Veilig gebruik van e-mail voor al uw medewerkers

Het gebruik van e-mail is niet meer weg te denken uit de digitale maatschappij. Medewerkers zijn gemakkelijker en sneller bereikbaar waardoor ze productiever werken. De toename in het gebruik van e-mail en andere digitale middelen brengt echter ook de ongewenste aandacht van cybercriminelen met zich mee. Via e-mail proberen zij uw organisatie binnen te dringen om waardevolle data buit te maken. Zonder goede beveiliging van uw mailbox stroomt deze snel vol met spam, malware en phishing mails. Deze zijn steeds moeilijker van echte mails te onderscheiden. Een verkeerde link aanklikken is daarom zo gebeurd. Daarnaast kan het ook voorkomen dat uw medewerkers per ongeluk een bericht versturen dat in strijd is met uw beveiligingsbeleid.

Met Email Security van KPN beperkt u de risico’s rondom het gebruik van e-mail en is uw organisatie optimaal beveiligd tegen zowel bekende als onbekende dreigingen.

Email Security Factsheet

Veilig e-mails sturen is van vitaal belang voor uw organisatie. KPN helpt u graag bij het beveiligen van uw zakelijk e-mail. Kijk voor informatie over wat wij voor u kunnen betekenen in de factsheet Email Security.

Lees meer over de mogelijkheden in onze factsheet.

Download factsheet

Daarom Email Security van KPN


  • Schaalbaar en flexibel
    Betaal alleen voor het aantal gebruikers dat u beschermt.
  • Actieve bescherming
    Uw e-mailverkeer wordt continu gemonitord via geavanceerde en intelligente technieken.
  • 24/7 ondersteuning
    Altijd geholpen via ons self-serviceportaal en 24/7 callcenter.

Aangetekend Mailen

Met Aangetekend Mailen verstuurt u belangrijke documenten goedkoper dan de prijs van 1 postzegel en met meer zekerheid dan aangetekende post. Aangetekend Mailen voldoet aan de schriftelijkheidsvereiste zoals omschreven in het Burgerlijk Wetboek. Hiermee biedt Aangetekend Mailen u juridische zekerheid. U integreert het zeer efficiënt en eenvoudig in uw bestaande (post)proces.

Uw klanten, leveranciers en uw eigen mensen verliezen geen tijd meer. Ze ontvangen bedrijfsstukken in hun eigen e-mailbox, vanuit het e-mailprogramma dat ze gewend zijn. U houdt volledig grip op het proces. Ook niet-aangetekende belangrijke documenten verstuurt u gemakkelijk met Aangetekend Mailen. Zo hebt u veel meer zekerheid voor een gering bedrag.


Meer informatie over de mogelijkheden
en kosten van Email Security?

Neem contact met ons op


Lees meer over Security in onze blogs