De beste connectiviteit voor uw IoT-toepassing

Connectiviteit is een van de bouwblokken van IoT. De juiste vorm kiezen is bepalend voor het succes van uw IoT-oplossing. Of u nu kiest voor connectiviteit van het bestaande KPN-netwerk (2G, 3G, 4G), het nieuwe 5G netwerk of de speciale IoT-netwerken zoals LoRa of LTE-M: het netwerk van KPN is snel en veilig. Leer welke connectiviteitsvorm bij uw toepassing past via onderstaande tabel en onze whitepaper ’11 belangrijke aandachtspunten in connectiviteit’.

Typen connectiviteit

IoT-sensoren sturen data naar de juiste plek via een netwerk. Welk type connectiviteit daar het beste bij past, hangt af van de frequentie en het type data dat u wilt verzenden. U kunt kiezen voor de connectiviteit van het bestaande KPN-netwerk (2G, 3G of 4G), het nieuwe 5G-netwerk, of speciale IoT-netwerken zoals LoRa of LTE-M. Welke connectiviteitsvorm u ook kiest, het netwerk van KPN is altijd snel en veilig.

Ontdek in onderstaande tabel welk type connectiviteit het beste bij uw IoT-toepassing past.

Voor welke connectiviteitsvorm u ook kiest, u krijgt altijd wereldwijde 3GPP standaard en roaming, realtime updates en ondersteuning van het IoT-serviceteam. Daarnaast kunt u met connectiviteit van KPN altijd rekenen op maximale veiligheid , dankzij de Security Toolkit, data-encryptie en 24/7 service voor noodgevallen.

11 aandachtspunten

In het document ’11 belangrijke aandachtspunten in connectiviteit’ vindt u meer informatie die u ondersteunt bij het maken van de juiste keuzes voor een succesvol connected product . Zo worden nieuwe technieken als eSIM en RSP uitgelegd, maar leert u ook meer over geautomatiseerd beheer en security. Ook vindt u een uitgebreide versie van de tabel hierboven.

Hulp nodig bij vergelijken en bestellen?

Neem contact met ons op

Daarom Internet of Things van KPN


  • Efficiëntere bedrijfsvoering
    Bespaar tijd en kosten door uw bedrijfsproces slimmer te maken.
  • Benut nieuwe kansen
    Genereer extra omzet door nieuwe inzichten te gebruiken voor business development.
  • Verbeterde klantbeleving
    Gebruik informatie uit uw processen om uw klanten loyaler te maken.