Overstappen naar zakelijk internet en bellen

Geen dag zonder internet, bellen & tv bij overstappen naar KPN.

Overstappen in 3 stappen

Stap 1

Pakket samenstellen

U stelt online uw pakket samen.

Stap 2

Activatiedatum kiezen

U kiest zelf de actievatiedatum: dit is de datum waarop u het internet kunt gebruiken.

Stap 3

Eenvoudig installeren

Zodra het pakket geleverd is kunt u het eenvoudig zelf installeren.

Bekijk onze internet, vast bellen en tv pakketten

Nog meer zakendoen?

Kies voor KPN EEN MKB

Met KPN EEN MKB combineert u eenvoudig de producten die u hebt. U krijgt 1 flexibel contract dat u eenvoudig kunt op- en afschalen. Geschikt voor bedrijven van 1 tot 150 medewerkers.

Hebt u beveiligingscamera's op uw werkplek of een netwerkprinter? Dan kan een vast IP-adres erg nuttig zijn.
Met KPN EEN MKB krijgt u een pakket op maat met 1 contract, 1 factuur en 1 aanspreekpunt - voor een vast bedrag per maand.
KPN EEN MKB groeit mee met de ontwikkeling van uw bedrijf. U kunt KPN EEN MKB gefaseerd inzetten door stap-voor-stap uw dienstverlening uit te breiden.
Zorgeloos ondernemen met KPN Zakelijk

Waarom overstappen?
Zorgeloos ondernemen met KPN Zakelijk

Is uw internetverbinding instabiel? Hebt u niet overal wifi? Ervaart u slechte zakelijke service? Dat staat ondernemen flink in de weg! Bij KPN onderneemt u zorgeloos. Dat is bewezen!

WUA

Door WUA zijn wij beoordeeld als "favoriet van ondernemend Nederland". Voor zowel Kleinzakelijk Internet, Bellen & TV als voor Kleinzakelijk Mobiel.

WINMAG

Internet, Vast Bellen & Mobiel van KPN EEN MKB is door WINMAG beoordeeld met een 8,7.

Wanneer is de overstapdag?
Naar KPN overstappen is eenvoudig

Aanvraag
U ontvangt per mail bericht over de overstapdatum. De overstapdatum is afhankelijk van het opzegtermijn en de einddatum van uw huidige contract. Nog een contract bij uw huidige provider? Zet dan de overstapwekker. Wij laten u op tijd weten wanneer u kunt overstappen en welke voordelen u bij KPN krijgt.

Verwerking
Het overzetten van uw telefoonnummer gebeurt altijd op werkdagen tussen 08:30 en 14:00 uur.

Activatie
U plaatst de KPN SIM-kaart op de overstapdag als de verbinding van uw huidige provider wegvalt. Vanaf dit moment staat uw telefoonnummer op de KPN SIM-kaart.

Nog niet contractsvrij?

Meld u vrijblijvend aan voor de overstapwekker. U krijgt bericht wanneer u kunt overstappen.Combineer voor extra voordeel

Door verschillende producten van KPN te combineren krijgt u meer voordelen. En hoe meer u combineert, hoe groter de voordelen zijn.

  • Elke maand extra korting op uw abonnement
  • Meer data en belminuten
  • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer

Goed om te weten

Dat kan in sommige gevallen. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
 en 7 dagen per week bereikbaar.

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor nummerbehoud. U kunt maximaal 2 telefoonnummers behouden. Gaat u naar een locatie met een ander netnummer, dan is nummerbehoud helaas niet mogelijk.
Gaat u verhuizen? Dan kunnen wij uw oude abonnement niet voor u opzeggen. U moet in dat geval zelf uw oude abonnement opzeggen. U kunt online een nieuw abonnement aanvragen bij KPN. Bij de online aanvraag kunt u aangeven dat u zelf het abonnement opzegt bij uw huidige provider.

Bij het aanvragen van uw online bestelling kunt u eenvoudig aangeven of u gebruik wilt maken van de zakelijke overstapservice.

Kies voor de overstapservice en ervaar:

  • Gemak: KPN regelt de opzegging bij uw huidige provider
  • Zekerheid: geen dubbele kosten
  • Onbezorgdheid: naadloze overstap

Als u overstapt naar KPN of een andere aanbieder moet u rekening houden met verschillende zaken. KPN verwijst u graag naar een adviespagina voor overstapadvies. Zo voorkomt u een lange dienstonderbreking of een periode met dubbele facturen. Controleer ook of en hoe u uw telefoonnummer kunt meenemen voor uw nieuwe abonnement.

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten