Security Xperience Basisbeveiliging

Basisbeveiliging is een must in de huidige digitale economie. Hoe effectief is uw securityaanpak? Is uw digitale weerbaarheid op orde? Voorkom downtime, productieverlies, gegevensverlies en gegevensdiefstal. Hoe? Dat vertellen we u graag tijdens de online Security Xperience op 14 oktober!

Dit kunt u verwachten:

  • Ontdek hoe u in een paar simpele stappen de basis van uw informatiebeveiliging neerzet
  • Krijg meer informatie over Anti DDoS, E-mailbeveiliging en Endpoint Security en breng uw basisbeveiliging naar een hoger niveau
  • Volg de interactieve verdiepingssessie waarin u leert hoe u het belang van goede basisbeveiliging aantoont aan niet-experts binnen uw organisatie

Ervaar tijdens dit interactieve webinar hoe u inzicht krijgt in uw security. Ontdek welke basismaatregelen u moet nemen om met de juiste beveiliging gebruik te maken van de eindeloze mogelijkheden van digitalisering. Laat u door onze experts meenemen in de wereld van security!

Nu inschrijven

Deelname is kosteloos

Voor securityverantwoordelijken en medewerkers die willen weten of zij de juiste maatregelen treffen en willen ontdekken hoe zij het belang van goede security aantonen aan niet-experts.