Een innovatief en toekomstbestendig platform

In een wereld die steeds verder digitaliseert, is het noodzakelijk om een fundament te hebben dat flexibel is en de juiste technologie biedt. Het Service Framework van KPN helpt je met de juiste inzet van dit fundament. Een van de belangrijkste platformen daarvoor is Microsoft Azure. Wereldwijd is dit het op een na grootste cloudplatform en in Nederland het meest gebruikte.

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is een set cloudservices die constant blijft groeien en jouworganisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft je de vrijheid om met je favoriete hulpprogramma's en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk. Of je nu je IT-platform toekomstbestendig wilt maken of zelf een SaaS-dienst ontwikkelt, Microsoft Azure helpt je daarbij.

KPN helpt

Microsoft Azure heeft dus alles in huis om jouw applicaties goed te laten functioneren. Maar hoe richt je het nu in? En hoe zorg je ervoor dat alles veilig blijft? De hoeveelheid keuzes die je moet maken en de benodigde expertise die ervoor nodig is om dat goed te doen, stelt organisaties voor stevige dilemma’s. KPN helpt je met het maken van de juiste keuzes en inrichting, het beheer en de continue optimalisatie van jouw platform.

Daarom Managed Azure van KPN

Microsoft Azure is via een betrouwbare cloud-infrastructuur wereldwijd beschikbaar in meer dan 140 landen. Hierdoor kan je jouw diensten altijd en overal veilig aanbieden. Door te kiezen voor Managed Azure kies je voor een flexibele, betrouwbare en complete cloud-dienst. Met hulp van onze experts en onze standaard bouwblokken richt je eenvoudig een passende omgeving in voor jouw organisatie.


  • Praktisch
    Eenvoudige, incidentele data-uitwisseling. Bijv. aan/uit, bezet/vrij etc.
  • Consistente hybride cloud
    Door de combinatie met onze private cloud Azure Stack-dienst
  • Breed aanbod IT- en cloud-diensten
    Op het gebied van beheer, security en applicatieontwikkeling

Factsheet Microsoft Azure
Ontdek zelf hoe je sneller en slimmer ontwikkelt

Om in deze tijd concurrerend te blijven, is flexibel en wendbaar ondernemen essentieel. Niet alleen speelt digitalisering daarbij een grote rol, ook de sterk veranderende klantwens maakt het noodzakelijk om te blijven innoveren. Voor veel grote organisaties is dit niet gemakkelijk. Afhankelijkheid van bestaande IT belemmert vernieuwing en vooruitgang. Door gebruik te maken van public cloud-toepassingen als Microsoft Azure, geïntegreerd in de hybride structuur van KPN Managed Hybrid Cloud, kan je wel slimmer en sneller ontwikkelen.

Meer weten over Managed Azure?
Maak een terugbelafspraak

Neem contact op