Optimaliseer uw ICT-beveiliging met behulp van periodieke of continue monitoring

De digitale transformatie biedt uw organisatie innovatieve ICT-mogelijkheden zoals de cloud en het Internet of Things. Maar met al deze mogelijkheden bestaat de kans dat u de securityrisico’s over het hoofd ziet. En dat is gevaarlijk, want securitydreigingen worden steeds complexer en cybercriminaliteit komt steeds vaker voor.

Goede security monitoring geeft u inzicht in uw systemen en de status van uw digitale veiligheid. En het helpt u om uw ICT-beveiliging op tijd te optimaliseren. Zo kunt u nieuwe kwetsbaarheden voor zijn en eventuele cyberaanvallen beter onderscheppen. Bij KPN bieden we altijd een passende oplossing voor security monitoring: periodiek met behulp van scans of 24/7 door onze specialisten.

Onze oplossingen voor het monitoren van uw veiligheid

Compas

Met Compas controleren onze analisten of uw infrastructuur in overeenstemming is met geldende normenkaders en wet- en regelgeving.

Security Operations Center

Security en Compliancemonitoring van KPN worden uitgevoerd vanuit ons geavanceerde Security Operations Center (SOC). Lees meer over dit grootste SOC van Nederland.


Vulnerability Management

Hacks, datalekken of onbereikbaarheid hebben grote gevolgen en zijn daarom onwenselijk voor de continu√Įteit van uw dienstverlening. Met Vulnerability Management van KPN krijgt u inzicht in de zwakke plekken in uw ICT-infrastructuur. Zo heeft u altijd actueel inzicht in de status van uw beveiliging, kunt u problemen verhelpen en de kans op beveiligingsincidenten verkleinen.

Op zoek naar een andere oplossing op
het gebied van security monitoring?