25 april 2016

Bronckhorst kiest voor Secure Mail

Gemeente Bronckhorst vindt het belangrijk om alle e-mailverkeer veilig te laten lopen en koos daarom voor Secure Mail in combinatie met Beveiligde E-mail (incl. Anti-virus en Anti-spam). Door de decentralisaties en Meldplicht Datalekken is Bronckhorst zich bewust geworden van de informatiebeveiligingsrisico’s. Secure Mail in combinatie met Beveiligde E-mail van KPN biedt de gemeente de juiste oplossing om veilig te communiceren met zorgaanbieders en jeugdzorginstellingen.

Sinds de decentralisaties verwerken en wisselen gemeenten nog meer vertrouwelijke informatie uit met nog meer organisaties. Met de toenemende bedreigingen vanuit internet, vormt e-mail steeds meer een risico. KPN Secure Mail is het antwoord op de behoefte aan een veilige e-mailoplossing.

Secure Mail voor uw organisatie?

Met KPN Secure Mail kunnen uw medewerkers in hun vertrouwde e-mail omgeving op een veilige manier e-mailberichten verzenden. Niet alleen rechtstreeks naar andere gemeenten en naar zorginstellingen, maar ook naar zelfstandige professionals en zelfs burgers, die de berichten in een veilig webportaal eenvoudig en kosteloos kunnen lezen en beantwoorden. Klanten van KPN Secure Mail kunnen eenvoudig op de dienst aansluiten door enkele aanpassingen in hun mailserver. Dat maakt KPN Secure Mail een uiterst laagdrempelige oplossing, die ook nog eens scherp is geprijsd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze dienst? Neem contact op met uw accountmanager per mail: info.lokaleoverheid@kpn.com of telefonisch: 070 – 343 69 00 (optie 2).

Gerelateerde artikelen