509 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Meerdere wegen leiden naar de cloud

31 mei 2018 4 min

Sommige cloud-initiatieven komen vanuit de IT-afdeling, maar er ontstaan er ook steeds meer bij de business. Hierdoor zijn er binnen bedrijven twee soorten adoptie-patronen te zien. Daar is niets mis mee, zolang ze niet te ver uit elkaar gaan lopen en deze werelden goed gecombineerd kunnen worden.


Waar is de cloud?

15 april 2017

Nu we massaal in de cloud werken lijkt het alsof onze data ver weg is. Maar de meeste data is dichterbij dan u denkt. Met meer dan 200 datacenters heeft Nederland een koppositie en zijn we de “Gateway to Europe”. Tijd om iets meer te ontdekken over datacenters in Nederland.


Verlengt u die licenties even?

8 november 2016

Softwarelicenties verlopen. Niets nieuws onder de zon. Gaat u ze verlengen? Ditmaal hebt u een goed alternatief te overwegen: Windows 10. Dit is gelijk de laatste keer dat u zo’n grote migratie uitvoert, daarna houdt het zichzelf actueel met kleine updates. De overstap klinkt groot, maar de voordelen zijn dat ook. Dus luidt de vraag niet óf u overstapt, maar wanneer. Daar moet u vandaag al over nadenken.


Op zoek naar servers met doorgroeimogelijkheden

29 augustus 2016

Nocore biedt softwareoplossingen voor bedrijven in de zorg-, schoonmaak- en uitzendbranche. Met zogeheten ERP-software automatiseerde het bedrijf de businessprocessen van ruim 900 organisaties. Denk aan de verloning, facturatie of relatiemanagement. Nocore is een sterk groeiend bedrijf. Schaalbaarheid, veiligheid en snelheid van servers zijn voor de leverancier van cruciaal belang. BSU, Excellence business partner van KPN, bood een passende oplossing met servers in het Tier IV Datacenter van KPN in Eindhoven.


Probleemloze cloud-omgeving

18 augustus 2016

Ambitious People Group (APG) is een internationaal recruitmentbureau dat in relatief korte tijd is uitgegroeid tot een succesvol internationaal recruitment consultancy met meer dan 100 medewerkers en 14 vestigingen. Het bedrijf wilde niet meer de last van het ICT-beheer dragen en koos daarom voor de cloud. ICT-specialist BSU, Excellence business partner van KPN, zorgde voor een probleemloze overgang.