Cybersecure met KPN
Elke dag bezig met het verbeteren van jouw online veiligheid

Ben je zakelijke klant bij KPN? Dan ben jij standaard extra beveiligd tegen cyberincidenten. Of je bedrijf nu heel groot of nog klein is. Dat doen we met oplossingen zoals Extra Veilig Internet, eHerkenning en een malwarefilter voor mkb’ers en kleine ondernemers.

Daarnaast bouwen we samen met onze grootzakelijke klanten, partners in de zorg en overheid aan nieuwe, veiligere IT-infrastructuren die klaar zijn voor de uitdagingen van morgen. Voor het veiliger maken van je business, het monitoren van bedreigingen en het oplossen van cyberincidenten kun je ook schakelen met ons eigen team van security adviseurs. Samen houden we Nederland veilig.

Op deze pagina lees je hoe we jouw bedrijf nog meer kunnen helpen om veiliger te worden.

Waarom wordt cybersecurity steeds belangrijker?

Hoge kosten

Cyberaanvallen kosten bedrijven miljarden. De gemiddelde schade was vorig jaar €74.000.

Alle bedrijven kwetsbaar

Ondernemers zijn doelwit net als grote bedrijven. 2 op de 3 aanvallen is op mkb’ers gericht.

Verlies van data

Bedrijven raken vaak al hun data kwijt, of de bedrijfsvoering komt compleet stil te liggen.

Meer aanvallen

Cybercrime neemt elk jaar toe. Dit jaar zijn 2 op de 3 bedrijven slachtoffer.

Onze security oplossingen voor jouw organisatie

Oplossingen voor klein en groot

s

Security voor
Ondernemers

Heb je een zakelijke internet-verbinding van KPN? Dan ben je extra beschermd dankzij het gratis malwarefilter en DNSSEC. Ontdek hoe veilig internetten werkt.

Security voor
Mkb-ers

KPN EEN MKB klanten internetten veilig dankzij Extra Veilig Internet, dat beschermt automatisch tegen malware, ransomware en virussen. Ook bieden we back-up diensten en end-to-end beveiliging voor mkb’ers.

Security voor
Grootzakelijk

KPN helpt grote organisaties met het bereiken van Zero Trust. Deze nieuwe standaard zorgt voor minder fouten, incidenten en indringers. Ontdek de mogelijkheden van SASE KPN en onze extra beveiligde werkplek.

Security voor
de zorg

Security in de zorg is letterlijk van levensbelang. De veiligheid van patiënten en medewerkers moet gegarandeerd zijn. Daarom ontwikkelt KPN Health oplossingen voor de zorg om security te verbeteren.

Security voor
IoT projecten

Maakt je bedrijf gebruik van IoT-oplossingen, hardware, sensoren, LoRa of M2M dan is goede end-to-end beveiliging cruciaal om geen zwaktes te creëren. Het IoT team van KPN kan je daarbij helpen.

Maak een afspraak met KPN Security

KPN Security is dé security partner van ondernemend Nederland. Wij waken 24/7 over de digitale veiligheid van Nederland. Van particulieren en ondernemers, tot onze grootzakelijke klanten, overheid, onderwijs en partners in de zorg. Voor het veiliger maken van jouw business kun je ook schakelen met ons eigen team van security adviseurs. Maak vandaag nog een afspraak met KPN Security.

Direct je online veiligheid verbeteren?

Download onze gratis eBooks of checklists

De ransomware gids

Twee derde van alle bedrijven in Nederland kreeg vorig jaar te maken met ransomware. Wat is het en hoe voorkom je dit?

Download

Checklist Cybersecurity

Hoe goed is de security in jouw bedrijf op orde? Pak deze checklist erbij en zie gelijk waar je nog kunt verbeteren.

Download

Start met Zero Trust

Is jouw organisatie al Zero Trust? Ontdek hoe je dit kunt bereiken dankzij SASE KPN, ons SOC/SIEM en Cloud Security Center.

Download