Veilig toegang tot uw online applicaties en het internet

Om succesvol te ondernemen is het belangrijk om interne bedrijfsapplicaties online toegankelijk te maken. Zo gebruiken uw medewerkers op afstand of uw leveranciers en klanten uw intra- en extranetten, leveranciersportalen en klantportalen vanaf een andere locatie.

Bied deze toegang op een centrale en veilige manier met Smart Access van KPN. Hiermee garandeert u dat alleen geautoriseerde mensen toegang hebben tot bepaalde applicaties. Ook ondersteunt u met bewijsmateriaal dat deze afspraken gehandhaafd worden volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daarnaast biedt Smart Access uw medewerkers via een proxy server een beveiligde verbinding van en naar het internet. Voeg een load balancer aan de configuratie toe om een betere en hogere verwerkingscapaciteit te bereiken.

Daarom Smart Access van KPN


  • Controle
    Altijd gegarandeerd ‘in control’ dankzij centraal beveiligde toegang tot verschillende soorten applicaties, ongeacht locatie of apparaat.

  • Flexibel
    Keuze uit verschillende beveiligingsniveaus en uitgebreide rapportagemogelijkheden, met de mogelijkheid om kosten intern door te belasten.

  • Compatible
    Combineer Smart Access met door KPN gehoste applicaties, on premise-systemen en cloudoplossingen zoals Windows Azure en Amazon Web Services.

Extra beveiligingsmaatregelen met Advanced Web Access Protection

Naast Smart Access en Strong Authentication bieden we gebundelde beveiligingsdiensten aan onder de naam Advanced Web Access Protection. Advanced Web Access Protection biedt u de best mogelijke bescherming en beveiliging.

Niet alleen ondersteunt het u in uw digitale toegangsbeleid, ook maakt de oplossing het uw medewerkers gemakkelijker om van uw diensten en systemen gebruik te maken.

Ontdek meer over Advanced Web Access Protection in onze whitepaper.

Meer informatie over de mogelijkheden
en kosten van Smart Access?

Neem contact met ons op

Smart Access: veilig en betrouwbaar

Wij stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Smart Access van KPN is daarom ISO 27001- en ISAE 3000-gecertificeerd.

ISEA
ISO

Maak je business veiliger met de oplossingen van KPN Security

KPN Security heeft een breed aanbod om jouw security level naar een nog hoger plan te tillen. Ontdek de mogelijkheden.