Internet of Things totaaloplossingen

Start direct met IoT

Starten met IoT hoeft niet moeilijk te zijn. KPN biedt diverse totaaloplossingen in Internet of Things (IoT) waarmee u direct aan de slag kunt en die wij, naar wens, verder kunnen personaliseren naar uw business wensen. Bekijk op deze pagina een greep van de oplossingen. 
Of ga direct met ons in gesprek over de mogelijkheden van IoT.

Neem contact met ons op


Materieelbeheer

Volg altijd en overal uw containers, voertuigen of andere kostbare objecten via een online track & trace-dashboard. U ziet daarop altijd waar uw objecten zich bevinden. Verlaat een bedrijfsmiddel een gedefinieerd gebied? Dan ontvangt u automatisch een alarmmeldingen en kunt u actie ondernemen.

Slimme plaagdiervallen

Beperk de overlast van plaagdieren met IoT. Maak vallen slim door ze te verbinden met het IoT-netwerk. Nu ziet u direct of een val geklapt is en de bijbehorende locatie. Zo wordt er op tijd geleegd en kan met behulp van data analyse de bron van het probleem snel worden opgespoord. Meer weten?Smart City

Stadsbestuur vanuit een data-dashboard: data ontsluiten en combineren tot één overzicht creëert grip op onze leefomgeving.

Smart Farming

Inzicht in de gezondheid van uw veestapel of gewassen? Smart Farming levert een hogere opbrengst van hogere kwaliteit.

Smart Logistics

Door alle informatie automatisch op één plek te verzamelen en te updaten, heeft u inzicht in uw materialen en grip op uw planning.


Alles is mogelijk: zo ver als uw fantasie reikt

Afvalverwerkers, staalleveranciers, vrachtwagenbouwers, schoonmaakbedrijven, bierproducenten, bloementelers: in ieder bedrijf en in elke sector is een toepassing voor Internet of Things te bedenken. Wat dat betreft is alles mogelijk. Dus durf groot te denken, dan zijn er ook grootse dingen mogelijk. En natuurlijk hoeft u dat niet alleen te doen.
KPN helpt u daar graag bij.

Neem contact met ons op