Identity & Privacy

Overal eenvoudig en met zekerheid werken

KPN speelt op dit moment al een grote rol in veel facetten van de digitalisering van de Nederlandse samenleving. Iedereen moet in staat zijn om op een veilige wijze toegang en interactie te hebben en transacties te doen via internet. Daarnaast moet iedereen een elektronisch identiteitsmiddel hebben. KPN kan een leidende rol spelen in het faciliteren hiervan in uw organisatie.

Bel of mail mij

Oplossingen

Alles over eHerkenning

eHerkenning

Met eHerkenning doen bedrijven, consumenten en overheden efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig online zaken met elkaar. Dankzij eHerkenning weten dienstverleners altijd met welke organisaties en gebruikers ze te maken hebben.

Alles over PKIoverhied

PKIoverheid

Public Key Infrastructure voor de overheid, (PKIoverheid) zorgt voor betrouwbare digitale communicatie binnen en met de overheid. PKIoverheid is een hoogwaardige en veilige infrastructuur, gebaseerd op digitale certificaten.

Alles over Smart Access

Smart Access

Smart Access biedt veilige toegang tot uw applicaties via internet. Voor thuis- en telewerkers, partners en leveranciers. Gebruikers kunnen op ieder moment, vanaf iedere locatie en met ieder apparaat veilig inloggen.

Branches

Alles over identitiy en privacy in Finance

Finance

Het is belangrijk om te weten met wie u te maken hebt. Een goed authenticatieplatform is niet alleen veilig en kostenbesparend. Het kan uw bedrijfprocessen ook versimpelen. Ook met het oog op het meldpunt datalekken wilt u kunnen aantonen wie er op welk niveau bij uw gegevens mag komen.

identitiy en privacy in de zorg

Zorg

De goede informatie bij de juiste persoon krijgen, zowel arts als patiënt, kan letterlijk van levensbelang zijn. KPN helpt u met een goed authenticatieplatform waarbij waarborging van privacy gegarandeerd is. De arts ziet patiënteninformatie met 1 druk op de knop en koppelt deze eenvoudig aan de correcte behandeling.

Identity en Privacy voor de Overheidentity

Overheid

Steeds meer overheidsdiensten zijn via digitale ID’s toegankelijk. Daarom wilt u weten met wie u te maken hebt. Dankzij eHerkenings- middelen als Public Key Infrastructure voor de overheid (PKIoverheid) maakt u betrouwbare digitale communicatie mogelijk binnen en met de Nederlandse overheid.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op