zTV voor grote bedrijven

Televisie, radio en internet voor uw gasten en bewoners, met een door u samengesteld zenderaanbod. Dat is zTV van KPN. Gebruik zTV bijvoorbeeld voor uw hotel of bungalowpark, zorginstelling of studentenhuisvesting.

Kies welke zenders u maar wilt, af te stemmen per locatie. Liever eigen beelden uitzenden? Ook dat kan met behulp van narrowcasting. Neem contact op voor advies op maat.

  • Combineren met internet
    Breid zTV eenvoudig uit met zakelijk internet voor grote bedrijven van KPN. Bijvoorbeeld glasvezel.
  • Zelf zenders kiezen
    Kies uit een ruim aanbod internationale, nationale en regionale zenders. Vul naar wens aan met extra opties.
  • Hoge beeldkwaliteit
    zTV van KPN is leverbaar over elk type interne bekabeling. Verwacht in alle gevallen hoge beeldkwaliteit.


ztv


zTV in uw hotel of bungalowpark

Bied uw gasten een uitstekende kijkervaring. Met keuze uit een ruim aanbod aan regionale, nationale en internationale zenders. Past een premium ervaring meer bij uw concept? Voeg dan bijvoorbeeld ESPN of Ziggo Sport Totaal toe aan uw zenderpakket.

zTV is ook inzetbaar als laagdrempelige manier van reclame. Zoals door het promoten van uw bijbehorende restaurant met eigen foto's en video's.

zTV

zTV in uw zorginstelling

Laat uw cliënten zich thuisvoelen met hun vertrouwde tv-programma's en -zenders. Met zTV van KPN kijken ze zorgeloos tv op hoge kwaliteit. Hebt u voorkeuren voor de beschikbare zenders? Stel uw zenderpakket eenvoudig zelf samen, voor een ideale aansluiting op uw zorginstelling.

Ook informatie brengt u makkelijk over met behulp van narrowcasting. Met deze software uploadt u berichten, foto's en video's in enkele muisklikken naar uw tv-schermen. Uw eigen tv-kanaal.

zTV

zTV in uw studentenhuisvesting

Netflix, Youtube of online college volgen, het gaat zorgeloos en hapervrij met zTV. KPN legt standaard een 1 Gigabit glasvezelverbinding aan die reikt tot elke woning in uw pand(en).

En heeft uw huisvesting ook een receptie of hal? Overweeg dan zeker een tv-scherm met eigen informatie of oproepen. Met behulp van narrowcasting past u elk detail zó aan.

Meer weten over zTV voor uw bedrijf?

Neem contact op