Optimaliseer uw ICT-beveiliging met behulp van periodieke of continue monitoring

De digitale transformatie biedt uw organisatie innovatieve ICT-mogelijkheden zoals de cloud en het Internet of Things. Maar met al deze mogelijkheden bestaat de kans dat u de securityrisico’s over het hoofd ziet. En dat is gevaarlijk, want securitydreigingen worden steeds complexer en cybercriminaliteit komt steeds vaker voor.

Goede security monitoring geeft u inzicht in uw systemen en de status van uw digitale veiligheid. En het helpt u om uw ICT-beveiliging op tijd te optimaliseren. Zo kunt u nieuwe kwetsbaarheden voor zijn en eventuele cyberaanvallen beter onderscheppen. Bij KPN bieden we altijd een passende oplossing voor security monitoring: periodiek met behulp van scans of 24/7 door onze specialisten.

Onze oplossingen voor het monitoren van uw veiligheid

Security monitoring

Vulnerability
Management

Met Vulnerability Management van KPN voeren wij vulnerability scans uit die u periodiek inzicht geven in de veiligheid van uw ICT-infrastructuur.

Security monitoring

Security- & Compliancemonitoring

Is 24/7 monitoring van de veiligheid en compliance van uw IT- en/of OT-netwerken gewenst? Laat dit dan uitvoeren door onze securityspecialisten.

Security monitoring

Security Operations
Center

Security- & Compliancemonitoring van KPN wordt uitgevoerd vanuit ons geavanceerde Security Operations Center (SOC). Lees meer over dit grootste SOC van Nederland.

Op zoek naar een andere oplossing op
het gebied van security monitoring?

Of lees meer over security monitoring in onze blogs