Digitale transformatie: pak de kansen


Door internet digitaliseert Nederland. Informatie is met 1 druk op de knop gevonden en gedeeld. Organisaties moeten zich onderscheiden om klanten te werven en goed performen om klanten te houden. Medewerkers maken het verschil, maar moeten wel kunnen samenwerken waar en wanneer ze willen. Daarin moet uw organisatie altijd veilig en beschikbaar zijn. KPN helpt u graag bij deze digitale transformatie. Uw klanten, de organisatie en medewerkers zijn daarbij het uitgangspunt.

  • Zorg dat uw organisatie altijd veilig en beschikbaar is
  • Bedien uw klanten optimaal en creëer nieuwe verdienmodellen
  • Laat medewerkers (samen)werken waar en wanneer ze dat willen


Bel of mail mij


Om te kunnen groeien, moet je zeker zijn van je zaakInnoveren, versnellen en experimenteren zijn tegenwoordig absoluut noodzakelijk voor organisaties. Maar dan wel in een veilige omgeving, zónder de continuïteit in de weg te staan. Met een toekomstbestendige cloudstrategie gaan flexibiliteit en betrouwbaarheid samen. Als daarnaast security verankerd in het bedrijfsproces wordt, bent u écht klaar voor de toekomst.


Digitaal Meesterschap

Hoe zet u producten sneller in de markt en maakt u service klantgerichter? We laten u zien wat er komt kijken bij een digitale transformatie en hoe u in uw sector technologie gebruikt.

KPN Hybrid Cloud Monitor 2017

De Hybrid Cloud Monitor is een jaarlijks terugkerend onderzoek naar de rol van hybride cloudoplossingen bij de digitale transformatie-inspanningen van Nederlandse grootzakelijke bedrijven en instellingen.

Door digitalisering kunt u uw klanten nog beter bedienenVoor organisaties is veel winst te behalen als ze nieuwe technologieën inzetten. Door nieuwe technieken begrijpt u klanten beter. Zo kunt u proactiever inspelen op de behoefte van uw klant en meer toegevoegde waarde leveren. En als u innoveert, kunt u zich richten op een efficiënte bedrijfsvoering en versnelt de klantinteractie.


Benut de waarde van data

Lees in de whitepaper hoe u met datamanagement uw organisatie kunt verrijken en wat de organisatorische consequenties zijn. Ook leert u wat datagedreven werken inhoudt en hoe u dat organiseert.

digitale transformatie

Big data is passé, het is nu big business

Door de digitalisering zijn er meer gegevens beschikbaar dan ooit. En die voeden geen individuele projecten meer, maar zijn de brandstof van de hele organisatie. Data drijven productie aan. Bepalen klanttevredenheid. Realiseren organisatiedoelen. Kortom: datamanagement is big business.Zet uw medewerkers in hun krachtDoor digitalisering en de inzet van innovatieve technologieën zijn medewerkers altijd en overal beschikbaar en bereikbaar. Zo kunnen medewerkers optimaal presteren en het beste uit zichzelf halen. Uw medewerkers maken hierdoor het verschil. Zij verzorgen een excellente klantervaring en dragen de innovatieve dienstverlening en onderscheidende producten uit.


Het nieuwe samenwerken

Lees in onze whitepaper hoe hoe organisaties kunnen profiteren van 'het nieuwe samenwerken'.

9 tips om je medewerkers gelukkig te maken

Gelukkige medewerkers vormen de basis van een gezond bedrijf. Ze zijn minder geneigd zich ziek te melden, presteren doorgaans beter en blijven langer in dienst. Ook niet onbelangrijk: ze zorgen voor een gezellige sfeer op de werkvloer. Maar hoe creëer je nu een werkomgeving waar iedereen fluitend bergen werk verzet? Een gouden formule bestaat helaas niet, goede tips gelukkig wél.

Daarom digitale transformatie van KPN

digitale transformatie

1e plek CIO 100

1e plek in de categorieën; IT-dienstverlening, Telecom, Mobility en Internet.

digitale transformatie

Digital Transformer

2e plaats FD Digital Transformers top 200.

digitale transformatie

100% CO2 neutraal

Wij zijn klimaatneutraal. 

digitale transformatie

Tevreden klanten

Bekijk onze klantcases
voor hun verhaal.


Verschillende branches, verschillende oplossingen

zorg

Zorg

Voor steeds meer zorgverleners is het normaal om altijd en overal toegang tot informatie en interactie te hebben. De ICT oplossingen van KPN maken dit mogelijk.

overheid

Overheid

KPN is end-to-end dienstverlener voor de Rijksoverheid met verschillende ICT producten. Alle ‘Rijkswerkplekken’ worden beheerd in veilige Nederlandse datacenters.

Virtuele werkplek bij het openbaar vervoer

Maakindustrie

De Nederlandse maakindustrie ontwikkelt zicht tot een Smart Industry. ICT is cruciaal voor de digitalisering van de fabrieksomgeving.

Meer weten over digitale transformatie? Vul onsformulier in.

Neem contact met mij op