Internet of Things totaaloplossingen


Starten met IoT hoeft niet moeilijk te zijn. KPN biedt diverse totaaloplossingen in Internet of Things (IoT) waarmee u direct aan de slag kunt en die wij, naar wens, verder kunnen personaliseren naar uw business wensen. Bekijk op deze pagina een greep van de oplossingen. 
Of ga direct met ons in gesprek over de mogelijkheden van IoT.

Neem contact met ons op


Materieelbeheer

Volg altijd en overal uw containers, voertuigen of andere kostbare objecten via een online track & trace-dashboard. U ziet daarop altijd waar uw objecten zich bevinden. Verlaat een bedrijfsmiddel een gedefinieerd gebied? Dan ontvangt u automatisch een alarmmeldingen en kunt u actie ondernemen.

KPN Materieelbeheerpakket

Uw materieel flexibeler en efficiënter inzetten? Met het KPN Materieelbeheerpakket kunt u uw bedrijfsmiddelen in heel Nederland monitoren en beheren. Een plug & play totaaloplossing waarvoor u geen technische kennis of monteur nodig hebt. Zelf koppelen, bevestigen en klaar!

Slimme plaagdiervallen

Beperk de overlast van plaagdieren met IoT. Maak vallen slim door ze te verbinden met het IoT-netwerk. Nu ziet u direct of een val geklapt is en de bijbehorende locatie. Zo wordt er op tijd geleegd en kan met behulp van data analyse de bron van het probleem snel worden opgespoord. Meer weten?

Smart Farming

Internet of Things maakt het vandaag de dag voor boeren mogelijk om met sensoren de waarnemingen in kaart te brengen. We noemen dit precisielandbouw. Zo helpt Internet of Things boeren om met minder water en pesticiden toch een grotere oogst te realiseren.

Smart Water

Internet of Things maakt het mogelijk om water in Nederland slimmer te beheren. Dat is noodzakelijk om steeds extremer weer adequaat op te vangen en overlast te voorkomen. Denk hierbij aan directe en indirecte zaken zoals gemaalmonitoring, plaagdierbestrijding, waterdruk en nog veel meer.

Smart City

Internet of Things maakt slimmer omgaan met beperkte ruimte. Van langer thuis wonen tot fijnstofmetingen en van mobiliteitssturing tot het veilig stellen van mensen en middelen. Het slim inzetten van data en combineren tot één overzicht, creëert grip op onze leefomgeving.


Alles is mogelijk: zo ver als uw fantasie reikt

Afvalverwerkers, staalleveranciers, vrachtwagenbouwers, schoonmaakbedrijven, bierproducenten, bloementelers: in ieder bedrijf en in elke sector is een toepassing voor Internet of Things te bedenken. Wat dat betreft is alles mogelijk. Dus durf groot te denken, dan zijn er ook grootse dingen mogelijk. En natuurlijk hoeft u dat niet alleen te doen.
KPN helpt u daar graag bij.

Neem contact met ons op