Dit zijn de 6 leukste flexwerkplekken van Nederland

Je eigen tijd indelen en werkplek kiezen zijn twee grote voordelen van zelfstandig zijn. Thuiswerken is een optie, maar soms komen de muren op je af en mis je mensen om je heen. Daarom komen er steeds meer co-working spaces in Nederlandse steden waar je een fijne flexwerkplek kan huren. Wij zochten de meest inspirerende plekken om productief te werken.

1. A'DAM&Co. - Amsterdam

Een inspirerende werkplek met fenomenaal uitzicht over Amsterdam? Gelegen aan het IJ vanuit de A’DAM toren biedt A’DAM&Co. Work flexplekken die je van alle gemakken voorzien. Op de 13e en 14e verdieping heb je samen met andere Work members toegang tot twee algemene ruimtes, een stilteruimte, vijf belhokjes, twee meetingruimtes, een lounge, kantine én twee pantries.

Een Flex membership is inclusief koffie, thee, fruit, printen én membership bij membersclub A’DAM&Co op de 18e verdieping. Op de 18e verdieping kun je terecht voor toffe events en hier vindt ook de vrijdagmiddagborrel plaats. Begin je dag goed met deelname aan één van kickboxlessen of sluit je werkdag voldaan af met een sportsessie in de fitness.

A'DAM Toren | Overhoeksplein 1 103KS Amsterdam


Checklist: Werken op locatie

Werk je wel eens op locatie? Download onze checklist en ontdek hoe je altijd en overal optimaal en veilig remote werkt.

Download


2. Fosbury & Sons - Amsterdam

Fosbury and Sons is meer dan een co-working; deze membersclub aan de Prinsengracht is er voor een hechte community bestaande uit onder andere creatieven, advocaten en ondernemers, die er dé ideale plek vinden om te (net)werken, events te hosten en te genieten van lunch en borrels in het privé restaurant.

Met een membership krijg je niet alleen toegang tot de co-workingspaces, maar ook tot de luxueuze meetingrooms, de muziek- en fotostudio en de heerlijke zonnige binnentuin. Kortom: de perfecte werkplek om jouw creativiteit een boost te geven.

Fosbury and Sons | Prinsengracht 769 1017 JZ Amsterdam


3. Frame Offices - Rotterdam Coolsingel

Werken in een Rijksmoment? Dat kan bij Frame Offices Rotterdam Coolsingel. Het voormalige bankgebouw ademt luxe met zijn marmeren vloeren, messing trapleuningen en grote raampartijen. Laatstgenoemde voorzien de knappe kantoorruimtes niet alleen van flink wat daglicht; ze bieden meteen leuk uitzicht op de Erasmusbrug, de Coolsingel en het historische Schielandhuis.

In het restaurant op de begane grond strijk je neer voor koffie, lunch of diner. Mooi meegenomen: bij mooi weer verplaatsen de kantoorborrels naar het terras aan de levendige Coolsingel. Een co-workspace waar je met trots werkt én bezoek ontvangt.

Frame Offices heeft locaties door heel Nederland.

Frame Offices Rotterdam Coolsingel | Coolsingel 104 3011 AG Rotterdam


Zakelijk Unlimited
Hoe Unlimited onderneem jij?

Altijd en overal zorgeloos online met de nieuwe KPN Zakelijk Unlimited Series.


4. The Social Hub - Den Haag

The Social Hub (voorheen The Student Hotel) wil een nieuwe generatie digitale nomaden samenbrengen. Als Social Hub-lid word je dan ook onderdeel van een wereldwijde gemeenschap van ambitieuze creatieven, ondernemers en start-ups die de wereld veranderen.

Als lid van TSH-community geniet je niet alleen van toegang tot de comfortabele vergader- en evenementenruimtes. Inbegrepen bij je membership zijn ook toegang tot de fitness, wekelijkse community evenementen, ledenvoordelen én kortingen op een groeiend netwerk van locaties.

The Social Hub heeft meerdere vestigingen in Nederland. Handig, wanneer je veel door het land reist voor je werk!

The Social Hub The Hague | Hoefkade 9 2526 BN Den Haag


5. Mindspace - Utrecht

Boutique-stijl flexwerken doe je bij Mindspace Utrecht. De co-workspace brengt je ultiem comfort met een high-end ontworpen kantoorruimte in een statig pand in hartje Utrecht, naast het Centraal Station.

Werkplekken voorzien van de laatste technologieën en eersteklas voorzieningen en services zijn hier allemaal bij je abonnement inbegrepen. Verwacht volledig uitgeruste keukens, lounges en vergaderruimtes. Mindspace verwelkomt teams van ondernemingen, startups en ondernemers, freelancers en creatieven in haar professionele community.

Mindspace | Nicolaas Beetsstraat 216-222 3511HG Utrecht


6. Microlab - Eindhoven Strijp-S

Geen koude, onpersoonlijke, professionele werkplek maar een inspirerende plek waar je elke dag met een goed gevoel naartoe gaat. Bij Microlab Eindhoven Strijp-S heb je het gevoel van thuiswerken maar dan buiten de deur.

Bij deze knusse co-working krijg je flexibele contracten, mooie multifunctionele werkruimtes, een prachtige Skybar, een borrel aan het einde van de week en een douche om je op te frissen na de wekelijkse bootcamp.

Microlab Eindhoven Strijp-S | Kastanjelaan 400 5616 LZ Eindhoven

Gerelateerde artikelen