Managed AWS Cloud

Een snel digitaliserende wereld vraagt flexibiliteit en wendbaarheid. Voor veel grote organisaties brengt dit uitdagingen op het gebied van security, beheer en continuïteit met zich mee. Bestaande IT-infrastructuren hebben moeite om mee te bewegen met uw toekomstwensen.

Zet daarom de stap naar een wendbare manier van werken met AWS (Amazon Web Services) Cloud via Managed AWS van KPN. Hiermee bieden we u een transformatie- en beheersdienstverlening die gevormd is in een flexibele en veilige public cloud infrastructuur waarmee uw digitale diensten gefaciliteerd worden.

Wat is Amazon Web Services?

's Werelds grootste cloud services platform biedt ruim tweehonderd SaaS-diensten die direct op het platform te activeren zijn. Voor ontwikkelteams die Agile werken is de grote diversiteit aan diensten op AWS een must om een snelle time-to-market te kunnen realiseren. Voor ieder moment in het proces is de juiste tooling beschikbaar, of het nu gaat om serverless computing, machine learning of data-opslag.

KPN helpt

AWS heeft dus alles in huis om uw applicaties goed te laten functioneren. Maar hoe richt het nu in? En hoe zorgt u er voor dat alles veilig blijft? De hoeveelheid keuzes die u moet maken en de benodigde expertise die er voor nodig is om dat goed te doen, stelt organisaties voor stevige dilemma’s. KPN helpt u met het maken van de juiste keuzes en inrichting, het beheer en de continue optimalisatie van uw platform.


Daarom Managed AWS van KPN


  • Wendbare infrastructuur
    Automatisering en faciliteren van applicatie-integratie in de infrastructuur
  • Sterke security en compliance
    Kunnen vertrouwen op de veiligheid van de omgeving en alle resources
  • 24/7 beheersdienstverlening
    Geen omkijken meer naar performance- of kostenoptimalisatie

Alle voordelen op een rij

Als AWS Advanced Consulting Partner versnellen wij uw reis naar de cloud en zorgen ervoor dat u optimaal profiteert van alles wat AWS te bieden heeft. Alhoewel het tegenwoordig eenvoudig is om resources te kopen in de cloud, ontstaan er veel uitdagingen in het beheer. Daarom nemen we de volgende zaken voor u uit handen:

Overzicht behouden

KPN houd zicht op resources en configuraties en voorkomt onnodige kosten en veiligheidsrisico's.

Persoonlijk advies

Advies van onze experts over kosten- en performance-optimalisaties, nieuwe realiseerbare technologieën, en transformatie-aanbevelingen.

Constante dienstverlening

24/7 analyse en resolveren van alerts met kritieke prioriteit en constante verbetering van de infrastructuur.

Optimalisaties op infrastructuur-niveau

Bereik een korte time-to-market door snelheid en automatisering door te voeren tot op infrastructuur-niveau.

Transformatie naar de cloud

KPN is erkend “DevOps competent" op het gebied van diensten die AWS ondersteunen. KPN ondersteunt u bij de tranformatie naar de cloud.

Wilt u meer informatie over Amazon Web Services?
Wij helpen u graag