Digitale transformatie in
de zorg zet door

Hoe kunnen wij helpen?

Samen met zorgorganisaties in heel Nederland werken we aan de digitale transformatie in de zorg. Tijdens de coronaperdiode wisten we al razendsnel de omslag te maken naar digitale zorg en zo een deel van de essentiële zorg voor patiënten en cliënten in stand te houden.

Nu is het tijd om samen door te pakken. Verder te gaan met wat we geleerd hebben. Want digitalisering, helpt zorgorganisaties vooruit.

Meer weten? Download onze whitepaper over Digitalisering in de Zorg.

Download whitepaper

Waarom moeten we nu doorpakken met digitale zorg?

zorgmedewerkers

Medewerkers slim inzetten

Zorg die (digitaal) altijd door kan gaan, ook als instellingen gesloten zijn. Zorg op afstand is wendbaar, flexibel én bespaart kosten.

wendbaarheid

Wendbaarheid vergroten

Meer wendbaarheid in de zorg is nodig om het in de toekomst mogelijk te blijven maken. Dankzij corona weten we dat dit kan.

patiënt centraal

Patiënt centraal stellen

Patiënten hoeven minder lang te wachten, worden sneller en beter geholpen en geven een hogere waardering voor digitale zorg.Hoe wij naar de toekomst kijken

We geloven dat digitale oplossingen een belangrijke rol spelen in het kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en toegankelijk houden van de zorg voor toekomstige generaties.

Daarom faciliteren we zorgorganisaties bij hun digitale transformatie. We ontzorgen door ICT beheer integraal over te nemen, helpen bij de realisatie van zorg op afstand én ontwikkelen gevalideerde eHealth oplossingen die voldoen aan strikte veiligheidseisen.

Dat doen we niet alleen, maar samen met zorgprofessionals en partners. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector zijn wij dé ICT-partner voor de zorg.

De oplossingen van KPN Health

KPN Health biedt een breed scala aan producten en dienstverlening voor de zorg. Deze diensten werken op Smart Combinations, onze full-service oplossing voor grote organisaties. Voor eerstelijns zorgverleners bieden we een andere oplossing, KPN EEN MKB voor de zorg.

ZorgCloud

Werk samen in een beveiligde omgeving met zorginstellingen, zorgprofessionals, patiënten en ICT-leveranciers.

ZorgVrij

De juiste combinatie van zorgdomotica met vaste en mobiele alarmering, slimme sensoren, cameratoezicht en leefcirkels.

ZorgMessenger

Veilig e-mailen, chatten en videobellen met de computer, een tablet of een smartphone voor zorgverleners en cliënten.

Health Exchange

Koppel en ontsluit informatie uit het EPD en applicatielandschap met andere zorgnetwerken. Voor zorg waarin de patiënt centraal staat.


Hoe kunnen we jouw zorginstelling helpen?
Onze oplossingen per zorgsector

Ziekenhuizen en
klinieken

Koppel de digitale werkplek aan al je (cloud)applicaties of het EPD. Ziekenhuisapparatuur wordt steeds slimmer, maar ook steeds beter beveiligd tegen cybercrime.

Verpleeghuizen en thuiszorg

In de verpleging is liefdevolle zorg en de personeelsplanning een grote uitdaging. Nieuwe digitale middelen kunnen hierbij ondersteunen.

Eerstelijns
zorgverlener

Ontdek hoe eerstelijns zorgverleners zoals fysiotherapeuten, huisartsen, psychologen en verloskundigen de efficiency van hun praktijk en patiëntenzorg kunnen verbeteren.

Meer weten over KPN Health?
Neem contact op met onze zorgadviseurs

Neem contact met ons op