobiel
 • Altijd online wat er ook gebeurt met 4G Back-up
 • Vast IP-adres voor o.a. camera's en printers
 • Gecertificeerde pinverbinding mogelijk
Nu alle snelheden de eerste 9 maanden voor
30,- /mnd*
*Bij nieuw 3-jarig KPN EEN MKB Internet abonnement

Zakelijk Internet: razendsnel en betrouwbaar

Kies uit snelheden vanaf 100 Mbit/s tot maar liefst 1 Gbit/s over onze razendsnelle glasvezelverbinding. Voor je (thuis)kantoor, en ook voor mkb-bedrijven en grootzakelijk. Bij een zakelijk internet abonnement van KPN ontvang je bovendien extra beveiliging tegen cybercriminaliteit. Ontdek de mogelijkheden van KPN Zakelijk Internet!

Zakelijk Internet pakketten

Internet
Kleinzakelijk

De basis voor een klein bedrijf of thuiskantoor

 • Snelheden tot 1 Gbit/s
 • Internet op 1 locatie
Vanaf
42,50/mnd

Internet + Telefonie
Kleinzakelijk

Internet en vaste telefonie voor een klein bedrijf of thuiskantoor

 • Snelheden tot 1 Gbit/s
 • Internet op 1 locatie
 • Vast telefoonnummer
Vanaf
44,15/mnd

Business Internet
KPN EEN MKB

Extra Veilig Internet voor bedrijven vanaf 1 tot 150 medewerkers

 • Snelheden tot 1 Gbit/s
 • 4G Back-up
 • Vast IP-adres
 • Software integratie met o.a. Microsoft 365
 • Optionele pinverbinding
Vanaf
60,-/mnd

De voordelen van KPN Zakelijk Internet

Zakelijk glasvezel

Snelheden tot 1 Gigabit per seconde. Nog sneller downloaden, uploaden en streamen.

Combinatiekorting

Combineer je zakelijke internetverbinding bij KPN met telefonie, mobiel of TV voor extra voordeel.

Extra veilig

Activeer gratis aanvullende veiligheidsdiensten en ben tot de tanden bewapend tegen cyberaanvallen.

24/7 service
voor ondernemers

Ondernemer ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarom staan we dag en nacht voor je klaar op de momenten dat je ons echt nodig hebt.

Wifi op maat

Verbeter je wifisignaal op slecht bereikbare plekken met draadloze SuperWifi punten. Of pak het groter aan met Premium Wifi via Cisco Meraki. VPN's instellen of draadloos printen? Voor de echte pro's is er ook nog de FRITZ!Box-modem, waarmee je altijd zelf de controle houdt.

Ontdek hoe Zakelijk Internet andere ondernemers vooruit helpt

I Love Sushi

Cheno Cheung onplooide zijn vestiging van kleine vis naar koning sushi. Dankzij supersnel en stabiel Zakelijk Internet kan hij zelfs tijdens de piekuren de orders goed aan.

Make or Buy

Mathijs Smit onderneemt op volle snelheid. Hij groeide van 6 naar 6.000 vierkante meter. En de uitbreiding van gisteren voelt nu al weer te klein.

Zakelijk internet van KPN handig om te weten

Goed om te weten over Zakelijk Internet

In jouw bestelling kun je gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen jouw huidige abonnement dan voor je op. Dat geldt ook voor extra's zoals tv-zenders.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren je graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
 en 7 dagen per week bereikbaar.

Kleinzakelijk Internet
Heb je een Kleinzakelijk Internet-abonnement besteld? Dan kan je deze gratis laten installeren door een monteur. Bel naar 0800-0403 om een afspraak in te plannen.

KPN EEN MKB
Bij KPN EEN MKB Internet krijg je standaard een monteur en indien nodig een technische vooropname. Wij nemen na je bestelling telefonisch contact met je op om de monteursafspraak in te plannen.

Benieuwd welke internetsnelheid je nu hebt? En of je deze snelheid nog kunt verbeteren? Check het op de speedtest pagina!

Nee dat is niet erg, het alternatief is namelijk ook héél goed. Bij het aanvragen van jouw internet pakket geven wij aan wat jouw internetsnelheid is. In bijna alle gevallen is de internetsnelheid meer dan hoog genoeg om betrouwbaar en snel online te ondernemen.

Goed om te weten: KPN is hard aan het werk om miljoenen huishoudens van Glasvezel te voorzien. Als je nu geen Glasvezel internet hebt, dan is de kans aanwezig dat het op korte termijn komt. Zodra Glasvezel op jouw adres beschikbaar is, zorgen wij ervoor dat je zonder extra kosten naar het Glasvezelnetwerk overschakelt.

Doe de postcode check en ontdek jouw internetsnelheid!

Postcode check
Gebruik je liever een eigen modem in plaats van de Experia Box die je van KPN in bruikleen krijgt? Die vrijheid geven we je graag. Lees hier meer over aan welke specificaties jouw modem moet voldoen.
Graag ontvangen wij jouw verhuizing 8 weken van tevoren, zodat je continu verbonden blijft. Bekijk hier wat je moet doen.
Nee, dit is niet mogelijk tijdens je lopende contract. Zet de overstapwekker om een melding te krijgen dat je kunt overstappen.

Ja, wij gebruiken standaard DNSSEC om jou veiliger online te laten zijn. Op die manier krijgen cybercriminelen geen kans om je stiekem naar een andere website te leiden. DNSSEC is een uitbreiding op DNS (domain name system), de bewegwijzering van het internet. Het is een techniek die extra controleert of de internetpagina daadwerkelijk de juiste is.

Toch een extra beveiliging online? Bekijk de mogelijkheden van WithSecure. Deze software beschermt al je apparaten tegen alle mogelijke bedreigingen, van ransomware tot datalekken.

KPN Kleinzakelijk
Internet is ontzettend belangrijk voor ondernemers. Dat weten wij als geen ander. Mocht er tóch een verstoring zijn, dan sturen we direct een koerier naar je toe met een 4G dongel. Voor 17:00 gemeld = diezelfde dag weer online!

KPN EEN MKB
KPN biedt KPN EEN MKB internetklanten een eenvoudige, maar effectieve failover oplossing: 4G Back-up. Zodra je internet last heeft van een storing schakelt je router over op het supersnelle mobiele 4G-LTE netwerk van KPN. Zo is je bedrijf altijd online en liggen kritische bedrijfsprocessen nooit stil.