IoT-totaaloplossingen van KPN

Bent u op zoek naar een oplossing waarmee u volledig ontzorgd wordt? Voor simpele IoT-toepassingen biedt KPN totaaloplossingen die bestaan uit hardware, connectiviteit en applicatie. Niet alleen verbetert u met deze IoT-oplossingen de klantbeleving en/of de efficiëntie van uw processen, u houdt ook tijd over om aan uw kernactiviteiten te werken.

KPN Vulgraadbeheer

Of u nu een grondstoffensilo heeft die nooit leeg mag zijn of juist een papiercontainer met vertrouwelijke bedrijfsinformatie die op tijd geleegd moet worden. Met KPN Vulgraadbeheer ziet u in één overzicht wanneer uw containers of silo’s vol of leeg zijn, zodat u direct actie kunt ondernemen.

KPN Materieelbeheer

Volg altijd en overal uw containers, voertuigen of andere kostbare objecten via een online track & trace-dashboard. U ziet daarop altijd waar uw objecten zich bevinden. Met KPN Materiaalbeheer heeft u in KPN een partner die zorgt voor een veilig, efficiënt en duurzaam transport- en logistiekproces.

KPN Opsporing

KPN Opsporing biedt, gecombineerd met KPN Materieelbeheer, altijd een actueel overzicht van alle waardevolle bedrijfsmiddelen. In het geval van verlies of diefstal kunt u rekenen op de steun van professionele opspoorders.

CO2-monitoring

Met KPN CO2-monitoring bent u in staat om in binnenruimtes een gezonde leer- en leefomgeving te creëren. Met KPN CO2-monitoring weet u in één oogopslag hoe het gesteld is met uw ruimtes, zodat u actie kunt ondernemen waar en wanneer dat nodig is. Ook kunt u te allen tijde de historische waardes inzien.

Alles is mogelijk: zo ver als uw fantasie reikt

Afvalverwerkers, staalleveranciers, vrachtwagenbouwers, schoonmaakbedrijven, bierproducenten, bloementelers: in ieder bedrijf en in elke sector is een toepassing voor Internet of Things te bedenken. Wat dat betreft is alles mogelijk. Dus durf groot te denken, dan zijn er ook grootse dingen mogelijk. En natuurlijk hoeft u dat niet alleen te doen.
KPN helpt u daar graag bij.

Neem contact met ons op