Bent u erbij op 25, 26 en 27 januari 2022? 

Kennisdeling is cruciaal om de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten. Daarom organiseert KPN Security van 25 t/m 27 januari 2022 voor de derde keer NLSecure[ID], hét event voor de Nederlandse security community. Alle sessies zijn online te volgen.

Meld je gratis aan

Ook tijdens deze editie delen verschillende topsprekers hun kennis en expertise met het publiek. Schaaf uw kennis bij op gebied van cybersecurity en ontmoet vakgenoten. Wie zich nu inschrijft ontvangt na afloop ook ons magazine ‘Cyber Security Perspectives’ gratis in de brievenbus.

Inschrijven


Onze sprekers tijdens vorige edities

Inge Wetzer
Social psycholoog cyber security & compliance

Erno Doorenspleet
CTO KPN Security

Floor Jansen
Teamleider COPS, Nederlandse Politie

Rik van Duijn
Hacker en mede-oprichter ZolderDaniel Verlaan
Techjournalist RTL Nieuws

Sanne Maasakkers
Ethical Hacker Fox-IT

Brenno de Winter
Chief Security & Privacy Ministerie van VWS

Carolien Nijhuis
EVP Internet of Things KPNPetra Oldengarm
Directeur Cyberveiligheid Nederland

Ronald Prins
Eigenaar Hunt & Hackett

Oscar Koeroo
CISO, Ministerie van VWS

Hans de Vries
Directeur, Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC)

Kijk hier NLSecure[ID] 2021 terug

Meer weten over het programma?

Wat kan ik verwachten?

Lees meer over de opzet van NLSecure[ID] en hoe u de sessies precies kunt volgen.

Security in de zorg

Een van onze sprekers uit 2021 legt uit waarom security in de zorg vaak een totaal andere aanpak vergt.

NLSecure[ID] september edition terugkijken

Op 9 september 2021 gaven we een mini-editie van NLSecure[ID]. Kijk deze hier terug.


Deze bedrijven hebben zich al ingeschreven

Schrijf je nu gratis in voor NLSecure[ID] en
ontvang het volledige programma in je mailbox


Wat kan ik verwachten?

NLSecure[ID] is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét securityevenement van Nederland. Tijdens dit event kun je je laten bijpraten over relevante en actuele security- en marktontwikkelingen. Gerenommeerde experts delen hun expertise, zodat je nieuwe inzichten opdoet om je security naar een hoger niveau te tillen.

Cybercriminaliteit heeft een enorme impact op onze samenleving en economie. Geen enkele organisatie kan deze complexe problematiek op eigen kracht oplossen. Dit vereist een gezamenlijke inspanning vanuit de gehele securitycommunity. Alleen als we de krachten bundelen en kennis uitwisselen, kunnen we een vuist maken tegen cybercriminelen.

Daarom organiseert KPN Security NLSecure[ID]. Diverse bekende securityexperts en topsprekers uit binnen- en buitenland delen tijdens dit evenement hun expertise en kennis met u.

Security gaat de gehele IT-community aan. Daarom hanteren we bij dit evenement het motto: ‘Security, let’s talk about it’. We hebben een programma ontwikkeld dat voor iedereen interessant is. De informatie die we aanreiken is daarmee geschikt voor een breed security-minded publiek: van IT-manager, securitymanager of CISO tot riskmanager of securityengineer. Ook ethical hackers en studenten zijn van harte welkom.

Deze editie van NLSecure[ID] is verdeeld over drie dagen. Vanuit een speciaal ingerichte studio verzorgen we elke dag een aantrekkelijk live programma. Deze liveshow begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Binnenkort maken we de eerste gasten bekend. Houd deze pagina dus in de gaten!

Een ander belangrijk onderdeel van NLSecure[ID] is een uitgebreid on-demandprogramma dat uit meer dan 15 vooraf opgenomen sessies bestaat. Sommige talks zijn gericht op een managementdoelgroep (Green Track), andere meer op een technische doelgroep (Black Track).

Jazeker. NLSecure[ID] is gericht op verschillende IT-doelgroepen. Net als bij het fysieke evenement vinden we het belangrijk dat de online variant aansluit op uw interesses. U bepaalt zelf welke talks u digitaal bijwoont en bent op iedere dag welkom. Alle sessies zijn na afloop terug te kijken.

We hebben voor NLSecure[ID] een gebruiksvriendelijk online platform opgezet. Daarop vindt u uiteraard het programma, de livestream en alle talks. Daarnaast bevat het platform een Partnerplein waar onze partners zich aan u presenteren en de KPN Experience waar u kennis kunt maken met verschillende onderdelen van KPN.

Het platform gaat live op 25 januari om 10.00 uur, een aantal uur voor de aftrap van NLSecure[ID]. Dit geeft u de gelegenheid om op uw gemak even rond te kijken op het platform. Ook kunt u kennismaken met partners en deelnemers aan de KPN Experience.

Let op! U heeft alleen toegang tot het platform via uw persoonlijke deelnamelink. Deze ontvangt u na het aanmelden.

Of u nu klant bij KPN Security bent of niet, ons securityevenement is voor iedereen gratis. We zien het namelijk als een belangrijke service om heel Nederland te informeren over de laatste securityontwikkelingen.

NLSecure[ID] is een initiatief van KPN Security, de grootste IT-securityspecialist van Nederland.