Veilig e-mail verzenden en ontvangen voor al uw medewerkers

Het gebruik van e-mail is niet meer weg te denken uit de digitale maatschappij. Medewerkers zijn gemakkelijker bereikbaar, kunnen sneller reageren en werken hierdoor productiever. De toename in het gebruik van e-mail en andere digitale middelen trekt ook de aandacht van cybercriminelen. Via e-mail proberen zij uw organisatie binnen te dringen om waardevolle data buit te maken. Zonder goede beveiliging van uw mailbox stroomt deze snel vol met spam, malware en phishing mails. Dat geldt niet alleen voor het ontvangen van e-mails. Ook het verzenden van e-mails kan een cyberrisico met zich meebrengen. Uw medewerkers kunnen bijvoorbeeld (onbedoeld) tegen uw beleid handelen en e-mails versturen die gevoelige informatie bevatten.

Met Email Security van KPN beperkt u de risico’s rondom het gebruik van e-mail en is uw organisatie optimaal beveiligd tegen zowel bekende als onbekende dreigingen.

Daarom Email Security van KPN


  • Continu bescherming
    Tegen bekende en onbekende dreigingen.

  • Professionele ondersteuning
    Volledige regie maar 24/7 ondersteuning bij vragen of calamiteiten.

  • Schaalbaar en flexibel
    Betaal per gebruiker en voer maandelijks wijzigingen door.

Onze oplossingen voor veilig e-mailen

data security

Digitale Handtekening

Verstuurt u facturen, contracten of andere documenten ter ondertekening? Laat de ontvanger direct een digitale handtekening zetten en versnel uw administratieve proces.

internet security

Aangetekend Mailen

Verstuur belangrijke documenten goedkoop en veilig digitaal met de zekerheid en juridische rechtsgeldigheid van aangetekende post. Ontdek de mogelijkheden van Aangetekend Mailen.

internet security

Encryptie

Met behulp van encryptie kunnen uw medewerkers eenvoudig e-mails en bestanden versleutelen en op een veilige manier verzenden. Via een mailprogramma of via een webbrowser.

De beste bescherming tegen ransomware

Ransomware is een van de grootste digitale bedreigingen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Lees in onze whitepaper hoe u uw organisatie maximaal beschermt tegen ransomware.

Download whitepaper

Meer informatie over de mogelijkheden
en kosten van Email Security?

Neem contact met ons op

Of lees meer over Email Security in onze blogs

email security

Deze 6 security-ontwikkelingen geven hoop voor de toekomst

email security

Ook bedrijven worden slachtoffer van phishing

email security

Veilig én gebruiksvriendelijk e-mailen in de zorg