NLSecure[ID] September Edition is afgelopen
Het live event heeft inmiddels plaatsgevonden. Schrijf je hieronder alsnog in, dan ontvang je op een later moment een e-mail met kijklink, waarmee je deze liveshow kunt terugkijken tot 20 oktober.


Ben jij erbij op 24, 25 & 26 januari 2023? 

Kennisdeling is cruciaal om de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten.

Na een succesvolle editie in september organiseert KPN Security op 24, 25 & 26 januari voor de 6e keer NLSecure[ID], hét event voor de Nederlandse security community. 

Meld je gratis aan

Ook tijdens deze editie delen verschillende topsprekers hun kennis en expertise met het publiek. Schaaf je kennis bij op gebied van cybersecurity en ontmoet vakgenoten.

Inschrijven

NLSecure[ID] September Edition terugkijken

NLSecure[ID] September Edition terugkijken?

Afgelopen editie van NLSecure[ID] op 20 september vond wederom volledig online plaats via een speciaal ontwikkeld online platform.

Kon je er afgelopen editie niet bij zijn en wil je het toch graag terugkijken? Meld je dan aan via onderstaande link en ontvang op een later tijdstip een email met terugkijklink.

Terugkijken


Programma NLSecure[ID] September Editon 20 september 2022

Vanuit een speciaal ingerichte studio verzorgt KPN Security tussen 14.00 en 15.30 uur een aantrekkelijke liveshow met de volgende programmaonderdelen:

  • Opening
  • Track Cybersecure gedrag met o.a. Fleur van Leusden en Elsine van Os
  • Track Cyberweerbaarheid met o.a. Vivienne Zuurmond en Pepijn Vissers
  • Track Zero Trust met o.a. Jan Paul Dekker en Jort de Boer
  • Afsluiting

Deelnemers NLSecure[ID] 20 september 2022

Pepijn Vissers
 
Healer & Founder Chapter8
 

Toon meerToon minder

Pepijn heeft meer dan twintig jaar ervaring op de mistige wateren van digitale beveiliging en opsporing. Hij is gestart als digitaal forensisch onderzoeker, ethisch hacker, beveiligings- consultant en leraar. Hij verruilde de commerciële wereld voor de overheid en leidde daar vele opsporingsonderzoeken naar verschillende vormen van digitale criminaliteit en werkte aan verschillende publiek-private samenwerkings- verbanden. Voordat hij zich fulltime op zijn eigen onderneming stortte, studeerde hij af als opsporings- criminoloog en werkte hij als coördinerend adviseur bij de AIVD aan de digitale weerbaarheid van de Nederlandse rechtsstaat. Pepijn gelooft in de kracht van samenwerking en voelt zich net zo goed thuis in een boardroom als achter een console.

Elsine van Os
 
CEO & Founder Signpost Six
 

Toon meerToon minder

Elsine is een thought leader op het gebied van insider risk en heeft een educatieve en professionele achtergrond in psychologie, inlichtingen en security. Elsine heeft gewerkt aan spraakmakende opdrachten voor het Nederlandse Ministerie van Defensie en Shell International, waar ze wereldwijd verant- woordelijk was voor de beoordeling van veiligheids- dreigingen op land-, activa- en individueel niveau. Elsine heeft in verschillende hoedanigheden in meer dan 50 landen gewerkt. In haar werk heeft ze methodologieën ontwikkeld en uitgevoerd om het beveiligingsbewustzijn en de risicobeoordelings- vaardigheden van management- teamleden en werknemers te ontwikkelen.

Vivienne Zuurmond
CISO HagaZiekenhuis
 

Toon meerToon minder

Vivienne is al 14 jaar werkzaam bij het HagaZiekenhuis in verschillende rollen. De afgelopen 5 jaar is ze verantwoordelijk voor informatiebeveiliging in de rol als Chief Information Security Officer. Onder haar begeleiding is het HagaZiekenhuis in 2020 als derde niet academisch ziekenhuis gecertificeerd op de NEN7510 en ISO27001. Door te sturen op het ISMS levert ze een bijdrage aan de patiëntenzorg. In haar optiek moet de patiënt er op kunnen vertrouwen dat zijn/haar gegevens veilig zijn. Het is een essentieel onderdeel van de behandeling dat informatie beschikbaar, juist en vertrouwelijk is.

Fleur van Leusden
Bestuurslid
Dutch Institute for Vulnerability Disclosure

Toon meerToon minder

Fleur van Leusden heeft jarenlange ervaring met verschillende aspecten van security. Zij deed onder meer onderzoek naar de security van zelfrijdende auto’s en bestuurders- ondersteunende systemen (ADAS), werkte bij de Nationale Politie, is bestuurslid bij Dutch Institute for Vulnerability Disclosure (DIVD) en CISO voor de Autoriteit Consument en Markt. Zodoende heeft zij brede kennis en ervaring in het security domein met zowel praktische en operationele aspecten als bestuurlijke vraagstukken.Jan Paul Dekker
CTO
NL-ix
 

Toon meerToon minder

Jan Paul werkt al met computers sinds zijn vader een programmeerbare TI-59 mee naar huis toen hij 11 jaar oud was. Al sinds 1989 is Jan Paul gefascineerd door het internet door de mogelijkheden om mensen en computers over de hele wereld met elkaar te verbinden. Met zijn jarenlange ervaring in IT houdt Jan Paul ervan om mooie applicaties te bouwen met een professioneel team.

Jort de Boer
Regional Manager
Netskope
 

Toon meerToon minder

Jort heeft de afgelopen 10 jaar in de IT sector gewerkt in verschillende rollen en sectoren. Begonnen vanuit de netwerk en UC&C kant van de IT is Jort nu actief met de marktontwikkeling van het cloud security platform van Netskope in de Nederlandse markt.

Vinood Mangroelal
EVP
KPN Health

Toon meerToon minder

Vinood weet als geen ander wat er in de zorg speelt. Zo helpt hij zorginstellingen met hun digitale transformatie. Dat geeft de zorg kansen om bijvoorbeeld nieuwe ruimte in personeelsplanning te creëren voor extra tijd en aandacht. Tegelijk zorgt die digitalisering er ook voor dat security steeds belangrijker wordt. Een thema waar Vinood inmiddels goed in thuis is. Van origine bewegingstechnoloog en bedrijfskundige, heeft Vinood gedurende zijn carrière in verschillende rollen in het bedrijfsleven gewerkt. Steeds was er een connectie met zorg, digitale transformatie, innovatie en verandermanagement. Daarnaast is Vinood lid van de Raad van Toezicht van Jong JGZ.

Lisette Oosterbroek
EVP
KPN Security

Toon meerToon minder

Lisette is een verschilmaker en een changemaker met impact. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als leider in diverse rollen in zowel de IT- als telecomindustrie. Van internationale dienstverlening, business improvement en innovatie tot aan de meest complexe transformatie trajecten. In het speelveld van Business – Human – Tech voelt zij zich als een vis in het water. Met een rugzak vol ervaring, passie om het maximale uit organisaties te halen en focus op vooruitgang, geeft zij nu bezielend leiding aan KPN Security. Om samen het verschil te maken voor een veiliger Nederland, waarbij digitalisering niet zonder digitale weerbaarheid kan. En het fundamentele geloof dat je dit alleen samen bereikt!Erno Doorenspleet
VP Security Strategy
KPN Security
 

Toon meerToon minder

Erno Doorenspleet heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van cybersecurity. Sinds 2020 is hij Vice President Security Strategy van KPN Security, maar in zijn vrije tijd noemt hij zichzelf een ‘security evangelist.’ Het cybersecurityvak loopt als een rode draad door zijn carrière. In 2002 begon hij bij ABN AMRO als Manager IT Production & Infrastructure. Bij IBM werkte hij veertien jaar in diverse security en management functies. Door de jaren heen heeft Erno zich gespecialiseerd in thema’s als security- en risicomanagement, governance, cloudcomputing en het Internet of Things. Hij is een ervaren spreker op deze onderwerpen op nationale en internationaal bijeenkomsten. Zijn visie op cybersecurity is pragmatisch en reëel. “Met paniek zaaien komt niemand verder.”

John van Dorst
 
Manager CIA
KPN Security
 

Toon meerToon minder

John heeft in de afgelopen 21 jaar voor KPN in uiteenlopende functies gewerkt, van management tot consultancy en techniek op de domeinen telco, IT en security. Hij leidt het groeiende CIA-team bestaande uit zeer ervaren en bekwame beveiligingsprofessionals. CIA staat voor Cyber Assessments, Incident Response & Advisory. Met zijn team adviseert en helpt hij dagelijks klanten inzake strategie, risico, compliance en cyber weerbaarheid. Hij spreekt met passie en trots over zijn vak; Op Twitter noemt hij zich dan ook security evangelist.

Hoogtepunten NLSecure[ID]NLSecure[ID] September 2022

Heb jij NLSecure[ID] September 2022 gemist? Geen probleem: wij zetten de hoogtepunten voor je op een rij.

Cyber Security Perspectives

De nieuwste editie van het magazine Cyber Security Perspectives is beschikbaar.

Capture The Flag
 

De CTF Challenge is een vast onderdeel van NLSecure[ID].

On-demand programma NLSecure[ID] 2022 Choose, stream & let's talk about it!

NLSecure[ID] januari 2022 ligt achter ons, en het was weer een groot succes. Vanuit een speciaal ingerichte studio verzorgde KPN Security elke dag een aantrekkelijke liveshow met 2 spectaculaire live talks. Het evenement gemist of geen genoeg gekregen? Doe je te goed aan onze onze on-demand sessies. Algemene security talks, voor een, managementdoelgroep (Green Track) of technische doelgroep (Black Track).Martijn van de Beek
Directeur Hoffmann

Mark de Groot
Ethical hacker KPN RedTeam

Sabyne van Mourik
Manager Business Development KiwaDeze bedrijven hebben zich al ingeschrevenMeer weten over NLSecure[ID]?

NLSecure[ID] is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét securityevenement van Nederland. Er is een meerdaags live-event in januari en een online event in september. Tijdens deze events word je bijgepraat over relevante en actuele security- en marktontwikkelingen. Gerenommeerde experts delen hun expertise, zodat je nieuwe inzichten opdoet om je security naar een hoger niveau te tillen.

Cybercriminaliteit heeft een enorme impact op onze samenleving en economie. Geen enkele organisatie kan deze complexe problematiek op eigen kracht oplossen. Dit vereist een gezamenlijke inspanning vanuit de gehele securitycommunity. Alleen als we de krachten bundelen en kennis uitwisselen, kunnen we een vuist maken tegen cybercriminelen.

Daarom organiseert KPN Security twee keer per jaar NLSecure[ID]. Diverse bekende securityexperts en topsprekers uit binnen- en buitenland delen tijdens de evenementen hun expertise en kennis met u.

Security gaat de gehele IT-community aan. Daarom hanteren we bij de evenementen het motto: ‘Security, let’s talk about it’. We hebben een programma ontwikkeld dat voor iedereen interessant is. De informatie die we aanreiken is daarmee geschikt voor een breed security-minded publiek: van IT-manager, securitymanager of CISO tot riskmanager of securityengineer. Maar ook ethical hackers en studenten.
In de zomereditie van NLSecure[ID] staat het thema “Let’s Prepare!” centraal.
NLSecure[ID] wordt doorgaans aan het begin van het jaar georganiseerd en biedt een meerdaags programma. De September Edition duurt slechts één dag, met een live programma van anderhalf uur. Lekker compact dus, en daarmee extra toegankelijk. Het event heeft bovendien inhoudelijk een iets andere insteek. Tijdens deze zomereditie is het centrale thema ‘Lets Prepare!’. 

De September Edition van NLSecure[ID] is een informatieve talkshow onder leiding van presentator Joost Hoebink. Daarbij sluiten verschillende toonaangevende experts uit de Nederlandse securitywereld aan als tafelgast. Zij delen hun ervaringen uit de praktijk. Welke incidenten hebben de experts meegemaakt? En wat kun jij daarvan leren?   

Naast deze liveshow biedt KPN Security een on-demandprogramma. Alle sessies en talks van vorige NLSecure[ID] edities zijn eveneens terug te kijken. 

Jazeker. NLSecure[ID] is gericht op verschillende IT-doelgroepen. Net als bij het fysieke evenement vinden we het belangrijk dat de online variant aansluit op uw interesses. U bepaalt zelf welke talks u digitaal bijwoont en op welke dag u deze bekijkt. Alle live sessies zijn na afloop terug te kijken. 
We hebben voor NLSecure[ID] een gebruiksvriendelijk online platform opgezet. Daarop vindt u uiteraard het programma, de livestream en alle talks.

Het platform gaat live op 20 september om 10.00 uur, een aantal uur voor de aftrap van NLSecure[ID].

Let op! U heeft alleen toegang tot het platform via uw persoonlijke deelnamelink. Deze ontvangt u na het aanmelden.

Of u nu klant bij KPN Security bent of niet, ons securityevenement is voor iedereen gratis. We zien het namelijk als een belangrijke service om heel Nederland te informeren over de laatste securityontwikkelingen.

NLSecure[ID] is een initiatief van KPN Security, de grootste IT-securityspecialist van Nederland.

NLSecure[ID] wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners
Schrijf je nu in voor
NLSecure[ID] op 24, 25 & 26 januari 2023