Een innovatief en toekomstbestendig platform

In een wereld die steeds verder digitaliseert, is het noodzakelijk om een fundament te hebben dat flexibel is en de juiste technologie biedt. Het Service Framework van KPN helpt u met de juiste inzet van dit fundament. Een van de belangrijkste platformen daarvoor is Microsoft Azure. Wereldwijd is dit het op een na grootste cloudplatform en in Nederland het meest gebruikte.

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is een set cloudservices die constant blijft groeien en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft u de vrijheid om met uw favoriete hulpprogramma's en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk. Of u nu uw IT-platform toekomstbestendig wilt maken of zelf een SaaS-dienst ontwikkelt, Microsoft Azure helpt u daarbij.

KPN helpt

Microsoft Azure heeft dus alles in huis om uw applicaties goed te laten functioneren. Maar hoe richt het nu in? En hoe zorgt u er voor dat alles veilig blijft? De hoeveelheid keuzes die u moet maken en de benodigde expertise die er voor nodig is om dat goed te doen, stelt organisaties voor stevige dilemma’s. KPN helpt u met het maken van de juiste keuzes en inrichting, het beheer en de continue optimalisatie van uw platform.

Lees meer over cloud in één van onze blogs

Wilt u meer informatie over Microsoft Azure?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op