Extra diensten voor vast bellen van KPN EEN MKB

De telefooncentrale

Kantoorprofiel

De telefooncentrale wordt gebruikt door de medewerkers van uw bedrijf. Met het kantoorprofiel kunnen uw medewerkers gebruik maken van vaste telefonie.

12,50

VaMo

Met vast-mobiel worden mobiele telefoons gekoppeld aan de telefooncentrale. Hierdoor kunnen mobiele gebruikers met het mobiele toestel de functionaliteiten van de telefooncentrale gebruiken.

5,-

Keuzemenu Pakket

Dit pakket biedt een meerlaags telefonisch keuzemenu (kies 1 voor, kies 2 voor etc.) waarmee u de beller automatisch naar de juiste afdeling, persoon of voicemail box kan laten doorschakelen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van 5 extra belgroepen en 5 doorschakelingen.

10,-

Fax2email

Deze groepsoptie biedt u de mogelijkheid om inkomende faxen als e-mail te ontvangen. Een inkomend faxbericht wordt hierbij omgezet naar een digitaal Tiff-bestand. Dit bestand wordt vervolgens doorgestuurd naar een e-mailadres naar keuze.

2,50

Standaardfuncties telefooncentrale

Belgroep

U kunt de (mobiele) nummers van een aantal medewerkers koppelen aan één groepstelefoonnummer. Indien u de Belgroep wilt gebruiken voor een mobiel nummer, is het nodig om de VaMo module af te nemen.

0,-

Nachtschakeling

De nachtschakeling is een automatische doorschakelmogelijkheid van uw inkomende telefonische verkeer voor buiten kantoortijden.

0,-

Bedrijfsvoicemail

Met bedrijfsvoicemail heeft u 1 voicemail voor uw vaste en mobiele telefonie. Het is ook mogelijk om uw voicemailbericht automatisch te verzenden naar een e-mailadres naar keuze. Indien u de Bedrijfsvoicemail wilt gebruiken voor een mobiel nummer, is het nodig om de VaMo module af te nemen.

0,-

Wachtmuziek

Als u telefonisch in gesprek bent op uw vaste of mobiele telefoon dan kunt u wachtmuziek activeren voor de wachtende persoon.

0,-

Beheer- en gebruikersinterfaceKPN MijnGesprek

Het kantoor in uw broekzak. Thuis en onderweg. Met deze app op uw mobiele telefoon regelt u altijd en overal uw gesprekken.

0,-

Receptie

De Receptie is software voor het beheren van inkomende gesprekken. Met deze oplossing kunt u de bereikbaarheid van uw bedrijf verder optimaliseren.

Vanaf
10,-

Call Center

Door gebruik te maken van de Call Center functionaliteit kunnen uw medewerkers klanten in wachtrijen plaatsen, hebben zij inzicht in de status van actieve gesprekken en kunt u door middel van rapportages inzicht verkrijgen in het belverkeer van uw bedrijf.

Vanaf
1,50

Software Integratie CRM

Software Integratie CRM integreert de telefonie van een gebruiker met CRM Softwaresystemen, zoals Microsoft Dynamics, AFAS Online, Exact en Salesforce.

3,-

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten