Grip op uw IoT-oplossingen, zodat u zich kan richten op uw klanten

Internet of Things (IoT) genereert een schat aan informatie waarmee u uw bedrijfsprocessen slimmer, sneller en effici├źnter inricht, of nieuwe diensten en businessmodellen ontwikkelt. Maar aan de slag gaan met IoT is voor veel bedrijven een uitdaging.

Hoe zorgt u bijvoorbeeld dat uw IoT-oplossingen toekomstbestendig zijn? Hoe integreert u bestaande sensoren? En hoe waarborgt u een betrouwbare verbinding, veilige dataopslag en voldoende overzicht en inzicht in uw data en apparaten?

KPN Things biedt u een flexibel totaalpakket waarmee u al uw IoT-oplossingen snel, eenvoudig en zorgeloos inricht en beheert.

Neem contact met ons op

De vier bouwblokken
van KPN Things

KPN Things is een modulaire dienst, van hardware tot connectiviteit en data management, waarmee u eenvoudig uw IoT-oplossingen ontwikkelt en beheertHardware
 

Wij hebben geselecteerde devices waarmee u op afstand kunt monitoren en aansturen. Het aansluiten van eigen devices op KPN Things is ook mogelijk.

Connectiviteit
 

U kunt afhankelijk van de hoeveelheid data, het energieverbruik en de locatie gebruik maken van onze sterke IoT netwerken LoRa, LTE-M of M2M.

Data Management

Met Data Management beheert u uw eigen IoT data-keten en bent u in staat om optimaal gebruik te maken van de gegenereerde data, in uw eigen Cloud of IT omgeving.

Applicaties
 

Om aan de slag te gaan met de gegenereerde data kunt u gebruik maken van standaard- of maatwerkapplicaties. Ook kunt u uw data laten landen in uw (cloud) applicatie.

Daarom KPN Things


  • Snel aan de slag
    Startklaar voor een vast maandbedrag, met de optie van ondersteuning van uw op maat gemaakte toepassingen.
  • Totaaloverzicht
    Ons makkelijk te integreren, opschaalbare portaal, biedt u inzicht in al uw verbonden apparaten.
  • Betrouwbaar
    Uw data staat veilig opgeslagen in Nederlandse datacenters van KPN.


Hoe onze klanten KPN Things inzetten'Het groeipotentieel van slim asset management is enorm'

- Leo Merks,
CFO bij Van Happen Containers -

Van Happen Containers maakt samen met KPN steeds meer assets slim met Internet of Things. KPN heeft de rol van verbinder en maakt het mogelijk dat we onze zeer grote assetbase op een economisch rendabele manier realtime kunnen volgen en monitoren. 

KPN Things factsheet

Hoe integreert u bestaande sensoren? Hoe waarborgt u een betrouwbare verbinding, veilige dataopslag en voldoende overzicht en inzicht in uw data en apparaten? Lees het in onze factsheet.

Download factsheet

Nieuwsgierig wat KPN Things voor uw organisatie kan betekenen?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Andere geïnteresseerden lazen de volgende artikelen