Om te kunnen groeien, moet je zeker zijn van je zaak

Innoveren, versnellen en experimenteren zijn vandaag de dag absoluut noodzakelijk voor organisaties. Maar dan wel in een veilige omgeving, zónder de continuïteit in de weg te staan. Met een toekomstbestendige cloudstrategie gaan wendbaarheid en betrouwbaarheid hand-in-hand. Als daarnaast Security verankerd wordt in het bedrijfsproces, bent u écht klaar voor de toekomst.


Versnel uw digitale transformatie (whitepaper)

Hoe zet u producten sneller in de markt en maakt u service klantgerichter? Wij laten u zien wat er komt kijken bij een digitale transformatie en hoe u in uw sector gebruik kunt maken van technologie.

Download 'Digitaal Meesterschap'


Bescherm uw organisatie tegen digitale bedreigingen (whitepaper)

Iedere organisatie is een potentieel doelwit van cybercriminelen. Wat zijn voor u de grootste risico's? En hoe beschermt uw organisatie zich tegen deze risico's? Wij leggen het aan u uit in deze whitepaper.

Download 'Slimme beveiliging'


Breng snel zelf digitale diensten op gang (whitepaper)

Digitalisering maakt de ontwikkeling van apps en andere digitale diensten steeds relevanter voor organisaties. Snelheid is daarbij de beslissende factor. Hoe sneller bedrijven een idee omzetten in een app, hoe sneller ze gebruikers veelgevraagde nieuwe functionaliteiten bieden.

Download 'Continuous delivery'

Event: KPN ICT webinars

Blijf up-to-date met de KPN ICT webinars over state of the art security en cloudoplossingen. Leer tijdens ons webinars hoe u snel en wendbaar kunt anticiperen op hoge klantverwachtingen en hoe u uw organisatie maximaal weerbaar maakt tegen cybercrime.

Wanneer? 27, 28 & 29 juni, van 10.00 tot 11.30 uur.
Waar? Online

KPN-webinar

Ontdek de Hybrid Cloud van KPN

Innoveren, versnellen en experimenteren is anno nu pure noodzaak voor organisaties. Maar dan wel in een veilige omgeving, zónder de continuïteit in de weg te staan. KPN zorgt voor een flexibele ICT-infrastructuur én een moderne manier van werken waarmee uw ICT-afdeling de regie houdt.

Ontdek veilige en betrouwbare ICT van KPN

Organisaties die digitaliseren, moeten hun data steeds beter beschermen. Daarbij vertrouwt u op veilige en betrouwbare ICT. Met een gedegen securitybeleid dat zorgt voor maximale weerbaarheid. Met onze ICT-oplossingen zorgen we voor zekerheid, continuïteit en vooruitgang voor uw organisatie.

Zo gebruiken onze klanten Security- en Cloudoplossingen


Koninklijke Landmacht

Defensie werkt samen met bedrijven om in korte tijd nieuwe technologie te vertalen naar de praktijk. KPN realiseerde in 2 maanden MilSenZ, een sensor die vijandelijke bewegingen op grote afstand registreert.

PSV

PSV heeft een naam hoog te houden. Op het veld, maar ook online. De website is van groot belang. Maar liefst 90% van de kaarten wordt bijvoorbeeld via de site verkocht. Met KPN webhosting is de site in 16 jaar nog nooit offline geweest.

Meer weten? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op