Meer regie met Grip van KPN

Balans tussen controle en kosten

Het aantal apparaten en applicaties groeit razendsnel. Hoe houdt u dit voor uw bedrijf beheersbaar? Grip van KPN is een Cloud Service Aggregation platform dat u hierbij kan helpen. U hebt met 1 user ID vanaf elk willekeurig device toegang tot alle applicaties. Ongeacht het besturingssysteem. Dit noemen we Single Sign On. Het is eenvoudiger voor zowel de eindgebruiker als de ICT-manager.

Met Grip helpt KPN u het dagelijks ICT-beheer los te laten met behoud van de juiste balans tussen controle en kosten. Zo betaalt u alleen voor de applicaties die u gebruikt.

Voordelen Grip

Voordelen van Grip

  • Single Sign On
    Altijd en overal vanaf elk device eenvoudig inloggen.
  • Provisioning
    Geautomatiseerd aanmaken en verwijderen van gebruikers en accounts.
  • App store
    Eenvoudig bestellen van Cloud- en bedrijfsapplicaties.

Video: Regie en controle met Grip van KPN

De modulaire opbouw van Grip van KPN maakt het mogelijk om gefaseerd en gecontroleerd Cloud in uw IT landschap op te nemen. Dat is belangrijk voor organisaties waarbij Cloud moet samenwerken met de bestaande IT infrastructuur. Bekijk de video voor meer informatie.

Video: Provisioning met Grip

Grip Single Sign On en provisioning van KPN geeft organisaties grip op de toegangsverlening tot interne en externe applicaties van medewerkers en op de acties die ze daarmee kunnen uitvoeren. Zo heeft u beter zicht op uw overzichtssystemen en applicaties. Bekijk de video voor meer informatie.

Factsheet: Meer regie over de cloud

Gebruikers willen steeds vaker eigen devices en applicaties gebruiken. Met Grip van KPN houdt u toch de regie over uw ICT-omgeving. U leest het in onze whitepaper.

Download de factsheet

Factsheet: Single Sign On en Provisioning

In 1 keer inloggen op alle benodigde applicaties is veiliger en het werkt veel efficiënter. U leest er meer over in onze whitepaper.

Download de factsheet

Wilt u meer informatie over Grip? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op