Incident Response Service
Eerste hulp bij cyberaanvallen

Ben je gehackt of denk je te maken te hebben met een ransomeware-aanval? Snel handelen is cruciaal om dataverlies, schade of hoge kosten te voorkomen.

Het team van KPN Security bestaat uit zeer ervaren security-experts, ethical hackers en IT-adviseurs die je direct kunnen helpen.
Ons CSIRT (Computer Security Incident Response Team) helpt je met het volledige incident response-proces, maar ook het forensisch onderzoek en het herstellen van je systemen.

Bestaande klanten kunnen bovendien gebruik maken van KPN Incident Response Service. Zo ontvang je altijd de beste hulp en premium ondersteuning bij een security-incident.


Incident Response: zo pakken we dat aan

Je kan 24/7 bij het CSIRT terecht voor incidenten. In het geval van een security incident pakt het CSIRT de leiding. Het team gaat direct over tot 4 fases om de impact van het incident te minimaliseren en mitigerende maatregelen te treffen.Voorbereiding

Het incident wordt gemeld en geregistreerd. Na analyse stelt het CSIRT vast of er sprake is van een computer gerelateerd security incident. Indien daar sprake van is, wordt de ernst bepaald en start de mitigatie fase.

Analyse

Er wordt zoveel mogelijk relevante informatie met betrekking tot het security incident verzameld en geanalyseerd. Met deze informatie wordt de mitigatiefase zo effectief mogelijk ingezet.

Beperken

In deze fase gaat het CSIRT over op het beperken van de impact van het security incident. Daarnaast wordt er een mitigerende aanpak opgesteld en uitgevoerd.

Nazorg

Evaluatie en rapportage aan de opdrachtgever en medewerkers. Het incident, de aanpak, de aanbevelingen en de samenwerking komen aan bod. Focus ligt op het voorkomen van herhaling.

24/7 beschikbaar
Het CSIRT neemt bij incidenten direct de leiding.
Monitoring
Voorkomen is beter dan genezen. KPN helpt je hierbij.
Jarenlange ervaring
Sinds 1995 ervaring in het oplossen van cyberincidenten.
Whitepaper Basisbeveiliging
Zo beperk je het risico op cybercriminaliteit

De basisbeginselen van cybersecurity op een rij. Waar moet je aan denken en wat kan je eventueel nog meer doen?

Download whitepaper

Meer weten over onze Incident Response Service?
Neem contact op met ons Incident Response Team

Neem contact op

Maak je business veiliger met de oplossingen van KPN Security

KPN Security heeft een breed aanbod om jouw security level naar een nog hoger plan te tillen. Ontdek de mogelijkheden.