Bescherm uw organisatie tegen kostbare internetstoringen

Een internetstoring is zeldzaam maar kan helaas voorkomen. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf gewoon door kan draaien is een goed business continuity plan noodzakelijk. Dit voorkomt omzetverlies, gemiste deadlines, boetes of ontevreden klanten.

KPN biedt KPN EEN MKB internetklanten een eenvoudige maar effectieve failover oplossing: 4G Back-up. Zodra uw internet last heeft van een storing schakelt uw router over op het supersnelle mobiele 4G-LTE netwerk van KPN. Zo is uw bedrijf altijd online en liggen kritische bedrijfsprocessen nooit stil.

De voordelen van 4G Back-up

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Altijd online, ook als uw vaste internet even niet werkt.

Cost control

Cost control

Geen omzetverlies doordat dat u niet kunt werken of verkopen.

Continuïteit

Continuiteït

Kritieke processen lopen door, zelfs tijdens een internetstoring.

Gemak

Gemak

Uw modem schakelt automatisch over naar 4G als dat nodig is.Advies nodig?
Wij bellen u graag binnen 1 werkdag terug.

Wat is 4G Back-up?

4G Back-up is een failover oplossing van KPN EEN MKB internet. Die voorkomt dat uw bedrijf tijdelijk zonder internet komt te zitten, door bij een storing automatisch over te schakelen op een mobiele 4G internetverbinding. Uw bedrijf en medewerkers merken hier niks van. Als de storing verholpen is schakelt u weer terug op de vaste verbinding.

Hoe werkt 4G Back-up?

U krijgt van ons een 4G dongel met simkaart. Deze steekt u in uw KPN V10 of KPN Box 12 modem. Zodra zich een internetstoring voordoet schakelt de modem zelf over op het snelle mobiele 4G LTE netwerk van KPN. Al uw apparaten blijven gewoon verbonden met internet. Voor KPN EEN MKB internet klanten is 4G Back-up en de bijbehorende dongel gratis.

Ontdek 4G Back-up van KPN Zakelijk

Andere oplossingen van KPN EEN MKB

Veilig online

Veiligheid is een topprioriteit voor uw bedrijf. Daarom ontvangt u bij KPN EEN MKB internet standaard een web- en DNS-filter op al uw internetverkeer en antivirussoftware.

Werkplek in de cloud

Samenwerken via Microsoft Teams en Office 365? Het wordt nog makkelijker wanneer u uw bedrijfssoftware koppelt aan uw zakelijke internetverbinding. Ontdek de mogelijkheden van de cloud.

Altijd verbonden

Natuurlijk wilt u overal kunnen werken. Thuis, op kantoor en ook onderweg. Ontdek hoe KPN EEN MKB uw werk en dat van uw collega’s nog flexibeler maakt.

Advies nodig over business continuity oplossingen?

Wij helpen u graag in een adviesgesprek.

Bel mij terug