Xperience

Ga vooruit met de KPN Digital Dutch Xperience

Kom naar de KPN Digital Dutch Xperience en ontdek in 1 dagdeel hoe uw bedrijf meer kan profiteren van digitalisering. Zet samen met KPN en zijn partners in een op maat gemaakte sessie de volgende stap in uw digitale transformatie.


Samen kansen pakken

Digitalisering biedt veel kansen. Kansen om de klanttevredenheid te verhogen, de concurrentie voor te blijven of om beter samen te werken en processen te optimaliseren. Maar hoe pakt u dat aan? Waar begint u? En waar moet u allemaal rekening mee houden?

Bent u klaar voor versnelling in uw digitale transformatie, dan organiseren we graag een KPN Digital Dutch Xperience voor u. In een sessie die we specifiek toesnijden op uw organisatie, diepen we samen een thema of vraagstuk rondom digitale transformatie uit.

Een vraagstuk kan bijvoorbeeld zijn: ‘Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers veilig gebruik maken van nieuwe technieken en (gratis) ICT-tools? Of ‘Hoe kan ik mijn time-to-market verkorten door de inzet van digitale middelen’? U bepaalt en wij zorgen ervoor dat de relevante experts van KPN én van onze partners aanwezig zijn.Concreet resultaat

Tijdens de Xperience wordt u geïnspireerd en uitgedaagd. En elke sessie leidt ook tot een concreet eindresultaat. Afhankelijk van uw behoefte kan dit bijvoorbeeld een high-level visie of roadmap zijn of een idee voor een nieuw te ontwikkelen concept.Mensen zijn de succesfactor

De mensen in uw organisatie zijn een bepalende factor in het slagen van uw digitale transformatie. Hoe zorgt u ervoor dat uw mensen niet alleen mee kunnen, maar ook mee willen met de stappen die u zet? Samen met experts op dit gebied bekijken we hoe u de juiste omstandigheden voor succes creëert.

KPN Digital Dutch Xperience beleven?

Een KPN Digital Dutch Xperience duurt ongeveer 4 uur. In overleg bekijken we welk dagdeel voor u en uw team het beste past. Wilt u een sessie aanvragen, neem dan contact op met uw accountmanager of vul onderstaand formulier in. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Aanmelden voor een Xperience

KPN Digital Dutch Xperience maatwerksessies zijn bedoeld voor grootzakelijke organisaties. Mocht u twijfelen of u tot de doelgroep behoort, vul dan toch het formulier in en dan kijken we samen wat er mogelijk is.


Locatie

KPN Digital Dutch Xperience
Röntgenlaan 75
ZOETERMEER