Eenvoudig zakelijk overstappen
naar KPN

Zakelijk overstappen naar KPN is veilig en eenvoudig. U zit geen dag zonder zakelijke diensten en profiteert altijd van de beste dienstverlening. Zorgeloos gemak: Tijdens uw overstap blijft uw bedrijf online en bereikbaar.

Bekijk diensten
Eenvoudig overstappen

Eenvoudig zakelijk overstappen naar KPN
Zakelijke Service
Gratis installatie
Glasvezel (indien mogelijk)
Gratis KPN Veilig

Veelgestelde vragen

Als u overstapt naar KPN of een andere aanbieder moet u rekening houden met verschillende zaken. We verwijzen u graag naar een adviespagina voor overstapadvies. Zo voorkomt u een lange dienstonderbreking of een periode met dubbele facturen. Controleer ook of en hoe u uw e-mailadres, telefoonnummers en apparatuur kunt meenemen naar uw nieuwe abonnement.

Tijdens uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik tijdens de bestelling op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw abonnement en extra's zoals tv-zenders voor u op aan de hand van uw gegevens. De voordelen:

 Wij zeggen uw oude diensten voor u op
 Uw nieuwe pakket wordt zorgeloos geïnstalleerd door onze monteur
 Geen dag zonder zakelijke diensten met naadloze overstap

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
 en 7 dagen per week bereikbaar.

Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor nummerbehoud. Let erop dat de aansluitdatum en de opzegdatum goed op elkaar aansluiten.  

Wilt u het huidige telefoonnummer niet behouden dan ontvangt u een nieuw telefoonnummer op uw adres en zal het huidige nummer worden opgezegd.

Gaat u naar een omgeving met een ander netnummer, dan is nummerbehoud helaas niet mogelijk.

Maakt u gebruik van een andere telecomaanbieder voor uw uitgaande gesprekken voor vaste telefonie en wilt u deze weer door ons afgehandeld laten worden? Geef ons opdracht om uw Carrier Pre Select uit te schakelen.

Telefonisch bestellen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.