Grootzakelijk - Ontdek de ICT-mogelijkheden van KPN


De snelle ontwikkelingen van het moment dwingen grote bedrijven om snel te reageren. Dat vraagt om wendbaarheid en innovatief vermogen. Met gedreven medewerkers die resultaten boeken. Niet voor niets is de digitale transformatie op het moment misschien wel het meest besproken onderwerp in boardrooms wereldwijd.

In de whitepapers "Werkplek in de cloud", "Uw medewerkers veilig mobiel" en "Tijd om de belofte van UC waar te maken" delen we onze visie op de reis naar de ideale werkomgeving. We laten zien hoe technologie de digitale transformatie in diverse sectoren mogelijk maakt.

Bekijk en lees wat klanten zeggen over hun ervaringen met de ICT-oplossingen van KPN. Laat u inspireren door de klantvideo's van NS, Zorgbalans en TBI. En ontdek wat de ICT-oplossingen van KPN voor u kunnen doen.

Bel of mail mij

Inspirerende klantvideo's

Video: KPN Werkplek bij de NS

De Nederlandse Spoorwegen en KPN werkten onlangs gezamenlijk aan 1 van de grootste ICT-projecten van dit moment: de uitrol van de ICT werkplekken voor alle medewerkers van de NS.

Video: Zorgbalans

Bij Zorgbalans is gekozen voor zelfsturing. Minder managers, meer zelfstandigheid en daardoor betere zorg. Met het Social Business Platform van KPN communiceren collega's sneller en efficiënter met elkaar.

Video: TBI

TBI is een netwerk van ondernemingen dat actief is in de bouw, installatie- en techniekbranche. Met Skype for Business stapt TBI over naar 1 platform om transparant met elkaar samen te werken.

Whitepaper: Tijd om de belofte van UC waar te maken

Vandaag de dag zijn we in staat om mensen veel vrijheid te bieden. Uw collega’s kunnen zelf beslissen waar ze willen werken, op welk moment en of ze dat doen met hun telefoon of laptop. Een vooruitgang. Want u kunt nu aan het werk op de manier die het beste bij u past.

Het is tijd om echt op een productieve en slimme manier te gaan samenwerken. We geven u in deze whitepaper een aantal tips om de implementatie in uw organisatie succesvol tot stand te brengen.

Download 'Maak belofte van UC waar'

Whitepaper: Werkplek in de cloud

Medewerkers verwachten van ICT op de werkplek een ‘consumer-like experience’. Hoe richt u uw ICT in op die toegenomen verwachtingen? Een werkomgeving in de cloud is een mooi begin.

De transitie van uw ICT naar een flexibel cloudmodel vereist een zorgvuldige aanpak, hands-on en verweven met uw specifieke werkprocessen. In deze whitepaper laten we zien hoe u deze ontwikkeling op gang brengt.

Download 'Werkplek in de cloud'

Whitepaper: Uw medewerkers veilig mobiel

De explosieve opkomst en adoptie van ICT-innovaties zoals de cloud, smartphones en tablets en unified communications hebben de manier van werken ingrijpend veranderd. In deze whitepaper leest u hoe ‘mobiele medewerkers’ veilig kunnen werken met de ICT-middelen waar ze gewend aan zijn en ook de voorkeur aan geven.

Download 'Uw medewerkers veilig mobiel'

Wat onze klanten zeggen

Klantcase: Euretco

Met KPN Werkplek kiest retailservice-organisatie Euretco voor focus op de core business. De ICT is uit handen gegeven aan KPN. Dit brengt rust, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Download de klantcase

Klantcase: Humares

De mensen van KPN weten ons inhoudelijk uit te dagen, wat zorgt dat we strategisch echt verder komen. Tegelijkertijd krijgen ze in een relatief korte tijd heel veel voor elkaar.

Download de klantcase

Klantcase: PostNL

Met KPN Werkplek hebben alle medewerkers in Nederland, België, Duitsland en de UK vanaf elk apparaat veilige toegang tot applicaties en bestanden.

Download de klantcase

Klantcase: Summa

Om klantgerichter te gaan werken, moest er een knop om. Daarvoor wilden we een partij met lef. KPN Consulting was de gids die we nodig hadden.

Download de klantcase

Wat experts over ons zeggen

Download de klantcase Management Team

MT: Management Team

KPN meest genoemd en gewaardeerd als digitale dienstverlener.

Meer over MT
Download de klantcase Giarte

Giarte

100% aanbeveling door klanten. In Giarte Outsourcing Performance 2015 & 2016.

Meer over Giarte
Metri

Metri

'Er zijn weinig aanbieders die zo goed in staat zijn om hun klanten een volledig geïntegreerde en veilige werkplek oplossing aan te kunnen bieden.' Quote door Kaj Wen, Director IT Benchmarking

Meer weten? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op