Zakelijk internetSnel
Sneller
Snelst

Razendsnel & betrouwbaar internet

Bij KPN Zakelijk ervaart u razendsnel en betrouwbaar zakelijk internet. Ons beste netwerk, het glasvezelnetwerk, wordt al gebruikt door 2 miljoen bedrijven en huishoudens in Nederland. Is glasvezel op uw adres aanwezig? Dan profiteert u automatisch van vele voordelen. Doe nu de postcodecheck en vergelijk onze zakelijk internet pakketten.

Grotere internet behoefte?
Kies voor KPN EEN MKB

Bent u een ondernemer met een grotere zakelijke internet behoefte? Kies voor KPN EEN MKB als u behoefte hebt aan één van de onderstaande extra opties:

 • Vast IP-adres
 • Alarmlijn
 • Beveiligde pinverbinding
 • Meer dan 2 telefoonlijnen
 • Telefooncentrale

Geschikt voor ondernemingen met 1 tot 150 medewerkers.

KPN EEN MKB internet

Nu 12 maanden voor 60,-
40,-
mnd

Succesvol ondernemen
Met KPN Zakelijk

WUA
Door WUA zijn wij beoordeeld als "favoriet van ondernemend Nederland". Voor zowel Kleinzakelijk Internet, Bellen & TV als voor Kleinzakelijk Mobiel.

WINMAG
Internet, Vast Bellen & Mobiel van KPN EEN MKB is door WINMAG beoordeeld met een 8,7.

Overal wifi
De wifibelofte van KPN Zakelijk

Voel u vrij met betrouwbaar draadloos internet in en rondom uw bedrijf. Niet alleen voor u en uw medewerkers, maar ook voor uw gasten.

 • Tot 3 gratis wifipunten
 • Professionele installatie
 • Betrouwbaar netwerk

Meer weten over de wifibelofte van KPN?

Kleinzakelijk internet

Nu 6 maanden voor €42,-
25,-
mnd


Tip: KPN Kleinzakelijk kunt u óók gebruiken in uw kantoor aan huis. Houd het eenvoudig en voordelig en bestel óók interactieve tv gecombineerd met zakelijk internet.

Hoe werkt zakelijk internet aanvragen?

Stap 1

Kies het zakelijk internet pakket dat bij uw bedrijfsbehoefte past.

Stap 2

Bestel uw internet pakket op onze website. Maak hierbij ook gebruik van de gratis overstapservice.

Stap 3

U ontvang de aanvraag per post. Maak voor installatie gebruik van onze monteur of installeer het zelf.

Zonder zorgen naar KPN overstappen

Waarom overstappen?
Een instabiele internetverbinding op kantoor of onderweg staat ondernemen in de weg. Ervaart u dit probleem? Bij KPN krijgt u stabiel internet met 24/7 zakelijke service. Wij staan dag en nacht voor u klaar zodat u zich kunt focussen op uw business.

Overstappen is eenvoudig
Met de overstapservice van KPN ervaart u een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij uw huidige provider en activeren KPN Kleinzakelijk. Ook kunt u gebruikmaken van een gratis installatiemonteur. Dat is zonder zorgen overstappen.

zCombineer voor extra voordeel

Door verschillende producten van KPN te combineren krijgt u meer voordelen. En hoe meer u combineert, hoe groter de voordelen zijn.

 • Elke maand extra korting op uw abonnement
 • Meer data en belminuten
 • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer

Zakelijk Glasvezel

Snelheden tot 500 Mbit/s en een stabiel netwerk met glasvezel van KPN. Dat is supersnel internet waarmee u zonder problemen kunt mailen, videobellen, HD tv-kijken op meerdere tv's of grote bestanden down- en uploaden. En dat allemaal tegelijk.

Wij bieden u graag zakelijk glasvezel aan. Dat kan als uw adres is aangesloten op ons netwerk. Doe daarom eerst de postcodecheck.

Van ADSL
Naar VDSL

VDSL is de opvolger van ADSL en wordt door ons geleverd over het kopernetwerk. De V in VDSL staat voor Very High Bitrate. VDSL is sneller dan ADSL, dit maakt zeer geschikt voor bedrijven die geen gebruik kunnen maken van glasvezel.

KPN is klimaatneutraal
Eén van 's werelds groenste telecombedrijven

Nee, dit is geen grap over de kleur van ons logo. KPN is echt één van groenste bedrijven ter wereld! We recyclen apparatuur zoals modems en telefoons, we gebruiken 100% groene energie en ons energieverbruik daalt al sinds 2010. Bij KPN vinden we dit belangrijk. U ook?

Goed om te weten

In uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw huidige abonnement dan voor u op. Dat geldt ook voor extra's zoals tv-zenders.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
 en 7 dagen per week bereikbaar.

Nee dat is niet erg, het alternatief is namelijk ook héél goed. Bij het aanvragen van uw internet pakket geven wij aan wat uw internetsnelheid is. In bijna alle gevallen is de internetsnelheid meer dan hoog genoeg om betrouwbaar en snel online te ondernemen.

Goed om te weten: KPN is hard aan het werk om miljoenen huishoudens van Glasvezel te voorzien. Als u nu geen Glasvezel internet hebt, dan is de kans aanwezig dat het op kort termijn komt. Zodra Glasvezel op uw adres beschikbaar is, zorgen wij ervoor dat u zonder extra kosten naar het Glasvezelnetwerk overschakelt.

Doe de postcode check en ontdek uw internetsnelheid!

Postcode check

Heeft deze pagina u geholpen?

Graag leren wij van uw ervaring en verbeteren de pagina als het nodig is. U deelt uw ervaring door op "ja"of "nee" te klikken.

Telefonisch bestellen?

0800-0403
24 uur per dag, 7 dagen per week

Telefonisch bestellen?

×