Altijd verbonden met 4G Back-up

Uw internetverbinding is voor uw bedrijf onmisbaar. Contact met collega’s, klanten en leveranciers, alles vindt online plaats. Op uw internetverbinding vertrouwt u. Totdat een storing plotseling alles onderbreekt. Hoe voorkomt u dat uw business stilvalt?

Met 4G Back-up schakelt uw modem automatisch over naar het 4G mobiele netwerk zodra uw vaste verbinding wegvalt. U blijft gewoon gebruik maken van uw internet, mail, telefoon en pin. Laat niets uw succes in de weg staan. Blijf altijd verbonden met 4G Back-up.

Advies of bestellen?
Wij bellen u graag binnen 1 werkdag terug.

Bekijk de webinar over continuïteit

Hoe zorgt u ervoor dat u in business blijft, in welke situatie dan ook? Wat helpt u en welke factoren beïnvloeden dit? Experts praten u bij in de exclusieve Digital Dutch webinar over altijd verbonden zijn en 4G Back-up.

KPN EEN MKB voor bedrijven met ambitie

Een internetabonnement met aparte firewall en back-up service, die u allemaal los monitort. Wat als het makkelijker kan? Voor bedrijven met ambitie is er KPN EEN MKB: een pakket dat diensten samenbrengt voor continuïteit in uw bedrijf. Met extra veilig internet als solide basis van KPN EEN MKB, inclusief een vast IP-adres en 4G Back-up. En bij problemen staat een servicemonteur binnen 8 kantooruren bij u op de stoep. Maak altijd verbonden zijn vanzelfsprekend. Ontdek KPN EEN MKB.

Advies of bestellen?
Neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

De voordelen

  • 4G Back-up
  • Vast IP-adres
  • Beveiligde pinverbinding
  • Extra veilig internet
  • Voor callcenter en receptie
  • Vast en mobiel integratie
Nu 12 maanden korting
Internet + 4G Back-up
40,- /mnd60, /mnd-

Veelgestelde vragen over 4G Back-up

Met 4G Back-up krijgt u een 4G-dongel en data SIM-kaart. Dit kunt u eenvoudig op uw V10 modem aansluiten. Indien de vaste internetverbinding verbroken wordt door een storing schakelt de 4G Back-up automatisch in. U bent dan online zoals gewoonlijk (via Wi-Fi en/of bekabeld). Het enige verschil is dat het modem op dat moment niet meer met het vaste maar met het mobiele netwerk verbonden is. Zodra de storing verholpen is schakelt het modem weer over naar het vaste netwerk.
4G Back-up zit standaard bij KPN EEN MKB Internet. Gebruik van de dienst is ook kosteloos. Op de factuur staat 4G Back-up wel benoemd. Er worden echter geen kosten voor 4G Back-up in rekening gebracht.
Nee, 4G Back-up mag uitsluitend gebruikt worden in combinatie met het V10 modem van KPN in geval van een internetstoring waarbij de vaste internetverbinding niet werkt.