The Digital Dutch Xperience

Digitalisering is in een stroomversnelling geraakt. Allerlei elementen van werk veranderen: waar het gedaan wordt, hoe het gedaan wordt en door wie. Wat betekent dit voor jouw bedrijf of organisatie?

Zet de volgende stap in je digitalisering met een 1-op-1- of themasessie in The Digital Dutch Xperience. Maak vandaag nog een vrijblijvende belafspraak.

Neem contact op
partners

Beantwoord complexe vraagstukken samen met experts van KPN en partners.

maatwerk

Volg een uniek programma toegesneden op de wensen van jouw organisatie.

resultaat

Boek concrete resultaten waar je direct mee verder kan in de praktijk.

Pak samen kansen

Door digitalisering ontstaan veel nieuwe diensten. Bijvoorbeeld om eindklanten beter te bedienen, operationele processen efficiƫnter te maken of medewerkers optimaal te laten samenwerken. In de Xperience kijken we samen waar kansen liggen voor jouw business. En pakken we die.

Focus op uitdagingen

De focus ligt in de Xperience altijd op de uitdaging die bij jouw bedrijf of jouw organisatie speelt. Bijvoorbeeld verandering in werkplekbehoefte, samenwerken of security. Maar ook het beveiligen van netwerken of het verkennen van kansen die innovaties bieden, zoals 5G.

Ervaar nieuwe diensten

In de Xperience organiseren we ook thema- en demosessies. In laagdrempelige en informatieve sessies gaan we in op bijvoorbeeld 5G, cloud, werkplek, netwerk en security. We relateren deze aan onze dienstverlening en slimme combinaties. Je krijgt meer inzicht in de trends waarmee je nu al te maken hebt.

Boek concreet resultaat

Je belangrijkste vragen verkennen we in een persoonlijk gesprek. Vervolgens stellen KPN en zijn technology partners jouw Xperience samen. Dit geeft je het beste en meest concrete resultaat. Jij bepaalt wie vanuit jouw bedrijf of organisatie aansluiten. Je gaat gegarandeerd met antwoorden naar huis.

Eerst verder rondkijken? Ontdek onze evenementen en terugkijkwebinars.

Versnel je business met The Digital Dutch Xperience
Maak nu een vrijblijvende belafspraak

Neem contact op