Systeemuitwijk

Uw ICT-systemen altijd beschikbaar

Uw organisatie wordt steeds afhankelijker van ICT. Bij uitval van IT systemen loopt u financi├źle risico's en heeft u kans op reputatieschade. Ook worden steeds hogere eisen gesteld aan de beschikbaarheid en kwaliteit van ICT-systemen en is het risico op uitval sterk toegekomen als gevolg van de opkomst van cybercriminaliteit.

Wat doet u als uw bedrijf wordt getroffen door een calamiteit? De praktijk wijst uit dat het testen van een calamiteitenplan vaak achterwege blijft met alle gevolgen van dien. KPN beschikt over de voorzieningen, middelen, kennis en ervaring om u in geval van nood te ondersteunen bij het weer operationeel krijgen van uw ICT-systemen. Wij bouwen uw ICT-apparatuur op binnen de met u afgesproken reactietijd. In een KPN-datacenter of op uw eigen bedrijfslocatie.

Neem contact met mij op
Systeemuitwijk

Voordelen Systeemuitwijk

  • Professioneel continuïteit/uitwijk centrum
    Een ramp komt altijd onverwacht. Almere, Eindhoven, Oude Meer of Houten of bij u op locatie of met ons Mobiele Uitwijk Center (MUC).
  • Biedt u rust en zekerheid
    U wordt geholpen door een professionele en zeer gedreven partner met ruim 35 jaar ervaring. Jaarlijks voeren wij ruim 150 testen uit voor diverse klanten.
  • Schaalbare en flexibele oplossing
    Wij opereren platform- en leverancieronafhankelijk. Uw data blijft in Nederland. Onze dienstverlening stemmen wij af op uw behoefte. KPN biedt u een kosteneffectieve oplossing.

Brochure: KPN Recovery Services

IT-storingen, brand, cybercriminaliteit, diefstal of menselijke fouten vormen een serieuze bedreiging voor uw businesscontinuïteit. Soms zijn incidenten dusdanig ernstig dat uw dienstverlening een tijd lang stilvalt en uw organisatie niet meer bereikbaar en productief is. Dat zorgt voor omzetverlies, imagoschade en hoge kosten. Bovendien komt een incident altijd onverwacht. Bent u na een ernstig voorval weer snel up-and-running?

Download de brochure

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op