Wilt u uw zakelijke simkaart aanvragen, activeren of blokkeren? Regel het eenvoudig en snel via de website of met de Zakelijke Klantenservice.

Uw simkaart activeert u eenvoudig online

Ga naar formulier

KPN EEN MKB

In MijnKPN Zakelijk kunt u onder "productoverzicht mobiel" alles vinden met betrekking tot uw simkaart.

Veelgestelde vragen

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor het ontvangen van meldingen op de display van uw telefoon.

  Om de simlock te verwijderen hebt u een unlockcode nodig. Om aan deze code te komen hebt u het IMEI-nummer van uw telefoon nodig. Dat is het serienummer van uw mobiele telefoon.

  Dit serienummer vraagt u op door de combinatie *#06# in te voeren in het toestel. Het IMEI-nummer zal dan verschijnen op uw display.

  U ontvangt een 3in1 simkaart welke geschikt is voor ieder toestel. Dit is een 'uitdrukbare' simkaart waar zowel een normale, een micro als een nano simkaart in zit.

  Veel handelingen zoals het overzetten van uw gegevens verschillen per mobiele telefoon. Daarom hebben wij de functionaliteiten per toestel uitgeschreven in onze Toestelhulp. Ga naar de onderstaande link en zoek het betreffende toestel. Vervolgens kiest u het stappenplan dat bij uw situatie past.

  Is uw toestel gestolen of bent u deze verloren dan is het verstandig om uw simkaart te blokkeren tegen misbruik. Bel ons en wij zorgen dat uw simkaart wordt geblokkeerd.

  Niet gevonden wat u zoekt of liever direct contact?

  Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar.

  Naar Zakelijk Contact