Divider is nu KPN

Al sinds 2013 is een samenwerking tussen KPN en Divider gestart. Ons marktbereik en bestaande klantrelaties werden gecombineerd met de innovatiekracht van Divider. In de loop der jaren zijn bestaande diensten succesvol getransformeerd, waaronder Hosted Voice, SD-WAN, SD-LAN en VPN. In 2017 kwam de overname van Divider door KPN. Divider bleef het kenniscentrum voor innovatie van netwerkproposities.

Sinds medio 2019 is Divider als onderneming opgegaan binnen KPN om de samenwerking tussen de Divider- en KPN-collega’s te intensiveren en beter gebruik te kunnen maken van de onderlinge kennis en expertise. Divider blijft als apart onderdeel bestaan en gaat verder onder de naam Assembly.

De visie van KPN en Divider

Toekomstbestendige netwerktechnieken

Door een toename van het aantal gebruikers, apps en cloud-applicaties wordt de ICT-infrastructuur bij bedrijven steeds complexer. Innovatie en technologische ontwikkelingen zijn voor iedere organisatie essentieel om te voldoen aan de continu veranderende IT-eisen.

De traditionele IT-aanpak werkt niet meer: niet alleen neemt de behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid toe, maar ook behoefte aan inzicht en sturing. Ook de invulling van het security domein verandert radicaal. We willen immers allemaal gebruik maken van applicaties uit de cloud, projecten outsourcen en externen laten werken op onze locaties.

Om deze zaken te faciliteren zijn traditionele netwerktechnieken niet meer toereikend. Vandaar dat KPN samen met Divider vol inzet op het toekomstbestendige software-defined networking.
Connectiviteit