Veilig gebruik van e-mail voor al je medewerkers

'Even een mailtje sturen' is niet meer weg te denken uit de digitale maatschappij. Medewerkers zijn snel en gemakkelijk bereikbaar waardoor ze productief werken.

Het gebruik van e-mail en andere digitale middelen brengt echter ook de ongewenste aandacht van cybercriminelen met zich mee. Via e-mail proberen zij jouw organisatie binnen te dringen om waardevolle data buit te maken. Zonder goede beveiliging van jouw mailbox stroomt deze snel vol met spam, malware en phishing mails. Deze zijn steeds moeilijker van echte mails te onderscheiden. Een verkeerde link aanklikken is daarom zo gebeurd. Ook helpt beveiliging van jouw mailbox voorkomen dat je medewerkers per ongeluk een bericht versturen dat in strijd is met jouw beveiligingsbeleid.

Met Email Security van KPN beperk je de risico’s rondom het gebruik van e-mail en is jouw organisatie optimaal beveiligd tegen zowel bekende als onbekende dreigingen.

Daarom Email Security van KPN


  • Schaalbaar en flexibel
    Betaal alleen voor het aantal gebruikers dat je beschermt.
  • Actieve bescherming
    Jouw e-mailverkeer wordt continu gemonitord via geavanceerde en intelligente technieken.
  • 24/7 ondersteuning
    Altijd geholpen via ons self-serviceportaal en 24/7 callcenter.

Aangetekend mailen

Verstuur belangrijke documenten voordelig en vertrouwd met Aangetekend Mailen. Aangetekend Mailen voldoet aan de schriftelijkheidsvereiste zoals omschreven in het Burgerlijk Wetboek. Hiermee biedt Aangetekend Mailen je juridische zekerheid. Je integreert het zeer efficiënt en eenvoudig in je bestaande (post)proces.

Jouw klanten, leveranciers en jouw eigen mensen ontvangen bedrijfsstukken in hun eigen e-mailbox, vanuit het e-mailprogramma dat ze gewend zijn. Ook niet-aangetekende belangrijke documenten verstuur je gemakkelijk met Aangetekend Mailen. Zo heb je veel meer zekerheid voor een gering bedrag.

Neem contact op


Meer informatie over de mogelijkheden
en kosten van Email Security?

Neem contact met ons op