Security Maturity Assessment
Verhoog het volwassenheids-
niveau van je cybersecurity

Cyberdreigingen die je business in gevaar kunnen brengen liggen overal op de loer. Tegelijkertijd moet je aan allerlei spelregels voldoen rondom privacy en veiligheid. Waar sta je als het gaat om security en compliance? En wat zijn mogelijke vervolgstappen en verbeterpunten? Een Maturity Assessment geeft hierin inzicht.

KPN Security kan helpen bij het maken van een Security Maturity Assessment. Download onze factsheet voor meer informatie, of neem direct contact op met een van onze security adviseurs.

Download factsheet


Security Maturity Assessment in 3 stappen

Nieuw: Security
Maturity Quickscan

Wil je snel een beeld krijgen hoe de volwassenheid van jouw organisatie ervoor staat op gebied van security? Probeer dan onze Security Maturity Quickscan uit.

Heb je tijdens het doen van de quick scan vragen? Onze security consultants helpen je graag bij het invullen hiervan, het interpreteren van de uitslag of het uitwerken van de vervolgstappen. Neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Hoe werkt de Quickscan?

De Maturity Quick Scan bestaat uit een set vragen die worden aangeboden via een webportaal. In de scan worden vragen gesteld over verschillende onderwerpen waarin databeveiliging een rol speelt. Denk aan mail, omgang met data, mobiele telefonie, bewustzijn onder medewerkers en pricacy. Er worden ook vragen gesteld over je IT-omgeving.

De resultaten van de Quickscan geven de volwassenheid van het security-niveau van je organisatie aan. Ook geeft het een indruk in welke mate je organisatie voldoet aan de minimale security-eisen. Daarnaast worden concrete aanbevelingen gedaan.

Meer weten over KPN Security?
Neem contact op met ons security team

Neem contact op