Maak gebruik van 's werelds grootste cloud services platform

In een wereld die steeds verder digitaliseert, is het noodzakelijk om een fundament te hebben dat flexibel is en de juiste technologie biedt. Het Service Framework van KPN helpt u met de juiste inzet van dit fundament. Een van de belangrijkste platformen daarvoor is Amazon Web Services. Wereldwijd is dit het grootste cloudplatform en het gebruik in Nederland neemt heel snel toe.

Wat is Amazon Web Services?

's Werelds grootste cloud services platform biedt ruim tweehonderd SaaS-diensten die direct op het platform te activeren zijn. Voor ontwikkelteams die Agile werken is de grote diversiteit aan diensten op AWS een must om een snelle time-to-market te kunnen realiseren. Voor ieder moment in het proces is de juiste tooling beschikbaar, of het nu gaat om serverless computing, machine learning of data-opslag.

KPN helpt

AWS heeft dus alles in huis om uw applicaties goed te laten functioneren. Maar hoe richt het nu in? En hoe zorgt u er voor dat alles veilig blijft? De hoeveelheid keuzes die u moet maken en de benodigde expertise die er voor nodig is om dat goed te doen, stelt organisaties voor stevige dilemma’s. KPN helpt u met het maken van de juiste keuzes en inrichting, het beheer en de continue optimalisatie van uw platform.


Wilt u meer informatie over Amazon Web Services?
Wij helpen u graag