Hoe Internet of Things uw business gaat veranderen

Ontdek hoe Internet of Things van KPN uw apparaten nog slimmer maakt. Met onze IoT-oplossingen verzamelt, verstuurt en beheert u op een veilige en overzichtelijke manier data en vervormt u uw data gemakkelijk naar relevante inzichten. Benieuwd hoe IoT uw organisatie verder kan helpen? Wij gaan graag met u het gesprek aan.

Daarom Internet of Things


  • Efficiëntere bedrijfsvoering
    Bespaar tijd en kosten door uw bedrijfsproces slimmer te maken.
  • Verbeterde klantbeleving
    Gebruik informatie uit uw processen om uw klanten loyaler te maken.
  • Benut nieuwe kansen
    Genereer extra omzet door nieuwe inzichten te gebruiken voor business development.

Neem een voorsprong met de bouwblokken van KPN IoT

Sensoren, connectiviteit, data services, applicaties en security: de bouwblokken voor een succesvol IoT-project. Ontdek welke IoT-bouwblokken uw organisatie nodig heeft. Heeft u ze allemaal nodig? Geen probleem, u kunt bij ons ook terecht voor een end-to-end oplossing.

internet of things
internet of things

IoT Sensoren

Temperatuur controleren, de vulgraad meten of de status van open/dicht zien. Voor iedere denkbare toepassing zijn sensoren beschikbaar. U kunt kiezen voor sensoren die door KPN zijn getest, deze voldoen altijd aan de hoogste security eisen. Heeft u al sensoren en hardware? Geen probleem, wij sluiten ze aan en integreren ze in uw context.

internet of things

IoT connectiviteit

Elke uur een update en geolocalisatie? Of toch elke minuut? Uw wensen worden vertaald in de connectiviteit parameters. Denk hierbij aan batterijlevensduur, hoeveelheid data, snelheid van het netwerk en aantal berichten per uur. Naast het verschil in parameters heeft elke connectiviteitsvorm unieke kenmerken. Voor iedere IoT-project bieden wij passende connectiviteit en advies op maat.

internet of things

IoT data services

Onze data services bestaan uit decoding diensten, API’s en Data plugs. Deze onderdelen zijn makkelijk te combineren en als uw organisatie groeit, groeien ze moeiteloos met u mee. De decoding diensten van KPN Things laten verschillende sensoren met elkaar praten. API’s versleutelen uw data zodat het veilig kan worden verstuurd. En met Data Plugs kunt u de verzamelde data makkelijk uitlezen op elk gewenst platform.

internet of things

IoT applicaties

Lokaliseer uw bedrijfsmiddelen en visualiseer op een dashboard overzicht. Op één applicatie zijn alle IoT-bouwblokken zichtbaar. Samen met de ontwikkelaars worden het autorisatiebeleid, de alarmeringen en de service afspraken vastgelegd.
Nieuwsgierig wat Internet of Things voor uw organisatie kan betekenen?
Onze IoT-experts beantwoorden graag uw vragen

Neem contact met ons opAndere geïnteresseerden lazen de volgende IoT artikelen