Hulp nodig?
Bel KPN Zakelijk: 0800-0403 (24/7 gratis bereikbaar)

Overstappen naar zakelijk mobiel

Uw telefoonnummer behouden is gratis.

 • Naadloze overstap
  KPN doet de opzegging bij uw huidige provider.
 • Gratis nummerbehoud
  Uw telefoonnummer wordt op de KPN SIM-kaart geactiveerd.
 • Vervroegd overstap aanvragen
  Vanaf 120 dagen voordat uw abonnement afloopt kunt u de overstap aanvragen.

Hoe werkt nummerbehoud?

Stap 1

Nummerbehoud aanvragen
In de tweede stap van uw bestelling vult u het 06-nummer in dat u wenst te behouden.

Stap 2

Bevestiging
Bevestiging
Binnen 4 kantooruren krijgt u per mail en SMS de bevestiging van nummerbehoud.

Stap 3

SIM-Kaart wisselen
SIM-kaart wisselen
Op de overstapdag plaatst u de KPN SIM-kaart. U wordt per mail over de datum geïnformeerd.

Nummerbehoud aanvragen met:

Abonnement met telefoon
Sim Only

Waarom overstappen?
Zorgeloos ondernemen met KPN Zakelijk

Is uw mobiele verbinding instabiel? Hebt u niet overal bereik? Ervaart u slechte zakelijke service? Dat staat ondernemen flink in de weg! Bij KPN onderneemt u zorgeloos. Dat is bewezen!

WUA

Door WUA zijn wij beoordeeld als "favoriet van ondernemend Nederland". Voor zowel Kleinzakelijk Internet, Bellen & TV als voor Kleinzakelijk Mobiel.

Wanneer is de overstapdag?
Naar KPN overstappen is eenvoudig

Aanvraag
U ontvangt per mail bericht over de overstapdatum. De overstapdatum is afhankelijk van het opzegtermijn en de einddatum van uw huidige contract. Nog een contract bij uw huidige provider? Zet dan de overstapwekker. Wij laten u op tijd weten wanneer u kunt overstappen en welke voordelen u bij KPN krijgt.

Verwerking
Het overzetten van uw telefoonnummer gebeurt altijd op werkdagen tussen 08:30 en 14:00 uur.

Activatie
U plaatst de KPN SIM-kaart op de overstapdag als de verbinding van uw huidige provider wegvalt. Vanaf dit moment staat uw telefoonnummer op de KPN SIM-kaart.

Nog niet contractsvrij?

Meld u vrijblijvend aan voor de overstapwekker. U krijgt bericht wanneer u kunt overstappen.

Overstappen naar KPN Zakelijk

Van consument naar zakelijk

Naar KPN overstappen

Het is eenvoudig om naar KPN Kleinzakelijk over te stappen. Bij de aanvraag van het zakelijk mobiel abonnement hebt u de mogelijkheid om nummerbehoud aan te vragen. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail bevestiging van de aanvraag.

Abonnementen bekijken

Al klant van KPN?

Als uw abonnement al bij KPN is ondergebracht, is de overstap via de verlengomgeving van KPN Kleinzakelijk aan te vragen. Door het invullen van uw telefoonnummer komt u in de zakelijke omgeving. Hier kiest u het gewenste zakelijke abonnement. Dit kan een abonnement met telefoon zijn of een Sim Only.

Zakelijk verlengen

Meer informatie over mobiel abonnementen

Weet u genoeg over nummerbehoud? Lees verder om meer over de zakelijk abonnementen van KPN te ontdekken.

Meer over abonnementen
Toestel Vervangservice
Razendsnel 4G internet
Geen BKR-registratie
24/7 klantenserviceCombineer voor extra voordeel

Door verschillende producten van KPN te combineren krijgt u meer voordelen. En hoe meer u combineert, hoe groter de voordelen zijn.

 • Elke maand extra korting op uw abonnement
 • Meer data en belminuten
 • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer

Goed om te weten

Wanneer u van uw huidige provider naar KPN kunt overstappen is per situatie verschillend. Een belangrijke factor bij het overstappen is de einddatum van het contract bij uw huidige provider. Een andere factor is de contractsvorm. Als u een consumenten abonnement hebt is uw opzegtermijn 1 maand. Als u een zakelijk abonnement hebt is uw opzegtermijn 3 maanden.

Voorbeeld
De eindatum van uw huidige contract is 1 september 2018. U hebt een zakelijk contract (opzegtermijn van 3 maanden). Op 1 juli 2018 vraagt u de overstap naar KPN aan met nummerbehoud. Omdat uw abonnement over 2 maanden afloopt is de aanvraag tot overstap naar KPN mogelijk. Dit mag namelijk al 120 dagen van te voren. Op 1 oktober gaat de overstap daadwerkelijk plaatsvinden. Dit is namelijk 3 maanden nadat u de aanvraag tot overstap hebt gedaan. Op de overstapdag plaatst u de KPN SIM-kaart.

Als u bij de overstap naar KPN een nieuwe telefoon bij het abonnement neemt krijgt u de telefoon al binnen enkele dagen geleverd. Totdat uw KPN-abonnement geactiveerd is kunt u de simkaart van uw huidige provider in de telefoon gebruiken.
Overstappen met nummerbehoud van prepaid naar KPN Zakelijk is geen enkel probleem. Om nummerbehoud aan te vragen geeft u in de eerste stap van uw bestelling aan dat u een telefoonnummer wilt behouden.

Als u overstapt naar KPN of een andere aanbieder moet u rekening houden met verschillende zaken. KPN verwijst u graag naar een adviespagina voor overstapadvies. Zo voorkomt u een lange dienstonderbreking of een periode met dubbele facturen. Controleer ook of en hoe u uw telefoonnummer kunt meenemen voor uw nieuwe abonnement.

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten