Digitale transformatie helpt organisaties te verbeterenKPN heeft een verbindende rol in de digitale transformatie van ondernemend Nederland. Wij helpen op drie niveaus: medewerkers, organisatie en klanten. Door snel, veilig en betrouwbare oplossingen te bieden, voegen we veel waarde toe. KPN begeleidt u hierbij door de hele journey naar digitale transformatie.

Digitale Transformatie

Leer uw klanten nog beter kennen


Van compleet nieuwe verdienmodellen tot slimmere bedrijfsprocessen: voor organisaties is veel winst te behalen met de inzet van nieuwe technologieën zoals Internet of Things (IoT).

Hiermee verbeteren ze hun bedrijfsvoering, versnellen ze klantinteractie en besparen ze op onderhoud en service. Door de inzet van deze nieuwe technologieën is een organisatie beter in staat haar klant te begrijpen en kan daardoor haar klant beter bedienen.

Internet of Things

Alles en iedereen slim verbonden. Van de slimme straatverlichting tot de connected cow.

Internet of Things als levensader voor winkeliers

quote paul kerkhof ccv
'Onze winkeliers hebben een grote behoefte om hun klant beter te leren kennen'

- Paul Kerkhof, Business Development Manager -


Bereid uw organisatie voor op de toekomst


Lagere kosten en toch vrij zijn om te innoveren, te versnellen en vooruit te kijken: het kan! ICT-managers boeken veel winst door kosten te flexibiliseren, de ICT-voorzieningen te consolideren en te kiezen voor een agile manier van werken.

Daarmee kan het ICT-team bovendien veel sneller inspelen op de vraag vanuit de eigen organisatie. En speelt de organisatie op haar beurt sneller in op kansen in de markt. KPN biedt verschillende manieren om organisaties te ondersteunen bij het omlaag brengen van hun TCO.


Digitaal Meesterschap

Lees in onze whitepaper wat er komt kijken bij een digitale transformatie.

Ontdek veilige en betrouwbare ICT van KPN

Organisaties die digitaliseren, moeten hun data steeds beter beschermen. Daarbij vertrouwt u op veilige en betrouwbare ICT. Met een gedegen securitybeleid dat zorgt voor maximale weerbaarheid. Met onze ICT-oplossingen zorgen we voor zekerheid, continuïteit en vooruitgang voor uw organisatie.

Digitale Transformatie

Haal het maximale uit uw medewerkers


Organisaties zijn 24/7 actief voor hun klanten. Dankzij digitalisering en de inzet van innovatieve technologie is het mogelijk om altijd en overal beschikbaar en bereikbaar te zijn. En zo een enorme verbetering in productiviteit te realiseren.

Medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel, zij zijn degene die zorgen voor een excellente klantervaring, voor innovatieve dienstverlening en onderscheidende producten. Door de inzet van nieuwe technologieën haalt u het maximale uit uw medewerkers.


Werkplek in de Cloud

Lees in onze whitepaper hoe u met KPN Werkplek in de Cloud overal kunt werken.

 

Digitale transformatie bij Nyenrode

Quote Nyenrode Remmelt Vetkamp

'De digitale revolutie in de wereld betekent ook een digitale revolutie in het onderwijs'

- Remmelt Vetkamp, CFO van Nyenrode -


Verschillende branches, verschillende oplossingen

zorg

Zorg

Voor steeds meer zorgverleners is het normaal om altijd en overal toegang tot informatie en interactie te hebben. De ICT oplossingen van KPN maken dit mogelijk.

overheid

Overheid

KPN is end-to-end dienstverlener voor de Rijksoverheid met verschillende ICT producten. Alle ‘Rijkswerkplekken’ worden beheerd in veilige Nederlandse datacenters.

Virtuele werkplek bij het openbaar vervoer

Maakindustrie

De Nederlandse maakindustrie ontwikkelt zicht tot een Smart Industry. ICT is cruciaal voor de digitalisering van de fabrieksomgeving.

Meer weten over digitale transformatie? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op