M2M-connectiviteit van KPN

Dankzij het IoT kunt u allerlei apparaten, systemen en machines met het internet verbinden, wat het mogelijk maakt deze op afstand te monitoren en aan te sturen. Denk hierbij aan straatverlichting en sluizen, maar ook aan productiesystemen en logistieke processen.

Met onze IoT Plug & Play SIM-kaart voor M2M heeft u de beschikking over ons landelijk dekkende 2G, 3G, 4G (LTE) en LTE-M netwerk
Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden van M2M-connectiviteit en ontdek welke IoT-oplossingen uw organisatie verder helpt.  

Wat is M2M-connectiviteit?

M2M-connectiviteit laat machines communiceren en maakt daardoor uw bedrijfsprocessen efficiënter, veiliger en groener. Er zijn tal van oplossingen denkbaar die doormiddel van M2M-connectiviteit uw organisatie dagelijks en op elk bedrijfsniveau een voorsprong geven.
Een eenvoudig voorbeeld hiervan is een nieuwe elektriciteitsmeter. Vroeger moest u elk jaar de meterstand laten opnemen (of deze zelf doorgeven) en nu, met de nieuwe techniek van M2M kan de meter zelf aan het energiebedrijf de stand doorgeven.

Gratis SIM Developer Kit
Ontvang volledige connectiviteit en maak direct verbinding met uw eigen hardware.

Hoe onze klanten M2M-connectiviteit inzetten


Daarom M2M-connectiviteit van KPN


  • Uitgebreid netwerk
    KPN heeft dankzij 600 roaming partners wereldwijd altijd uitstekend ontvangst.
  • Professionele ondersteuning
    Ons support team van 9 experts wordt door onze klanten gewaardeerd met een 8.1.
  • Internationaal kosten besparen
    Bespaar tot 50% door uw M2M SIM-kaart in het buitenland om te zetten naar onze lokale partners.


Welke verbinding hebt ú nodig? 
LTE-M, LoRa of M2M (4G)?

Er zijn tal van technieken die een verbinding van het ene systeem met het andere tot stand kunnen brengen. Welk type connectiviteit het beste past bij uw toepassing, hangt af van de frequentie en het type data dat u wilt verzenden.

M2M (4G) is met name geschikt voor IoT toepassingen die een hoge verbindingssnelheid vereisen. De reactie tijd is supersnel en real-time monitoring is mogelijk doordat je altijd verbonden bent. Dit vergt veel energie, dus een continue stroomtoevoer is noodzakelijk. Ook werkt werkt M2M wereldwijd.

Wilt u meer informatie over M2M-connectiviteit?
Wij helpen u graag

Neem contact met ons op