Ga versneld vooruit

Technologische ontwikkelingen gaan bijzonder snel. Digitalisering is in een stroomversnelling geraakt. Elementen van werk veranderen; waar het gedaan wordt, hoe het gedaan wordt en wie het doet. Wat betekent dit voor uw bedrijf of organisatie? In een 1-op-1 of themasessie zet u samen met KPN de volgende stap in uw digitalisering.

Neem contact met ons op

  • Ga in gesprek met experts van KPN en zijn partners.
  • Uniek programma toegesneden op uw organisatie.
  • Boek direct concreet resultaat.

Samen kansen pakken

Digitalisering biedt veel kansen. Nieuwe diensten ontstaan. Bijvoorbeeld om eindklanten beter te bedienen, operationele processen efficiënter te maken of medewerkers optimaal te laten samenwerken. ‘Hoe pak ik dat aan?’ ‘Hoe doen andere sectoren dit?’ ‘Waar begin ik?’ ‘Waar moet ik rekening mee houden?’ ‘Met wie zoek ik de samenwerking op?’ In de Digital Dutch Xperience gaan we samen vragen beantwoorden en kansen verzilveren.

Focus op uw business

De focus ligt in de Xperience altijd op de uitdaging die bij uw bedrijf of uw organisatie speelt. Bijvoorbeeld verandering in werkplekbehoefte, samenwerken of security. Maar ook het beveiligen van netwerken of het verkennen van kansen die 5G, IoT of zorg op afstand biedt.

Ervaar de kansen van nieuwe technologie

In de Xperience organiseren we ook thema- en demosessies. In laagdrempelige en informatieve sessies gaan we in op bijvoorbeeld 5G, Cloud, Werkplek, Netwerken en Security. We relateren deze aan onze dienstverlening en slimme combinaties. U krijgt meer inzicht in de trends waarmee u nu al te maken hebt. We verkennen kansen en u krijgt handvatten om deze te verzilveren. Kom zien, ervaren en sparren!

Uw Xperience met concreet resultaat

Uw belangrijkste vragen verkennen we in een persoonlijk gesprek. Vervolgens stellen KPN en zijn technology partners úw Xperience samen. Dit geeft u het beste en meest concrete resultaat. U bepaalt wie vanuit uw bedrijf of organisatie aansluiten.

Start de versnelling vandaag nog
Wilt u weten wat een Xperience voor u kan betekenen?

Meld u dan vandaag nog aan

Hebt u interesse in een thema- of demosessie? Kijk meteen op onze evenementenpagina.