KPN Things

Grip op uw Internet of Things-oplossingen, zodat u zich kan richten op uw klanten

Internet of Things (IoT) genereert een schat aan informatie waarmee u uw bedrijfsprocessen slimmer, sneller en efficiënter inricht, of nieuwe diensten en businessmodellen ontwikkelt. Maar aan de slag gaan met IoT is voor veel bedrijven een uitdaging. Hoe zorgt u bijvoorbeeld dat uw IoT-oplossingen toekomstbestendig zijn? Hoe integreert u bestaande sensoren? En hoe waarborgt u een betrouwbare verbinding, veilige dataopslag en voldoende overzicht en inzicht in uw data en apparaten? KPN Things biedt u een flexibel totaalpakket waarmee u al uw IoT-oplossingen snel, eenvoudig en zorgeloos inricht en beheert.

Bel of mail mij

De vier elementen van KPN Things

KPN Things is een geïntegreerd pakket, van hardware tot connectiviteit en dataservices, waarmee u alles rondom uw IoT-oplossingen eenvoudig beheert.

Hardware

KPN Things hardware

Door KPN geselecteerde (partner) devices waarmee je op afstand kunt monitoren, aansturen en volgen zijn beschikbaar. Het aansluiten van eigen devices op KPN Things is ook mogelijk.

Connectiviteit

KPN Things connectiviteit

Afhankelijk van de hoeveelheid data, het energieverbruik en de locatie zal gebruik worden gemaakt van LoRa- of M2M-connectiviteit en eind 2017 LTE-M.

Data Services

KPN Things data services

Het maken van bruikbare informatie uit gegenereerde data is waar het om gaat. Met KPN Things haalt u de juiste data services in huis.

Professional Services

KPN Things professional services

Wij ondersteunen bij configuratie van eigen processen in KPN Things en ontwikkelen optioneel op maat gemaakte applicaties.

Hoe onze klanten KPN Things inzettenKPN Things
'Het groeipotentieel van slim asset management is enorm'

- Leo Merks,
CFO bij Van Happen Containers -

Van Happen Containers maakt samen met KPN steeds meer assets slim met Internet of Things. KPN heeft de rol van verbinder en maakt het mogelijk dat we onze zeer grote assetbase op een economisch rendabele manier realtime kunnen volgen en monitoren. 

Daarom KPN Things

KPN Things

✔ Snel aan de slag

KPN Things biedt u een startklaar pakket voor een vast bedrag per maand. Mét mogelijkheid van professionele services voor op maat gemaakte toepassingen.

KPN Things

✔ Totaaloverzicht

Een gebruiksvriendelijk portaal biedt u inzicht in al uw verbonden apparaten en oplossingen. Schaalbaar en makkelijk te integreren met eigen systemen.

KPN Things

Betrouwbaar

Uw data staat veilig opgeslagen in Nederlandse datacenters van KPN en is de veiligheid van uw data verzekerd.

KPN Things IoT Totaaloplossing

KPN Things factsheet

Hoe integreert u bestaande sensoren? Hoe waarborgt u een betrouwbare verbinding, veilige dataopslag en voldoende overzicht en inzicht in uw data en apparaten?
Lees het in onze factsheet.

Download factsheet