IoT-totaaloplossingen

Kies een totaaloplossing en ga direct aan de slag!

Ben je op zoek naar een passende oplossing voor jouw uitdaging?
KPN biedt samen met haar partners een breed scala aan kant-en-klare oplossingen die bestaan uit hardwareconnectiviteit en applicatie

Asset tracking

Volg altijd en overal jouw containers, voertuigen of andere kostbare objecten via een online track & trace-dashboard. Je ziet daarop altijd waar jouw objecten zich bevinden. Asset Tracking met KPN zorgt voor een veilig, efficiënt en duurzaam transport- en logistiekproces.

Vulgraadbeheer

Of je nu een grondstoffensilo hebt die nooit leeg mag zijn of juist een papiercontainer met vertrouwelijke bedrijfsinformatie die op tijd geleegd moet worden. Met Vulgraadbeheer zie je in één overzicht wanneer jouw containers of silo’s vol of leeg zijn, zodat je direct actie kunt ondernemen.

CO2-monitoring

Met CO2-monitoring ben je in staat om in binnenruimtes een gezonde leer- en leefomgeving te creëren. Met CO2-monitoring weet je in één oogopslag hoe het gesteld is met jouw ruimtes, zodat je actie kunt ondernemen waar en wanneer dat nodig is. Ook kan je de historische waardes inzien.

KPN Opsporing

KPN Opsporing biedt, gecombineerd met Asset Tracking, altijd een actueel overzicht van alle waardevolle bedrijfsmiddelen. In het geval van verlies of diefstal kun je rekenen op de steun van professionele opspoorders.

Alles is mogelijk: zo ver als jouw fantasie reikt

Afvalverwerkers, staalleveranciers, vrachtwagenbouwers, schoonmaakbedrijven, bierproducenten, bloementelers: in ieder bedrijf en in elke sector is een toepassing voor Internet of Things te bedenken. Wat dat betreft is alles mogelijk. Dus durf groot te denken, dan zijn er ook grootse dingen mogelijk. KPN helpt je daar graag bij.

Ontvang persoonlijk advies