Zakelijk internet. Betrouwbaar & razendsnel.

 • Hoge internetsnelheden
  Tot wel 500 Mbit/s
 • 100% installatiegarantie
  Gratis Monteur en WiFi-check
 • KPN Veilig
  Internetbeveiliging op smartphone en computer




Welk zakelijk internet pakket past bij u?
Zakelijk Service
Gratis installatie
Glasvezel (indien mogelijk)
Gratis KPN Veilig



Wat kan ik nog meer met zakelijk internet?

Interactieve TV

Interactieve TV

Interactieve TV is tv-kijken waar en wanneer u het wilt. Dankzij de digitale mogelijkheden kijkt u naar meer dan zestig zenders in de beste kwaliteit.

Vast bellen over IP

Vast bellen over IP

Bespaar op telefoonkosten met bellen via uw zakelijk internet, oftewel vast bellen over IP. U hebt geen telefoonkabel meer nodig en past zelf eenvoudig uw bereikbaarheid aan.

Binnen 1 werkdag
persoonlijk advies

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Vraag advies aan

Veelgestelde vragen

Tijdens uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik tijdens de bestelling op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw abonnement en extra's zoals tv-zenders voor u op aan de hand van uw gegevens. De voordelen:

 Wij zeggen uw oude diensten voor u op
 Uw nieuwe pakket wordt zorgeloos geïnstalleerd door onze monteur
 Geen dag zonder zakelijke diensten met naadloze overstap

Welke internetsnelheid u nodig hebt hangt af waarvoor u uw internet gebruikt en welke apparatuur is aangesloten op uw internetverbinding.

 • Laag gebruik: U gebruikt uw internet alleen op 1 computer en u belt via 1 vaste telefoon over het internet (IP-bellen). U gebruikt uw internet verder alleen voor surfen en mailen. In dit geval is elk KPN internet pakket geschikt voor uw situatie.
 • Gemiddeld gebruik: U gebruikt een aantal computers en eventueel ook meerdere IP-adressen. Daarnaast maakt u gebruik van online programma's zoals Skype for Business, online muziek of video's. In dit geval is een pakket van minimaal 40 Mbit/s het beste geschikt voor uw bedrijf.
 • Hoog gebruik: U gebruikt meerdere computers en meerdere vaste telefoons met IP bellen. In dit geval is een pakket van 40 tot 500 Mbit/s geschikt voor uw situatie. Dit pakket raden wij ook aan als u uw WiFi deelt met uw klanten of wanneer u ook andere apparaten hebt aangesloten op uw internetverbinding zoals een IP alarmsysteem.

De internetsnelheid die wij u kunnen leveren is afhankelijk van uw locatie.

De internetsnelheid op uw adres is afhankelijk van de beschikbaarheid op uw locatie. Als u uw postcode invult dan controleren wij de maximale internetsnelheid op uw adres. Is er een upgrade mogelijk? Dan kunt u hier voor kiezen, op basis van uw behoefte.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
 en 7 dagen per week bereikbaar.

Telefonisch bestellen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.