Meld je nu aan voor NLSecure[ID] op 24 januari 2023

Kennisdeling is cruciaal om de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten. Daarom organiseert KPN Security op 24 januari voor de 6e keer NLSecure[ID], hét event voor de Nederlandse securitycommunity.

NLSecure[ID] gaat het land in!

We gaan deze editie niet alleen live vanuit de studio, maar ook vanaf diverse plekken in het land. Vanuit daar gaan we in op de meest actuele uitdagingen rondom cybersecurity. Ook is er op het platform wederom een veelvoud aan interessante talks te bekijken van aansprekende gasten en experts uit het vakgebied. 

Mis het niet

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan deze 6e editie. En we beloven dat je deze editie niet wil missen. Schaaf je kennis op het gebied van cybersecurity bij op een leuke en interactieve manier.

Binnenkort maken we het volledige programma bekend. Houd deze pagina en je mailbox dus goed in de gaten! 

Meld je nu alvast aan en zet 24 januari in je agenda!

Inschrijven

Hoogtepunten NLSecure[ID]NLSecure[ID] September 2022
 

Heb jij NLSecure[ID] September 2022 gemist? Geen probleem: wij zetten de hoogtepunten voor je op een rij.

Cyber Security Perspectives
 

De nieuwste editie van het magazine Cyber Security Perspectives is beschikbaar.

Cybersecurity in de zorg: lessons learned van NLSecure[ID]

De Nederlandse zorgsector digitaliseert razendsnel. Daardoor groeit ook het belang van cybersecurity.

Deelnemers NLSecure[ID] 20 september 2022

Pepijn Vissers
 
Healer & Founder Chapter8
 

Toon meerToon minder

Pepijn heeft meer dan twintig jaar ervaring op de mistige wateren van digitale beveiliging en opsporing. Hij is gestart als digitaal forensisch onderzoeker, ethisch hacker, beveiligings- consultant en leraar. Hij verruilde de commerciële wereld voor de overheid en leidde daar vele opsporingsonderzoeken naar verschillende vormen van digitale criminaliteit en werkte aan verschillende publiek-private samenwerkings- verbanden. Voordat hij zich fulltime op zijn eigen onderneming stortte, studeerde hij af als opsporings- criminoloog en werkte hij als coördinerend adviseur bij de AIVD aan de digitale weerbaarheid van de Nederlandse rechtsstaat. Pepijn gelooft in de kracht van samenwerking en voelt zich net zo goed thuis in een boardroom als achter een console.

Elsine van Os
 
CEO & Founder Signpost Six
 

Toon meerToon minder

Elsine is een thought leader op het gebied van insider risk en heeft een educatieve en professionele achtergrond in psychologie, inlichtingen en security. Elsine heeft gewerkt aan spraakmakende opdrachten voor het Nederlandse Ministerie van Defensie en Shell International, waar ze wereldwijd verant- woordelijk was voor de beoordeling van veiligheids- dreigingen op land-, activa- en individueel niveau. Elsine heeft in verschillende hoedanigheden in meer dan 50 landen gewerkt. In haar werk heeft ze methodologieën ontwikkeld en uitgevoerd om het beveiligingsbewustzijn en de risicobeoordelings- vaardigheden van management- teamleden en werknemers te ontwikkelen.

Vivienne Zuurmond
CISO HagaZiekenhuis
 

Toon meerToon minder

Vivienne is al 14 jaar werkzaam bij het HagaZiekenhuis in verschillende rollen. De afgelopen 5 jaar is ze verantwoordelijk voor informatiebeveiliging in de rol als Chief Information Security Officer. Onder haar begeleiding is het HagaZiekenhuis in 2020 als derde niet academisch ziekenhuis gecertificeerd op de NEN7510 en ISO27001. Door te sturen op het ISMS levert ze een bijdrage aan de patiëntenzorg. In haar optiek moet de patiënt er op kunnen vertrouwen dat zijn/haar gegevens veilig zijn. Het is een essentieel onderdeel van de behandeling dat informatie beschikbaar, juist en vertrouwelijk is.

Fleur van Leusden
Bestuurslid
Dutch Institute for Vulnerability Disclosure

Toon meerToon minder

Fleur van Leusden heeft jarenlange ervaring met verschillende aspecten van security. Zij deed onder meer onderzoek naar de security van zelfrijdende auto’s en bestuurders- ondersteunende systemen (ADAS), werkte bij de Nationale Politie, is bestuurslid bij Dutch Institute for Vulnerability Disclosure (DIVD) en CISO voor de Autoriteit Consument en Markt. Zodoende heeft zij brede kennis en ervaring in het security domein met zowel praktische en operationele aspecten als bestuurlijke vraagstukken.Jan Paul Dekker
CTO
NL-ix
 

Toon meerToon minder

Jan Paul werkt al met computers sinds zijn vader een programmeerbare TI-59 mee naar huis toen hij 11 jaar oud was. Al sinds 1989 is Jan Paul gefascineerd door het internet door de mogelijkheden om mensen en computers over de hele wereld met elkaar te verbinden. Met zijn jarenlange ervaring in IT houdt Jan Paul ervan om mooie applicaties te bouwen met een professioneel team.

Jort de Boer
Regional Manager
Netskope
 

Toon meerToon minder

Jort heeft de afgelopen 10 jaar in de IT sector gewerkt in verschillende rollen en sectoren. Begonnen vanuit de netwerk en UC&C kant van de IT is Jort nu actief met de marktontwikkeling van het cloud security platform van Netskope in de Nederlandse markt.

Vinood Mangroelal
EVP
KPN Health

Toon meerToon minder

Vinood weet als geen ander wat er in de zorg speelt. Zo helpt hij zorginstellingen met hun digitale transformatie. Dat geeft de zorg kansen om bijvoorbeeld nieuwe ruimte in personeelsplanning te creëren voor extra tijd en aandacht. Tegelijk zorgt die digitalisering er ook voor dat security steeds belangrijker wordt. Een thema waar Vinood inmiddels goed in thuis is. Van origine bewegingstechnoloog en bedrijfskundige, heeft Vinood gedurende zijn carrière in verschillende rollen in het bedrijfsleven gewerkt. Steeds was er een connectie met zorg, digitale transformatie, innovatie en verandermanagement. Daarnaast is Vinood lid van de Raad van Toezicht van Jong JGZ.

Lisette Oosterbroek
EVP
KPN Security

Toon meerToon minder

Lisette is een verschilmaker en een changemaker met impact. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als leider in diverse rollen in zowel de IT- als telecomindustrie. Van internationale dienstverlening, business improvement en innovatie tot aan de meest complexe transformatie trajecten. In het speelveld van Business – Human – Tech voelt zij zich als een vis in het water. Met een rugzak vol ervaring, passie om het maximale uit organisaties te halen en focus op vooruitgang, geeft zij nu bezielend leiding aan KPN Security. Om samen het verschil te maken voor een veiliger Nederland, waarbij digitalisering niet zonder digitale weerbaarheid kan. En het fundamentele geloof dat je dit alleen samen bereikt!Erno Doorenspleet
VP Security Strategy
KPN Security
 

Toon meerToon minder

Erno Doorenspleet heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van cybersecurity. Sinds 2020 is hij Vice President Security Strategy van KPN Security, maar in zijn vrije tijd noemt hij zichzelf een ‘security evangelist.’ Het cybersecurityvak loopt als een rode draad door zijn carrière. In 2002 begon hij bij ABN AMRO als Manager IT Production & Infrastructure. Bij IBM werkte hij veertien jaar in diverse security en management functies. Door de jaren heen heeft Erno zich gespecialiseerd in thema’s als security- en risicomanagement, governance, cloudcomputing en het Internet of Things. Hij is een ervaren spreker op deze onderwerpen op nationale en internationaal bijeenkomsten. Zijn visie op cybersecurity is pragmatisch en reëel. “Met paniek zaaien komt niemand verder.”

John van Dorst
 
Manager CIA
KPN Security
 

Toon meerToon minder

John heeft in de afgelopen 21 jaar voor KPN in uiteenlopende functies gewerkt, van management tot consultancy en techniek op de domeinen telco, IT en security. Hij leidt het groeiende CIA-team bestaande uit zeer ervaren en bekwame beveiligingsprofessionals. CIA staat voor Cyber Assessments, Incident Response & Advisory. Met zijn team adviseert en helpt hij dagelijks klanten inzake strategie, risico, compliance en cyber weerbaarheid. Hij spreekt met passie en trots over zijn vak; Op Twitter noemt hij zich dan ook security evangelist.Deze bedrijven hebben zich al ingeschrevenMeer weten over NLSecure[ID]?

NLSecure[ID] is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét securityevenement van Nederland. NLSecure[ID] vindt twee keer per jaar plaats: in januari en in september. Tijdens deze events word je bijgepraat over relevante en actuele security- en marktontwikkelingen. Gerenommeerde experts delen hun expertise, zodat je nieuwe inzichten opdoet om je security naar een hoger niveau te tillen. 

NLSecure[ID] begon enkele jaren geleden als een meerdaags fysiek evenement in januari. Vanwege het succes organiseren we sinds 2021 ook een septembereditie. Sinds de coronapandemie vinden beide events voorlopig online plaats. Daarvoor maken we gebruik van een gebruiksvriendelijk online platform.  

Cybercriminaliteit heeft een enorme impact op onze samenleving en economie. Geen enkele organisatie kan deze complexe problematiek op eigen kracht oplossen. Dit vereist een gezamenlijke inspanning vanuit de gehele securitycommunity. Alleen als we de krachten bundelen en kennis uitwisselen, kunnen we een vuist maken tegen cybercriminelen.

Het motto van NLSecure[ID] is dan ook: ‘Security, let’s talk about it!’. Diverse bekende securityexperts en topsprekers uit binnen- en buitenland delen tijdens de evenementen hun expertise en kennis met je. Met deze inzichten kun jij je eigen organisatie digitaal weerbaarder maken.  

Security gaat de gehele IT-community aan. Daarom hebben we een divers programma ontwikkeld. De informatie die we aanreiken, is geschikt voor een breed security-minded publiek: van IT-manager, securitymanager of CISO tot riskmanager of securityengineer. Maar ook ethical hackers en studenten. 

Tijdens deze editie van NLSecure[ID] staat het thema “Security is a state of mind” centraal.

Technologie speelt een sleutelrol in cybersecurity, maar het blijft uiteindelijk mensenwerk. CISO's moeten complexe keuzes maken om hun organisatie te beschermen. Werknemers moeten in staat zijn om cyberaanvallen te herkennen. En cybercriminelen proberen dit allemaal zo moeilijk mogelijk te maken. Security begint dan ook bij de juiste state of mind. 

NLSecure[ID] is een informatieve talkshow onder leiding van presentator Joost Hoebink. Verschillende toonaangevende experts uit de Nederlandse securitywereld komen aan het woord. Zij delen hun ervaringen uit de praktijk. Welke security-uitdagingen en incidenten hebben de experts bijvoorbeeld meegemaakt? En wat kun jij daarvan leren?  

Het event op 24 januari heeft een gloednieuw format. Voor het eerst in de geschiedenis van NLSecure[ID] gaan we tijdens de liveshow op bezoek bij een aantal Nederlandse organisaties uit verschillende cruciale sectoren. Binnenkort maken we het volledige programma bekend. Houd deze pagina en je mailbox dus goed in de gaten! 

Naast de liveshow biedt KPN Security een on-demandprogramma. Alle sessies en talks van vorige edities van NLSecure[ID] zijn eveneens terug te kijken.

We hebben voor NLSecure[ID] een gebruiksvriendelijk online platform opgezet. Daarop vind je uiteraard het programma, de livestream en alle talks. Het platform biedt ook verschillende mogelijkheden tot interactie. Zo kun je tijdens de talkshow meedoen aan polls en vragen stellen aan de experts.

Het platform gaat live op 24 januari om 10.00 uur, een aantal uur voor de aftrap van NLSecure[ID].

Let op! Je hebt alleen toegang tot het platform via je persoonlijke deelnamelink. Deze ontvang je na het aanmelden.

Of je nu klant bij KPN bent of niet, ons securityevenement is voor iedereen gratis. We zien het namelijk als een belangrijke service om heel Nederland te informeren over de laatste securityontwikkelingen. Zo dragen we als securityspecialist bij aan de digitale veiligheid van Nederland.

NLSecure[ID] wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners
Schrijf je nu in voor
NLSecure[ID] op 24 januari 2023