Grip op uw IoT-oplossingen, zodat u zich kan richten op uw klanten

Internet of Things (IoT) genereert een schat aan informatie waarmee u uw bedrijfsprocessen slimmer, sneller en efficiënter inricht, of nieuwe diensten en businessmodellen ontwikkelt. Maar aan de slag gaan met IoT is voor veel bedrijven een uitdaging.

Hoe zorgt u bijvoorbeeld dat uw IoT-oplossingen toekomstbestendig zijn? Hoe integreert u bestaande sensoren? En hoe waarborgt u een betrouwbare verbinding, veilige dataopslag en voldoende overzicht en inzicht in uw data en apparaten?

KPN Things biedt u een flexibel totaalpakket waarmee u al uw IoT-oplossingen snel, eenvoudig en zorgeloos inricht en beheert.

Neem contact met ons op

De vier elementen van KPN Things

KPN Things is een geïntegreerd pakket, van hardware tot connectiviteit en dataservices, waarmee u alles rondom uw IoT-oplossingen eenvoudig beheert.

Hardware

KPN Things hardware

Door KPN geselecteerde (partner) devices waarmee je op afstand kunt monitoren, aansturen en volgen zijn beschikbaar. Het aansluiten van eigen devices op KPN Things is ook mogelijk.

Connectiviteit

KPN Things connectiviteit

Afhankelijk van de hoeveelheid data, het energieverbruik en de locatie, zal gebruik worden gemaakt van LoRa of M2M-connectiviteit en LTE-M.

Data Services

KPN Things data services

Het maken van bruikbare informatie uit gegenereerde data is waar het om gaat. Met KPN Things haalt u de juiste data services in huis.

Applicaties

KPN Things professional services

Wij ondersteunen bij configuratie van eigen processen in KPN Things en ontwikkelen optioneel op maat gemaakte applicaties.

Daarom KPN Things


  • Snel aan de slag
    Startklaar voor een vast maandbedrag, met de optie van ondersteuning van uw op maat gemaakte toepassingen.
  • Totaaloverzicht
    Ons makkelijk te integreren, opschaalbare portaal, biedt u inzicht in al uw verbonden apparaten.
  • Betrouwbaar
    Uw data staat veilig opgeslagen in Nederlandse datacenters van KPN.


Hoe onze klanten KPN Things inzetten'Het groeipotentieel van slim asset management is enorm'

- Leo Merks,
CFO bij Van Happen Containers -

Van Happen Containers maakt samen met KPN steeds meer assets slim met Internet of Things. KPN heeft de rol van verbinder en maakt het mogelijk dat we onze zeer grote assetbase op een economisch rendabele manier realtime kunnen volgen en monitoren. 

KPN Things factsheet

Hoe integreert u bestaande sensoren? Hoe waarborgt u een betrouwbare verbinding, veilige dataopslag en voldoende overzicht en inzicht in uw data en apparaten? Lees het in onze factsheet.

Download factsheet

Nieuwsgierig wat KPN Things voor uw organisatie kan betekenen?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Andere geïnteresseerden lazen de volgende artikelen